En gedigen service online. Bestiller om formiddagen og kaffebønnerne ankommer til husstanden samme dag om aftenen. Vi arbejder pt. hjemmefra pga. corona, men i en normal hverdag er det da bare luksus... Se mere

Hvis du smutter forbi Nordhavn så kom forbi deres hyggelige kaffested. Indretningen er hyggelig og simpel og der er god kaffe og aviser du kan læse og plads til at arbejde og læse/studere. Grun... Se mere

2,6

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Fint sted at købe

Fint sted at købe – fuldstændig håbløst sted at returnere.

Vi har forsøgt at kontakte Original Coffee tre gange pr. mail og to gange pr. telefon for at returnere en vare. Resultat: total tavshed.

Årsagen er en klar diskrepans mellem, hvad Original Coffee og Fellow selv oplyser på deres hjemmesider om kompatibilitet med induktion.

Det eneste menneskelige kontaktpunkt er en sød ansat i en fysisk butik, som naturligvis intet kan gøre. Hvis dette også er niveauet ved reklamationer, bør man holde sig langt væk.

Køb kaffen et andet sted. Der findes langt bedre alternativer.

4. december 2025

Virkelig dårlig kundeoplevelse

Virkelig dårlig kundeoplevelse. Der stod 4 (!) piger bag disken en søndag kl. 12, og ingen af dem sagde hej da jeg kom ind, som den eneste ventende kunde (der var også kunder ved bordene). Det tog dem 4 minutter inden en af dem kigget op og sagde hej - det var virkelig en dårlig oplevelse, og ikke en jeg gidder at have igen. Der er for mange caféer på Frederiksberg til at man gidder at komme tilbage når oplevelsen er sådan. Når man kommer ind et sted, forventer man jo at de der arbejder der, i det mindste (selv om de er travle), ønsker velkommen! Kaffen er også bitter, og bliver meget hurtig kold, i de kæmpe tekopper og højglas de serverer kaffen i. De bør lære et og andet af Café Ipsen længere nede på Gl. Kongevej. De kan sit kram!

14. september 2025

Besvarelse fra Originalcoffee

Hej Kine, vi er virkelig kede af at høre om din dårlig oplevelse! Vi har taget fat i kaffebarens manager som vil tage hånd om situationen med det samme. Send gerne en mail til os på mail@originalcoffee.dk, så kan vi sende dig et gavekort som undskyldning for den dårlige oplevelse.

Køb fra webshop

Købe en af deres kaffemaskiner i går og lidt over 24 timer senere kan jeg nyde en skøn kop kaffe fra Original Coffee. Det er sindssyg hurtig levering ⭐️⭐️⭐️ Og virkelig god kaffe ❤️

10. september 2025

Mehhh oplevelse

Bevares. Kaffen og div. Er skam fint nok - intet ud over det sædvanlige. dog skulle jeg mene at skal man leve op til de priser man beder kunden om, burde man have en bedre service, rengøring og evt parasoller der kan blokere lidt for solen så man ikke bliver ristet. Ellers er det sgu ikke det værd at betale så mange penge. Når flere at kunderne spørger efter parasoller (man kan se parasol foden) og personalet siger “nej, desværre” så bliver det lidt ugideligt.

25. juli 2025

Dårlig

Skuffelse på højt niveau!

Jeg havde glædet mig til en lækker bolle til min kaffe, men hvad møder mig? “Vi har desværre udsolgt af boller” – hvad er det for en kafkask mareridtsoplevelse?! Hvordan kan en kaffebar løbe tør for boller? Det er jo som en tankstation uden benzin eller en biograf uden popcorn!

Jeg stod der, sulten og forladt, mens personalet blot trak på skuldrene. Ingen nødplan, ingen redning – kun en tom disk og knuste drømme. Hvis I ikke kan forsyne jeres kunder med basale fornødenheder, burde I måske overveje en ny branche.

0/5 stjerner – gå et andet sted hen, hvis du forventer at få det, du rent faktisk kom efter

15. februar 2025

Hej Niklas,
Vores bagværk kommer frisk bagt hver morgen fra vores bageri, og derfor kan vi også godt løbe tør. Sådan er det, når man arbejder med friske råvarer med meget kort holdbarhed.

NO GO🤨

Super flotte lokale på Christianshavn Betjening uden smil🙃 og man føler sig ikke særlig velkommen og no go uden brunt sukker til caffe🙄

12. januar 2025

Ristedato - gammel kaffe

Jeg ville prøve jeres bønner. Får at vide de maks er 3 uger gamle, ofte nyere. Modtager nogle der så er 4 uger siden de er ristet. Det er sku ikke okay at til de priser at sende noget kaffe der så gammelt. Jeg ser frem til om I reelt vil gøre noget ved det her problem og give mig noget nyt eller jeg skal ligge min bestilling på 2 kg hver måned hos min nuværende kaffe pusher, hvor de altid er maks 1 uge gamle siden rist som er optimalt vindue for bedste smag (alt over 2 uger er aftagende smag, ved alle baristaer).
Update: har fået ny pose gratis og fint men riste dato stadig for en mdr siden heraf samlet 3 stjerner

19. december 2024

Hej René,
Hvis der er noget du ikke er tilfreds med omkring produktet eller andet, så er du velkommen til at kontakte os direkte på webshop@originalcoffee.dk

Webshop, god kundeservice

Webshop:
Skønt med en virksomhed der tager ansvar. Jeg oplevede fejl med min ordre, men Original Coffee var lynhurtig til at reagere og fik meget hurtigt fikset det. Mega god kundeservice. Alle virksomheder kan lave fejl, men ikke alle kan finde ud af, at tage ansvar for sine fejl. Jeg er ihvertfald tryg ved, at handle hos OriginalCoffee igen

28. november 2024

Original Coffee Postbyen

Besøgte Original Coffee i postbyen for første gang og nok også den sidste. Jeg har aldrig oplevet at få følelsen, at være til besvær. Det var meget tydelig at jeg forstyrrede i oprydningen og snakken. Så hvis det er et problem for Jer, at man kommer ind kl 13 og bestiller en latte. Så finder jeg bare et andet sted at bestille en latte.

25. oktober 2024

Maden og Kaffen fejler intet masser…

Maden og Kaffen fejler intet masser smag, men med hensyn til dem der arbejder der er det er som om man går ind i biografen ser en slowmotion fim. Det går vanvigtigt langsomt, idag stod vi 7 i køen de står småsludre ingen til at betjene, endte med 3 gik i frustration. Hvis det bare var et enkelt tilfælde så kunne man bære over med det men det er det samme hver gang. Der er intet drive, de kunne ikke være mere ligeglade. Forstår ikke man ikke går en tur over på lagkagehuset ser hvordan unge mennesker kan arbejde i et normalt tempo! Så sæt masser af tid af det er ikke sted du skal komme hente noget hurtigt.

20. oktober 2024

Fødevarer fine, service, naaah.

Selve produktet Original Coffee leverer er sådan set fint nok. Dog må jeg indrømme jeg bliver ret så ærgerlig over at man bliver afvist fordi man har en barnevogn med ind, selvom der er mange ledige pladser og udenfor rush hour. Kunne forestille mig at man kunne få en del mere omsætning fra mødregrupper etc.

Dog er det ikke alle steder at oplevelsen er den samme.
OC i Illum (ved siden af de øvrige spisesteder) og Hellerup afviser en barnevogn på trods af at der sidder andre med barnevogne. Ikke på grund af pladsmangel men fordi at de ikke må være der.
OC i Nordhavn og Illum (Muji) her må der godt være barnevogn hvilket er rart. Nordhavn dog personale som er mere optaget af at snakke høj indbyrdes end at betjene kunderne.

16. september 2024

Der ikke noget med hvormange afdelinger…

Der ikke noget med hvormange afdelinger I åbner og ikke glæde medarbejder og heller ikke når man kommer med noget forslag hvad i kan gør som service bliver bedre og glæde gæster
Det ego der kører og hvad har tilbage oplevelser ikke tal

8. august 2024

Hej Maria,
Vil du ikke sende et mail til os hvor du uddyber din klage og grundlaf for anmeldelsen? På forhånd tak.
mail@originalcoffee.dk

OC i torvehallerne.

OC i torvehallerne.
Til spørgsmålet må jeg be om en is cortado bliver der svaret:
-Det kan jeg sgu ikke lave.
-Hvaa? Jo det kan du godt.
Det er bare en Iskaffe med lidt mindre mælk.
- suk ok
Kaffen bliver lavet og nærmest banket ned i bordet.
Min is cortado smager godt men altså hvad sker der for attituden?
Man kunne også spørge, en is cortado hvad er det? Eller man kunne formulere det på mange andre måder.
Æv.

1. august 2024

Langsom betjening

Udemærket kaffe, men meget langsom betjening og service.

Der gik 25 minutter fra jeg trådte ind af hoveddøren til jeg fik en kaffe-latte… og der var kun 4 andre personer der skulle betjenes af to ekspedienter.

14. januar 2024

Når der er rigtig travlt i Hellerup så…

Når der er rigtig travlt i Hellerup så er der nogle procedure der skal forbedres. Hvem skal gøre hvad, men skal altid spørge efter sine ting man har bestilt, man får f.eks ikke sin bolle med ost før lang tid efter man har fået sin kaffe fordi personalet har glemt at lave den. Sidst men ikke mindst så fik jeg en banankage der var så tør og og banen inden i kagen smagte virkelig dårlig. Hvis ikke personalet ikke formå at huske hvor længe kagen har stået og ledelsen ikke har styr på personalet hvordan de skal arbejde så skal man lade være med at åbne så mange kaffebarer før basis er på plads.

11. november 2023