Virkelig super godt service og et dejligt team, som står bagved disken og tager imod en. Seriøse, ambitiøse unge mænd som ved hvad de laver! Så dejligt at komme derind. De kan svare på alle dine spørg... Se mere
Nem handel uden problemer. Gratis fragt med GLS. Varen kom efter 2 dage og der blev automatisk sendt mail med returlabel (gratis) i tilfælde af fortrydelse/bytte. Hjemmesiden kunne dog være en anel... Se mere
Denne web-shop kan kun anbefales, fik en Carhartt Skjorte 100 kr. billigere i forhold til andre danske web-shops. Jeg brugte en rabat kode, uden jeg ved det kunne du nok godt gøre brug af yderligere 1... Se mere
Varen udsolg og bliver ringet op om erstatningsvarer. Takker ja og 4 uger efter har jeg stadig ikke modtaget noget. Der svares ikke på min mail. Bliver efterfølgende ringet op om nye erstatningsbukser... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alle de fede streetwear mærker til de bedste priser, bl.a. Carhartt, Adidas, Nike, DC, Obey & Vans.
Boulevarden 12, 9000, Ålborg
- 98 11 02 60
- info@choker.dk
- www.choker.dk
Hjælpsom i telefonen, hurtig forsendelse inden jul
Vores søn ønskede sig DC Sko til jul. Den 22. fandt vi det ønskede par på choker.dk, ringede derop og fik gode råd og vejledning. De smuttede på posthuset om eftermiddagen med pakken, som vi modtog den 23., så julegaven blev nået.
Stor anbefaling af choker.dk herfra.
rigtig god service..
God kunde service og venlige mennesker i den anden ende. Er fuldt ud tilfreds..
god og hurtig levering
Det er overskuelig at se på jeres sider - jeg fik en hurtig levring af sidste pakke her til jul.
Kanon service
De leverede hurtigt og det hele var der. dog var deres hjemme side ikke helt opdateret så det ene par bukser jeg købte, ringede de om at de ikke havde fik så et andet par. så ikke noget bøvl der.
God og hurtig betjening
Hurtig betjening og levering.
Personalet har ved telefonisk kontakt og ved kontakt via mail været meget hjælpsomme og behjælpelige.
dårlig levering
Jeg bestilte en cd over jeres hjemmeside, og blev lovet den ville ligge i min postkasse d 23, så den kunne gives i julegave d 24. Men den kom bare ikke! Så min lillebror måtte undvære en gave fra mig på juleaften!!! Idag er det d 27, og den er stadig ikke dukket op, det skal dertil lige nævnes at pengene selvfølgelig er trukket på min konto!

Besvarelse fra Choker
Problemfrit indtil videre
Leveringsaftalen har levet fuldt ud op til den besked Ålborg gav mig ved telefonisk henvendelse. Behagelig samtale med Martin.
godt
men lidt for langsomme til at gi' besked om, at den ene vare jeg havde bestilt, var udsolgt.
Godt arbejde!
Leverings tiden var kort, og har nærmest ikke haft tøjet af siden det kom! Super lækkert!
fin service
Vi havde bestilt en vare, der var i restordre. I ringede dagen efter ordre var afgivet og ordnede så vi fik en tilsvarende vare. Ordren blev leveret dagen efter.
Super firma
Vil gerne anbefale dig Choker, når barnet trænger til nyt, de har virkelig ydet en service ud over det sædvanlige. Ikke mange der ringer til deres kunder, når der er tvivl om en vare og som i det hele taget er super flinke.
Super god service og hurtig betjening
Super god service og hurtig betjening ved problemer med levering
Godt
Der var ingproblemer med selve det at bestille, og det okay hurtigt med at få mine vare, så er fuldt tilfreds.
Fantastisk kundeservice samt forsendelse!
Jeg bestilte mine Karl Kani Big Gothic bukser og fik dem dagen efter - Super hurtig levering.
Jeg havde nogle spørgsmål ang. størrelser til mine jogging bukser, da jeg er en stor fyr og aldrig har turde bestille tøj via nettet.. Der var sku svar samme dag, samt da jeg modtog varen fra Choker.dk, holdte han hvad han lovede ;-)
Jeg er super glad for mine bukser, som jeg længe har kigget efter.. Så kan kun anbefale at man handler hos Choker.dk - Et sikker, og loyalt sted at handle!
Bestilt og leveret dagen efter, det virkede
Første besøg hos Choker, da de havde julegaven til manden, som jeg ikke kunne finde andre steder. Det virkede, har ikke prøvet kundeservice, alene derfor kun de 4 stjerne, da det er min erfaring, at det er der enhver internetbutik skal stå sin prøve. Min oplevelse var, at alt var som det skulle være.
Virkelig hurtig service
Bestilte en vare online modtog den dagen efter. Det må siges at være lynhurtig ekspedering! Virkelig fedt. Så jeg er en glad og tilfreds kunde!