Købete en projektor og den fungere fantastisk, vil dog anbefal og investere i et rigtig lærred. Har skift tv’et ud med 110 tommer størrelse projekter, og den kan sagtens bruges til gaming kan 100% anb... Se mere
CINEMA-Shop.dk
Har i dag forsøgt at kontakte virksomheden om et produkt de solgte for 2 år siden, men ikke markedsfører mere. Er kort sagt P..... over at man ikke kan henvende sig til en person.
Fejl og refusion øjeblikkeligt. Jeg henvender mig med fejl på projektor købt i maj måned. De sender en ny med det samme uden beregning eller bøvl. Jeg dokumenterede med billeder af fejlen til deres su... Se mere
Jeg havde købt 2 grolys amarturer. Det ene fik jeg ombyttet, da det havde mistet en del af led pærerne efter en vinters brug. Efter næste vinter viste de sig at begge mine amarturer igen havde... Se mere
Energivej 3, 4180, Sorø, Danmark
- 71990141
- service@cinema-shop.dk
- www.cinema-shop.dk
Andre kiggede også på
Super produkter til prisen.
Super produkter til prisen.
Hurtig levering.
God support.
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen. Jeg har købt noget disko lys og føler man får meget for pengene her , i forhold til mange andre steder.
Lidt øv at man bestiller en vare ved…
Lidt øv at man bestiller en vare ved jer med besked på jeres hjemmeside om 1-2 dages levering for så først når man har betalt at få en mail med at der er travlt så man skal forvente længere leveringstid! Hvis i allerede ved det sekundet efter man har bestilt så ret det på jeres hjemmeside! Øv!
I har ikke engang pakket og sendt vare endnu.
Der er absolut intet bøvl og alt er i…
Der er absolut intet bøvl og alt er i orden når det kommer til mig
Hurtig levering godt produkt
Lige som nethandel skal være.
Super effektiv og problemfri online handel.
Legitimt Firmaet
Firmaet levere, og svare på ens henvendelse, .legitimt firma..
Gode produkter til en fin pris.
Gode produkter til en fin pris.
Lidt langsom levering.
Det er helt fint at det tager længere…
Det er helt fint at det tager længere tid, men ret det på hjemmesiden når 1-2 dage bliver til længere tid, så ikke jeres skyld PostDanmark leverede pakken det forkerte sted, men helheds indtrykket, er kun middel.
God og hurtig levering
Ville give 0 stjerner
Ville give 0 stjerner. Købte en projektor efter Cinema-shops anbefalinger. Den fungerer ikke - lyden er forsinket, billederne hakker og hele oplevelsen er dårlig. Har skrevet mange gange med dem men de skøjter bare hen over de udfordringer man har. De har solgt produktet og så må man selv finde ud af tingene. Og man kan ikke få telefonsupport - så man kan skrive en mail og så går der dage inden de kommer tilbage med et mangelfuldt svar som ikke hjælper en videre. Jeg har stillet min projektor over i et hjørne og køber en ny hos en anden udbyder. Så herned mine dårligste anbefalinger. Og nu vil de/I helt sikkert svare at I gær jeres bedste og I har svaret flere gange og det ene og andet … så når I læser det svar, så vær bare obs på at sådan er det ikke. Det er helt igennem dårligt …
Leveret indenfor 24 timer.👍
Venlig, effektiv og hurtig kundeservice
Jeg bestilte en projekter, som kom lynhurtigt! Efter noget tid oplevede jeg nogle tekniske problemer med produktet og skrev til customer service. Jeg fik lynhurtigt svar og de løste mit problem. Der var ikke en finger at sætte på den oplevelse. Tusind tak!
Fin vare med hurtig forsendelse
Jeg bestilte en plantepære fra Lumeri, som jeg modtog i en pakkeshop 3 dage efter. Godt produkt og god forsendelse.
Købte et produkt det kun virkede i et…
Købte et produkt det kun virkede i et år, og efterfølgende brugte jeg omkring 20 mails med deres kunde"service" for at ende med at få ca 20% tilbage af det jeg havde købt produktet for.
Kan absolut ikke anbefale at handle her....
JEG KAN IKKE KØBE NOGET PÅ JERES HJEMME…
JEG KAN IKKE KØBE NOGET PÅ JERES HJEMME SIDE MED BETALNINGS METODE MOBILEPAY/DK OG SIKKERT MANGE ANDRE, MAN FÅR EN FEJL BESKED NÅR MAN PRØVER AT BETALE OG BLIVER HENVIST TILAT BETALE MED KLARNA ELLER VIABILL
DET ER IKKE ALLE SOM HAR LYST TIL AT BETALE MED KLARNA ELLER VIABILL. ER DET NOGET I HAT TÆNKT JER AT FIXE ASAP
Vare leveret lynhurtigt og kvaliteten…
Vare leveret lynhurtigt og kvaliteten af vores nye lille projektor er fantastisk til prisen.
God håndtering af RMA(retur)-sag
God håndtering af RMA(retur)-sag! Købte et produkt som ikke helt levede op til min forventning og som jeg derfor anvendte min retur-ret på. God returneringsproces med hurtig tilbagebetaling af det betalte beløb.
Hurtig og fin levering
Hurtig og fin levering, intet at klage over :)
Ingen bøvl ved reklamation
Havde en reklamation på en projektor et lille år efter køb (pæren gik ud kort tid efter opstart)
Fik en ny uden bøvl - hurtigt og effektivt.
Virkelig fint sted at handle
Nemt, billigt og hurtig levering og processering.
Alt i alt et virkelig fint sted at handle:)
(Købte to gro-lyspaneler)