Efter en større vandskade oplevede vi, at Codan efter vores mening, var lidt for lang tid om at sende en taksator. Men da taksatoren endelig havde været her, gik nedrivning/genopbygning meget gnidn... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Codan tilbyder en bred vifte af forsikringer til både private og virksomheder. Men vi vil allerhelst hjælpe vores kunder til at undgå skader. Derfor sælger vi ikke kun forsikringer – vi rådgiver også om forebyggelse og om, hvordan du får den rigtige dækning til dine behov.

Midtermolen 7, DK-2100, København Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Rimelig nemt at melde skaden og hurtig sagsbehandling

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Vi har fået go service da vi skulle skifte bil nem og effektivt kan varmt anbefale Codan

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Medarbejderen jeg talte med var lyttende, forstående og fair.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
I gen kontakt muligt og få fat i..
Du skal skrive mail på trods af du er ordblind og de svare aldrig igen under alt kritik

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Har aldrig oplevet et bedre forløb 👌 stor ros herfra

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Det er et omstillingens Helved at komme i gennem til en medarbejder, sagsbehandlingstider er sindssygt lange, samt udbetalings tider er helt i skoven, en sag med en tandskade tog op mod et halvt år, havde i alt lagt 44.000 ud, det viser sig så selvom man har ekstra tandskade forsikring så dækker de kun op til 35.000 og de oplyser ikke at kunderne har krav på morarenter når udbetalings fristen er udløbet fra deres side. Codan rejse forsikring er totalt til grin og værdiløs.
I bund og grund det værste selskab vi har været i.
Vi kan ikke anbefale Codan til nogen.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Der har været tillid og åbenhed i korrespondancen fra start til slut, og lydhørhed fra Codan. Dækningen i forsikringen har matchet mine behov, og den kommer fra den rådgivning som har været udgangspunktet for mine forsikringer .

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Utrolig søde medarbejdere på begge afdelinger, jeg ringede til

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Codan fandt en god grund til IKKE at dække min cykelskade efter et sammenstød med modpart!

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Almindelig rengøring var lidt mangelfuld
Håndklæderne var slet ikke rene

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Alt for besværligt at komme i kontakt med Codan når først skaden sker. Codan ringer ikke tilbage, så du som kunde tvinges til at spilde tid med håbløse chatbotter og kan hænge i telefonkø i halve og hele timer.
Codan´s kundeservice kan godt nok ligge på et lille sted.

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Super god og hurtig ekspedition super søde mennesker 😘

Besvarelse fra Codan Forsikring A/S
Fin behandling, dog kom der betaling af forsikring for lånebil. Det havde jeg ikke lige set komme