Efter en større vandskade oplevede vi, at Codan efter vores mening, var lidt for lang tid om at sende en taksator. Men da taksatoren endelig havde været her, gik nedrivning/genopbygning meget gnidn... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Codan tilbyder en bred vifte af forsikringer til både private og virksomheder. Men vi vil allerhelst hjælpe vores kunder til at undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer – vi rådgiver også om forebyggelse og om, hvordan du får den rigtige dækning til dine behov.

Midtermolen 7, DK-2100, København Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtig og venlig betjening via mobil, da jeg var i sommerhus og havde svært ved at betjene mig af det digitale.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Nem procedure ved anneldelse af skate
Lidt besværlig administrativ procedure med Scalapoint

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Codan sundhedsforsikring er simpelthen under al kritik.
Jeg havde fået en henvisning fra egen læge til en ørelæge.
Da Codan ikke havde bevaret min anmeldelse efter 3 dage, henvendte jeg mig selv til dem. Så kom der gang i sagsbehandlingen.
Men herefter går det galt. Man konstatere flere gange under samtalen, at det er en kronisk sygdom og ikke er dækket. Det til trods for, at jeg ikke har nogen kronisk sygdom i ørene.
Jeg får lægen til at skrive en ny henvisning, hvor der klart står, at jeg aldrig har været til ørelæge med dette problem. Dette hjælper dog ikke, for Codan mener stadig det er en kronisk sygdom, som ikke kan helbredes.
Da jeg klager over de 2 afslag, så kræver de pludselig journal fra mit sidste besøg ved ørelæge, som ligger 4 år tilbage. På dette tidspunkt, ved jeg godt at de prøver at trække sagen i langdrag. Jeg får dog indhentet journal, og får nu den 3. afvisning - pga en given kronisk sygdom. Men i de 8 siders journal står det INTET om tinnitus, som de ellers har afvist min henvendelse med tidligere.
Det her er ikke bare almindelig sagsbehandling. Det er bevist omgåelse af deres egne betingelser. De henviser i øvrigt til, at de ikke dækker behandling af tinnitus i deres betingelser, men der står dog intet om det i deres betingelser.
Det eneste jeg er blevet henvist til er til udredning. Ikke behandling. Men alligvel mener Codan, allerede inden jeg er undersøgt hvad jeg fejler, og konstatere samtidig at det ikke kan behandles. Det er jo en forrykt måde at sagsbehandle på.
Oveni det følger de ikke heller ikke god forsikringsskik og oplyser mig om, at jeg har ret til indenfor 14 dage at opsige forsikringen. Det er også kun i den sidste mail, at jeg får et link til at klage.
Codan optager desuden deres samtaler. Da jeg beder om at få dem udleveret. spørger de mig "hvad skal du bruge dem til?". Det er en ret jeg har, men jeg har stadig ikke fået dem udleveret. Det vil også bevise, at sagsbehandlingen har været mangelfuld og løgnagtig.
Svar: Jeg har skam sendt en længere klage. Der går nok en rum tid inden jeg får svar. Delay, deny,defend. Sikke et selskab. I gør det jo bevidst.
Svar 2: Så fik jeg en afgørelse fra deres klageansvarlig. Nu mener man pludselig, at jeg IKKE er blevet afvist pga kronisk tinnitus. Det til trods for, at det står sort på hvidt. Codan er udmærket bevidst om, at der nok ikke bliver klaget til ankenævnet for forsikring, for hvad vil det hjælpe mig, med den lange sagsbehandlingstid. Men jeg overvejer det stadig, da det her ikke kan kaldes en sundhedsforsikring. Det er falsk markedsføring.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Jeg er meget tilfreds med den hjælp, jeg fik fra Codan efter en mindre trafikskade. Hele forløbet blev håndteret professionelt, og jeg fik hurtigt stillet en erstatningsbil til rådighed. Medarbejderne var venlige, hjælpsomme og sørgede for, at jeg følte mig godt taget hånd om. Tusind tak for en rigtig god oplevelse!

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
som altid superfin service, ingen problemer skaden er udbedret og dækket

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Det var en utrolig flink mand, jeg talte med

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Ros : Dejligt vi kunne sende mail og ikke bruge det andet system .
Ris :
Syntes , at det tager lang tid før det bliver færdigt.
Syntes også , at det er for dårligt , at man skal selv betale først det bliver jo mange penge - det er jo ikke alle som har penge til det .
Jeg tænker på pengeskabet.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Behagelig samtale og fin behandling af sagen

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Jeg var på hospitalet i Tyrkiet og da alle formaliteter var i orden blev alt ordnet til min tilfredshed på alle måder

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
det gik super hurtigt og en god personlig kontakt , selvom der var lidt udfordring med hvem der ringede til hvem . men scalepoint der lovede 19 % rabat i fri bikeshop lød da også ok men den cykel jeg hade fundet var blevet nedsat så hvis jeg valgte den så skulle det være til den oprindelige pris så der var ikke noget sparet :)

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Blev sent direkte til Carglass på grund af stenslag i forruden , og det kom ikke til at se ud som forventet efter rep er stadig grimt at se på . Ikke Codans fejl .

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Da det endelig lykkedes at få fat i en medarbejder, var servicen effektiv, venlig og hurtig.
Jeg prøvede først at selv løse det på nettet, men det var der problemer med så jeg blev nød til at ringe ind. men det var godt nok besværlig og jeg skulle vente længe på at komme igennem.