Kinesisk Restaurant China House Anmeldelser 17

2,0

2,0

Under middel

Manglende struktur og service

Vi havde bestilt bord men dette påstod de at vi ikke havde selvom jeg kunne vise opkald i min opkaldshistorik, jeg observere at i deres kaldender at der kun står større selskaber at 11 personer eller mere
Vi fik dog plads men når de ikke har styr på det er der risiko for at børn der holder fødselsdag der kan blive skuffet

Der opdagen en fejl i regningen dette påtales for at vi kan få rettet dette igen er det vores skyld selvom dette kunne forgå i ro og mag at få rettet dette det var ej heller muligt i samme forbindelse prøvede de at snyde for det beløb de havde taget formeret selvom 10 procent at 5 kr er 50 øre og det dobbelte af en 10 er
De prøvede at forklare deres matematiske evner om hvordan de regnede det ud men det var helt ude fra kontekst
Deres kunde kontakt er ikke eksisterende og jeg har aldrig prøvet lignende adfærd
Vi blev betjent af Smilla

24. juni 2025

Virkelig en skuffende oplevelse

Virkelig en skuffende oplevelse. Vi havde bestilt takeaway, men maden var direkte ulækker. Forårsrullerne dryppede af olie, resten af maden var fuldstændig smagsløs – og værst af alt fandt vi flere hår i maden. Det er simpelthen uacceptabelt.

Som om det ikke var nok, blev vi også mødt af et uforskammet og uinteresseret personale, da vi henvendte os. Det bliver ikke herfra, vi bestiller igen.

6. juni 2025

Ubehøvlet indehaver

Nu har vi efterhånden besøgt china house nogle gange. De sidste år har vi kun været i grillen.
Sidst valgte vi dog og køre uden at købe noget.
Grunden til dette, er at vi kommer kl 20.22, og bliver mødt af indehaveren. Vi står og kigger på menukortet, og lige som vi har fundet ud af, hvad vi skal hente, så siger indehaveren "I kan ikke få noget fra menukortet, for køkkenet lukker kl 20.30. Han er simpelthen det mest uhøflige og ubehøvlede menneske. Vi kunne lige frem fornemmer, hvordan han nød at kunne sige det.
De lukker ellers først kl 21.00, men den sidste halve time kan man kun købe boxe.
Når man så sige noget til ham, så begynder han bare at stå og mumle og surmule.

Forrige gang vi var der, fik vi nærmest skældt ud over, at vi ikke havde vores tlf med, for så kunne vi ikke betale med mobilepay, og han ville ikke betale alle de gebyrer for, at vi skulle betale med kort. Igen dybt uhøflig og ubehøvlet, og står bare om mumler med sig selv. Vi forstår ikke hvad han siger, men det er meget tydeligt, at han ikke er tilfreds med os.

Så den anden dag fik vi nok. Og jeg er glad for, at vi kørte igen uden at købe noget. Der er jo heldigvis mange andre gode steder i Svendborg.
Men han må jo ikke have brug for hans kunder, når han behandler dem/os på den måde.
Med synd for de unge mennesker som arbejder der, for de er så søde, smilende, høflige og meget serviceminded. Dem kunne han dælme lære noget af.

7. april 2024

En hyggelig restaurant

En hyggelig restaurant. Har kun været der engang. Kunde servicen var god. Maden var hurtig færdig og lækker.

Det var da lidt et minus pga. den store menu. Hvilket kan gøre det lidt forvirrende.

9/10

13. januar 2024

Arbejd

China House søger faglært kok for BBQ.
Jeg fik søgt stillingen, og indehaveren var meget tilfreds med mit CV.
Jeg kommer til jobsamtale for at få af vide de ikke søger personale…

Dette var fuldkommen unødvendigt og spild af min tid..

Baris

20. august 2023

Vi kørte til Maribo da vi så på nettet…

Vi kørte til Maribo da vi så på nettet at prisen var kr. 138,- for buffet hvilket er billigt, meeeeen endte med at betale kr. 168,- pr. Person
Der var ingen info om prisstigningen og da vi blev opmærksomme på dette sagde de at prisen var steget igår og at de endnu ikke havde fået rettet det.
Desuden var flere skåle tomme.
Vi brokkede os ikke yderligere, men nu ved vi at prisen er lidt højere. 😂

5. juli 2023

Var her til aften forbi. Syntes det er under alt kritik at man skal bede tjeneren om isterninger da dette ikke er i sodavanden. Gafler var møg beskidte. Maden var MEGET olie holdig incl suppe. Man sidder på skødet af hindanden da et 4 mands bord pludselig bliver til et 5 mands. Arbejder selv til dagligt på restaurant og ved at man normalt ikke bruger kasser for at fjerne service. Havde reserveret et bord ved dog ikke om det var det vi fik. Ingen menukort
Alt i alt træls

20. maj 2023

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse. Aldrig har jeg været på så beskidt en restaurant, gulvet var klistret, dugene beskidte dækservietter og gardiner var også beskidte. Vores barn fik serveret juice med mug i og da vi sagde det fik vi afvide det var økologisk?!?!?? Bare stop! Maden lignede IKKE noget der var frisklavet tværtimod. Selv tapetet er på vej ned af væggene da det ikke gider være der. Forstår ikke ma kan være sig selv bekendt og tage penge for så dårlig mad og service. Aldrig om vi kommer igen eller anbefaler andre at besøge stedet! Føj!

26. marts 2023

Giver kun 1 stjerne fordi man ikke kan…

Giver kun 1 stjerne fordi man ikke kan give 0.
Var nede for at bestille nogle bokse til fruen datteren og jeg.
Bestilte til datteren først, nudler + bla bla.
Den unge mand bag disken siger at de ikke har flere nudler. Så bestiller vi ris istedet og går i gang med at bestille næste boks, under tilberedningen af den stopper han og går ud bag i køkkenet og henter friske nylavede nudler og hælder dem op i bakken........
Vi beder om at få lavet den ene boks om da der jo åbenbart var nudler som vi først bad om, men det kunne der absolut ikke være tale om, han kan jo ikke smide mad ud!!!
Det kom han så til alligevel for jeg forlod stedet uden at få noget med derfra.
ALDRIG HAR JEG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE, FØJ FOR SA!AN.

22. december 2021

China house retaurant og grill er bare…

China house retaurant og grill er bare super.. maden er altid god og venlig betjening du får det som du vil have det.. der er rent og pænt.. (elite smiley)
uanset om du ringer og henter eller sætter dig i den hyggelige restaurant, om sommeren gårdhave.. er det en god smagsoplevelse..

12. juli 2019

For dårligt

Den 28/3-2015 har min forlovede og jeg været nede for at hente to bokse til at tage med hjem.
Vi vælger dem til 50 kroner per. boks da vi mener at det er dem vi godt lige kan spise da der altid er så meget lækker mad i.
Men først må vi lige vente på en som godt kunne ligne en "ny i job", det kan jeg godt acceptere at jeg bruger min tid på, men ham her var så langsom og havde mere travlt med at rette på sig selv og sit fittede hår, at jeg faktisk blev meget irriteret. De fingre piller så ved mad bagefter og vi for det vi vil have i boksen og kommer hjem. Maden er kold, kedelig og der er intet i boksen, og vi sidder faktisk bagefter og er sultene, så det bliver MacD oveni.
Det er så dårligt i forhold til den høje kvalitet de levere normalt at jeg ikke kommer der igen lige foreløbig.

28. marts 2016

lækker mad