Mais Wok Anmeldelser 16

4,1

4,1

God

Klasse Sted I Odense

Vi besøgte restauranten den 23. marts i selskab med min partner, og oplevelsen var gennemgående yderst positiv. Servicen var af særdeles høj kvalitet fra start til slut, præget af professionalisme og imødekommenhed fra den medarbejder, der betjente os.

Maden var på et meget højt niveau og levede fuldt ud op til og oversteg vores forventninger, særligt taget i betragtning af, at det var mit første besøg. Derudover bidrog den afdæmpede baggrundsmusik og den behagelige atmosfære til en helhedsoplevelse, der fremstod både afslappende og eksklusiv.

Kan klart anbefales

23. marts 2026

Da det var vores første besøg må vi…

Da det var vores første besøg må vi sige at vi blev overhovedet ikke skuffet forstår virkelig godt at den er nomineret til byens bedste restaurant i Odense. Maden var virkelig i top, man kunne smage at maden var frisk lavet, med gode råvarer. Priserne er ikke dyre. Så vi kan helt klart anbefale stedet

10. marts 2026

Vil aldrig anbefale folk som kører Wolt…

Vil aldrig anbefale folk som kører Wolt at leverer for Mai’s Wok. Kom ind smilende og i godt humør det første hun spørger om er min taske. Jeg oplyser hende om at jeg ingen taske har da dette ikke er et krav fra Wolt plus jeg kører i en fuld opvarmet bil og er meget påpasselig med hvor jeg stiller maden henne. Derefter begynder hun at nævne at hun har snakket med Wolt. Jeg nævner igen overfor hende at det ikke står i deres retningslinjer at man skal bruge taske og da slet ikke når man er i bil. Vi bruger 10 min på at diskuterer dette. De 10 minutter kunne jeg have brugt til at leverer alle de 3 ordre men en diskussion over en taske er åbenbart vigtigtere end at bringe varmt mad ud til sine ventende kunder. Dårlig stil overfor kunderne og nu skal jeg bruge tid på at forklarer overfor dem jeg leverer maden til hvorfor den er forsinket. Alt i alt en øv oplevelse. Nu hvor hun efter eget udsagn ikke ønsker at maden skal vælte frem og tilbage og være kold ved levering modsiger hun sig selv lidt ved at stå og diskuterer med et Wolt bud som blot passer sit arbejde vel vidende om at jeg har 3 ordre som er kolde når kunderne modtager dem. Hold jer langt væk fra Mai’s Wok!

9. oktober 2025

Bestilte takeaway

Bestilte takeaway, men det smagte ikke rigtig af noget. Rejerne skulle man selv fjerne halerne fra, selvom det var i en wok. Grøntsagerne var helt kogt ud. Dumplings var ok.

1. december 2024

Frisk, smagfuldt og fantastisk betjening

Det er vist ikke en underdrivelse at sige, at Mais Wok fungerer som min mands og mit udvidede køkken 😋🤩. Kommer der nogle gange flere gange om ugen. Maden er fantastisk smagfuld, frisk og rygende varm. Både Mai og hendes mand, der står i køkkenet og jonglerer med pander og gryder, er nogle virkelig søde og hjertevarme mennesker. Desuden har de mulighed for at lave flere af retterne veganske. Jeg ville give dem 10 stjerner, hvis det var muligt 😄.

15. december 2023

Helt Perfekt, bedste anbefaling.

Super lækker mad, friske råvarer. God smag som er fint afstemt.
Restauranten er pæn og ren. Super god betjening af Mai der altid er service minded.
Giver min absolut bedste anbefaling, og kommer helt sikkert igen.

13. juli 2023

Fantastisk lækker mad

Mais mad er autentisk og altid fantastisk lækker, med masser af smag, friske grønsager, og der er kælet for alle detaljer. Mai har super kundeservice og er simpelthen så flink og hjælpsom. Jeg bestiller gerne via hjemmesiden (så får man 10% rabat) når jeg alligevel er i centrum, og maden er klar på rekorttid og altid med et smil. Jeg kommer ofte hos Mai og er altid tilfreds - 100% anbefaling herfra!

28. september 2022

Fornøjelse!

Jeg har haft fornøjelsen af at spise hos Mai's Wok flere gange og også fået Take Away derfra. Fornøjelse hver gang. Der er altid tid til lidt snak med gæsterne, virkelig god service! Bedste sted i Odense at spise vietnamesisk/kinesisk.

31. marts 2022

Odenses Bedste Spisested

Må ærligt indrømme at antallet af gange jeg har besøgt Mai, hendes altid smilende betjening, samt mad langt over alles forventninger, stiger oftere end hvad man bør indrømme :)

For Mai er man aldrig bare "Endnu en kunde", men man bliver husket og ønsket varmt velkommen tilbage når man besøger hende igen

24. marts 2022
Vis anmeldelser på alle sprog (16 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto