Teknikeren var til UG. Han var venlig, hurtig og klarede problemet og gav gode fif til hvordan, at vi kunne sørge for mindre risiko for problemer fremover. Det tog dog lang tid for firmaet op til at s... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- Reparation af husholdningsapparater
- Hvidevareservice
- Hvidevarekundeservice
- Elektroværksted
- Elektronikværksted
- Hvidevarereparation
Hos CJ Hvidevareservice Aalborg finder du reservedele til alle mærker hvidevarer samt småapparater! Vi er autoriseret reparatør på mere end 50 mærker og bestiller reservedele direkte fra fabrikkerne, hvilket sikrer dig den bedste pris.
Porsvej 4C, 9000, Aalborg, Danmark
- aalborg@cjhvidevareservice.dk
- www.cjhvidevareservice.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Vi fik repareret vores tørretumbler af Peter…
Vi fik repareret vores tørretumbler af Peter fra Spanrep. Han var utrolig høflig, hurtig og effektiv. Kan varmt anbefale ham 👍💫
Super service.
Virkelig dygtig, kompetent og servicemindet montør.
Hurtig responstid.
Anvendt igennem Gorenje ifm garantisag på opvaskemaskine.
Har haft dem ude flere gange nu til den…
Har haft dem ude flere gange nu til den samme fejl. De har været her 2 gange hvor de kører herfra med besked om at fejlen er fixet. Når jeg så kommer hjem kan jeg konstatere med det samme at fejlen ikke er lavet. Det positive er at de er flinke når man snakker med dem og de kommer hurtigt når man ringer, men det duer ikke at melde at maskinen er lavet når den ikke er!
Jeg havde besøg fra CJ service som en…
Jeg havde besøg fra CJ service som en del af en reklamation på en vaskemaskine købt i Power. Montøren kommer ganske rigtigt forbi, men konstatere at det ikke kan laves og kører igen. Derefter sender de en regning på 900,- kr. Min oplevelse var at de gratis ville komme og se på min fire måneder gamle vaskemaskine. Jeg havde nok ikke valgt et firma 100 km væk hvis jeg vidste jeg selv skulle betale.
De nægter at sende regningen videre til power.
Saglig høflighed
Saglig, høflig og punktlig kundebetjening. Topklasse håndelag. Alt, hvad der skal til.
Har idag haft jeres besøg
Har idag haft jeres besøg. Alt foregik upåklageligt. Hermed vores varmeste anbefaling
Alletiders service fra start til slut.
Alletiders service fra start til slut.
Kommunikationen med CJ var problemfri med masser af opdateringer på hvornår reservedelene var forventet leveret.
Reparatøren kom lige efter aftale, var super flink og jobbet var klaret på 30min.
Super service!
Fik hurtigt en tid.
Fik sms opdateringer med info om hvad der skal ske og hvornår.
God og høflig service af teknikkeren der kom hjem til mig og lavede min vaskemaskine.
Rigtig sød medarbejder og god service…
Rigtig sød medarbejder og god service :-)
Nicolas gjorde en fremragende job
Nicolas gjorde en fremragende job, dygtig og behagelig tekniker.
Hurtig og kompetent service med et smil
Super god service.
Super god service.
Fik hurtigt løst problemet, og noget billigere end overslaget.
Flink og kundevenlig medarbejder.
Stor ros herfra...
God og hurtig service
God og hurtig service, defekt ovn, repareret få dage efter vi havde indmeldt fejlen
Super behagelig service montør
Hurtigt hjælp der fik løst problemet…
Hurtigt hjælp der fik løst problemet med vaskemaskinen med det samme.
Lynhurtig service
Jeg skulle have repareret min Bamix stavblender. Bamix henviser selv til CJ Hvidevareservice, som deres officielle værksted. Der gik 3 dage fra jeg sendte blenderen til at jeg modtog den igen. Absolut ingen problemer, kun TOP service.
Utrålig dårlig service!!
Utrålig dårlig service!!!
Har haft besøg utallige gange af utrolig mange forskellige ukompetente mennesker.
Har ventet på en ombytning af et produkt i rigtig mange uger nu og bliver ved med at udskyde det. Når de så langt om længe laver en aftale, kan de ikke holde den og udskyder endnu en gang...
Kan aldrig nogensinde anbefale det her firma!
Super professionelt arbejde
Super professionelt arbejde, og hurtig reparation.