Har i dag forsøgt at kontakte virksomheden om et produkt de solgte for 2 år siden, men ikke markedsfører mere. Er kort sagt P..... over at man ikke kan henvende sig til en person.
Jeg havde købt 2 grolys amarturer. Det ene fik jeg ombyttet, da det havde mistet en del af led pærerne efter en vinters brug. Efter næste vinter viste de sig at begge mine amarturer igen havde... Se mere
Energivej 3, 4180, Sorø, Danmark
- 71990141
- service@cinema-shop.dk
- www.cinema-shop.dk
Hvor er de henne
Genial projektor
Købete en projektor og den fungere fantastisk, vil dog anbefal og investere i et rigtig lærred. Har skift tv’et ud med 110 tommer størrelse projekter, og den kan sagtens bruges til gaming kan 100% anbefale at handle her :)
Hurtig levering. Og reklamation blev håndteret hurtigt og meget professionelt.
Helt fantastisk butik.
Hurtig og præcis leverance
Hurtig og præcis leverance, som vanligt
Fejl og øjeblikkeligt refusion
Fejl og refusion øjeblikkeligt. Jeg henvender mig med fejl på projektor købt i maj måned. De sender en ny med det samme uden beregning eller bøvl. Jeg dokumenterede med billeder af fejlen til deres support. Det er god kundeservice. Jeg er faktisk meget imponeret.
Perfekt
Perfekt kundeservice
Hurtig levering og til tiden
Produktet var præcis som i beskrivelesen
Fin og hurtigt levering
Fin og hurtigt levering.
Produkt lever op til forventningerne og ingen problemer undervejs.
Billige og god service
Virkelig god virksomhed!!!
Jeg købte Lumeri F560 og er vildt tilfreds. Det er seriøst alle pengene værd.
- Kundeservicen er bare on point. De svarer hurtigt og er meget høflige.
- Leveringen er super hurtig.
- Ekstremt billige priser.
- Rigtig god kvalitet
Jeg er glad for at have handlet der og vil helt klart handle der igen.
Bestillingen ukompliceret
Bestillingen ukompliceret, varen blev afsendt med det samme og en rigtig fin pris, kan det være bedre...
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, varen er præcis som beskrevet
Hurtig levering og god service
Enormt god kundeservice hos…
Enormt god kundeservice hos CINEMA-SHOP.
Fik en vare der var sporadisk defekt, de ønskede en video af fejlen men da det kun er i ny og næ den laver fejl kunne de godt se, at det med video ikke var oplagt i dette tilfælde, og de valgte derfor at sende en ny, på trods af deres standardprocedure.
Så vi fandt i fællesskab en løsning, og Matias fra kundeservice er en enormt service minded medarbejde. Hold fast i ham, CINEMA SHOP!! 👍
Super fedt og meget nemt produkt
Super fedt og meget nemt produkt. Samt hurtig levering
Produktbeskrivelsen var god
Produktbeskrivelsen var god, prisen OK.
Produktet virker perfekt og leveringen var hurtig
Købte 3 overvågnings kameraer af mærket…
Købte 3 overvågnings kameraer af mærket NEXUSCCTV VISION. Det viste sig dog at et af dem var defekt da det ikke ville optage. Skrev en mail til dem. 2 dage efter lå der et nyt kamera i postkassen.
Fed service. Så kan man ikke forlange mere.
Fint forløb
Oplevede ingen problemer i bestillings eller leveringsprocessen. Bestilte 2x moving heads samt dmx kabler. Dog er kvaliteten af dmx kablerne ikke så god men de fungerer. de 2 moving heads fungerer glimrende og fås ikke billigere
Havde en defekt optager boxer fik…
Havde en defekt optager boxer fik hurtig en ny og god vejledning til opsætning af den 👍👍
Fint produkt - lang levering
Fint produkt, der virker som det skal.
Leveringen var væsentlig længere end beskrevet på hjemmesiden.
Den længere leveringstid udløste en rabat på 10%