Mit lille firma har stor glæde af CNH Media, både til SEO optimering og nu også hjælp til FB og IG opslag, som Maria Granat tager sig af. Det fungerer meget fint og gnidningsløst. Maria er formidab... Se mere
Jeg har haft et samarbejde med CNH Media i flere år nu, og jeg må virkelig sige, at det er et godt og troværdigt firma. Tidligere havde jeg indgået en aftale med et andet webfirma, so... Se mere
Jeg giver mine bedste anbefalinger til CNH Media. Altid kompetent og faglig sparring. Nyder godt af Søren Nicolaisen meget omhyggelige måde at forklare tingene på. Hans videoklip, der giver mig so... Se mere
Fantastisk samarbejde og god service
Fantastisk samarbejde og god service. Det har været en fornøjelse at få støtte fra jer. I er bare de bedste. Det var faktisk jer der skaffede mig alle de kunder jeg havde brug for de sidste to år. Men desværre er jeg nødt til at lukke min køreskole pga personlige/familiære årsager.
Tusind tak for jeres fantastisk job.

Fremragende og lettilgængelig service
Fremragende og lettilgængelig service. Det er værd at være opmærksom på, at CNH's service bliver bedre, hvis man ved hvad man gerne vil; her forstås hvilken annoncering man forestiller sig at have. Når man kan give dem modspil/medspil, så får man et rigtig godt produkt hos CNH Media.

Dejlig professionel service
Dejlig professionel service. Som selvstændighed er der mange ting man ofte ikke har tid til at sætte sig ind i, og så er det vigtigt at man finder partnere man kan stole på 100 procent. CHN media har altid ydet en god service for mit firma, og været klar på forklare eller uddybe hvis jeg har haft brug for det. Du kan trygt overlade dine "adwords" til dem

Besvarelse fra CNH Media
I forbindelse med at jeg skulle starte…
I forbindelse med at jeg skulle starte egen virksomhed, har jeg efterhånden prøvet flere forskellige markedsførings firmaer. De er alle meget smarte, taler hurtigt og lover alt muligt.
Hos CNH Media føler jeg mig tryk. Min forretning vokser, og i perioder så hurtigt at jeg har været nødt til at bede CNH Media om at slå bremsen lidt i. Jeg er yderst tilfreds med deres service.

Besvarelse fra CNH Media
Jeg er super tilfreds med min nye…
Jeg er super tilfreds med min nye flotte hjemmeside (frisoerhanne.dk) som CNH har lavet til mig🤩
- Og vi har haft en rigtig god dialog omkring hele projektet undervejs!

Besvarelse fra CNH Media
Et firma du kan stole på gør arbejdet godt
Helt spædt og nyt firma gik lidt trægt indtil jeg henvende mig til CNH. Man skal godt nok betale for både annoncer og CNH, men det er penge som kommer ind igen! Jeg mener ikke man kan undslå sig mht betaling for rigtig og god reklame. Jeg vil eller bruge tid til det jeg er god til og så betale mig fra Google Ad, så er bedre brugt, for CNH gør det rigtigt. I al den tid jeg har betalt CNH for ar lave mine annoncer på google har jeg har stor tilgang af kunder. Jeg er fuldt ud tilfreds. Der er den opfølgning på tiltag, som gør at jeg får følelsen af at jeg ikke bare er et nummer i køen. Det her er nogle mennesker som virkelig gerne vil gøre deres arbejde optimalt og de er super venlige at snakke med. Små problemer som måske ikke lige ligger inden for det aftalte område afvises ikke. Jeg vil altid anbefale nystartede firmaer at CNH hjælper. De er nærværende, oprigtige, vedholdende, troværdige og saglige. Alt det svære med forsøger de at forklare så man ikke føler sig helt tabt en vogn. De er sku pengene værd!!!!!

Meget tilfreds
CNH Media gav mig en effektiv og velovervejet respons på min Google Adwords, de har mildest talt været en stor hjælp! Kæmpe thumbs up

Besvarelse fra CNH Media
Min lille virksomhed fik nyttig Google hjælp.
CNH Media kontaktede min virksomhed hvilket viste sig at blive et godt bekendtskab.
Jeg havde kæmpet med opsætningen og vedligeholdelsen af min Google Adwords i et par år og var aldrig rigtig brudt igennem på Google. Da jeg fik Nicklas fra CNH Media til at tage over på min Adwords kom der skub i virksomheden og jeg er i dag glad for de tog kontakt da jeg ikke anede der fandtes virksomheder der varetager den slags og nok aldrig ville have knækket koden.
De er grundige, serviceminded og meget hjælpsomme og jeg kan anbefale alle virksomheder, store som små, at benytte sig at CNH hvis man ikke selv er ferm på Google Adwords.

CNH Media
CNH Media, har gjort et fantastisk stykke arbjede. Har levet op til alt det de lovede.
Vælg CNH Media det virker
Jeg valgte at benytte et grønt firma, som for mig, har været et dyrt bekendtskab. Jeg indgik med store forventninger til dette bureau, at de ville hjælpe mig til flere kunder på google via adwords. Det kostede mig i nærheden af kr. 10.000 og jeg fik desværre ikke den ønskede effekt jeg havde håbet på. Jeg ringede flere gange og klagede, hver gang fik jeg den samme smøre, at alt ser fint ud.? Hvordan de kunne sige alt ser fint ud, er en svær information at sidde tilbage med, når jeg som kunde, ikke oplever at det går efter hensigten.
Jeg valgte at skifte til CNH Media, og hold da op. En stor og mærkbar forandring i salget og kunde flowet, omgående. Altså som i virkelig mærkbar. Så mine tvivl om adwords overhovedet virker, er kommet til kort, for det gør det, især når det bliver sat op korrekt.
Kan varmt anbefales herfra!
Vi har været super tilfredse med CNH Media i den tid vi har brugt dem. Der er altid en god dialog, gode priser og kompetente folk til at udføre jobbet.
De er gode til at vende tilbage og inddrager altid en i planen, samt forslår nye tiltag hvis tingene går lidt i stå. Vi har både brugt CNH til Adwords og SEO og med god succes.
Kan varmt anbefales herfra!
Professionelt håndteret Adwordskampagne
Opsætning af Adwords har været håndteret professionelt, effektivt og uden problemer - virkelig en god oplevelse og stor grad af value for money. Opsætning af Google My business og SEO var effektivt og uproblematisk men her fik man noget mindre value for money.
Fuld tilfredshed i forbindelse med opstart af ny virksomhed!
Havde tænkt lidt på, at få professionel tilgang til Ad-Words arbejdet. CNH ringede og tilbød deres service - vi prøvede.
Efter tre måneder holdt vi en pause og det skulle vi ikke have gjort. Omsætningen faldt, så vi fik genoptaget samarbejdet efter 14 dage og omsætningen steg igen.
Vi vil meget hellere bruge vores markedsføringsbudget på SEO og Ad-Words hos professionelle, end at bruge det på de traditionelle lokale avisannoncer.
Vi har nu i et år haft et fantastisk samarbejde med Nicklas Schouw, som er ansat hos CNH-Media i Zürich i Schweiz. En beliggenhed der gør, at vi ikke får beregnet moms af fakturabeløbene. Væsentligt for en momsfri virksomhed.
Dem kan du godt stole på .....
Jeg kan på det varmeste anbefale CNH Media indenfor Google Adwords. Vi er nu på 4. år kunde hos CNH Media og dette har haft stor betydning i udviklingen af hele vores virksomhed.
Vi har i mit firma brugt CNH Media i…
Vi har i mit firma brugt CNH Media i over 6 mdr. med stor tilfredsstillelse og øget omsætning, samtidig har de minimeret vores annonce udgifter. De er altid hjælpsomme og glade for at hjælpe når vi som lægmænd prøver at forklare vores ønsker. CNH Media er en stærk medspiller at have på sit hold og vi ser dem som et must for seriøse forretningsfolk.
Mvh Jonas Jessen
Jessen VVS
CNH Media tager dig i hånden og leverer
VI har brugt CNH Media i et par måneder og det har været en god oplevelse ind til videre. Dårlige erfaringer med andre bureauer fra tidligere gjorde os skeptiske, men CNH Media tager dig i hånden hele vejen og giver løbende opdateringer på deres arbejde. Og så kan du altid kontakte dem med både store og små spørgsmål - de giver sig altid tid, og kender din specialist ikke svaret, går han til én der gør. Og så er annonceringen efter et par måneder begyndt at vise resultater.
/Dermaxir
Super god oplevelse hos CNH media
Super god oplevelse hos CNH media. Vi havde Nichlas tilknyttet til vores AdWords-kampagner og udover at skabe nogle gode resultater gav han os også god indsigt i hans arbejde, så vi bedre forstod det medie vi havde med at gøre.
Tak for hjælpen!
Simon
Wilt ApS
Jeg lader CNH-Media gøre hvad de er …
Jeg lader CNH-Media gøre hvad de er gode til, så jeg kan koncentrere mig om det jeg er god til - kan varmt anbefales.
CEO og Adwords optimering har været …
CEO og Adwords optimering har været meget tilfredsstillende udført hos CNH Media - jeg vil derfor give dem mine varmeste anbefalinger.
Vi har brugt CNH Media i ca 10 måneder …
Vi har brugt CNH Media i ca 10 måneder og har øget vores kundehenvendelser gennem google adwords med ca 20%
Kan bestemt anbefales og vi håber på samme vækst fremover.