Øv øv øv, en rigtig dårlig oplevelse. Jeg valgte at ringe og fortalte pænt hvordan kødet var sejt og med mange sener og kartofler kolde, og har brugt dem før hvor kødet var lækkert, men øv en dårlig... Se mere
Vi havde sat næsen op efter dejlige gnaveben mv. i fredags (16/12-22). Ringede præcis 16.30 (åbningstid) og blev allerede dér sat i kø som nr. 5. Ventede 17 min .Ingen respons…!Kun maskinstemme der ta... Se mere
Bestilte mad til 8 personer og hentede det det var til min fødselsdag 12/9 2025 kartoffelbådene var gennemstigte så de knasede de var uspiselige resten kunne spises men det kunne gøres bedre D... Se mere
Bestilte mad på hjemmesiden og hentede selv. Desværre manglede der 2 x pommes frites. Skrev på mail og fik inden for 30 minutter svar retur med beklagelse, samt ønske om et mobilepay nr, hvo... Se mere
Skejbytoften 33, 8200, Århus N, Danmark
- info@chicago.dk
- www.chicagoroasthouse.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Danmarks bedste ben! Men ..
Chicago Roast House har Danmarks bedste ben .. MEN og der et men. Der er kæmpe stor variation på den standard man som kunde kan forvente. Vi har bestilt 10 gange fra Chicago Roast House 2 af gangene er vi dog blevet skuffede over standarden. Begge gange har vi oplevet, af kødet ikke var så lækkert mørt samt glaceringen ikke var tilpas brunet ( Barbecue sovsen ikke glaceret)
Efterfølgende har vi telefonisk kontaktet Chicago Roast House som fortæller at den store variation skyldes hvor i ovnen spareribsene ligger. Således forklarer det vores skuffende oplevelser. Jeg bestiller ikke fra Chicago Roast House af samme årsag. For stor variation i den oplevelse man kan forvente med deres “Ribs’” ..
Chicago roasthouse Randers nytårsmenu
Chicago roasthouse Randers nytårsmenu. Sikke en kedelig oplevelse. Jeg har aldrig smagt værre tunmousse. og så var der 3 rejer til. Kødet var så sejt at selv hunden ikke kunne spise det. Og flødekartoflerne var helt brune (gamle) vi havde bestilt til 8 mennesker, og var kun 7 og der var på ingen måde mad nok. Virkelig en ringe og kedelig oplevelse.
Super oplevelse!
Bestilt 4 kuverter Tunmouse , Okksemørbrad med flødekartofler og salat, Islagkage, og en osteanretning med kiks til senere på aftenen.
Alt var superlækkert, og det hele var en fornøjelse. Alt var klart til afhentning kl. 14.00 som aftalt og alt var der incl. pynt osv.
Dem vil vi bruge igen en anden gang!
Fantastisk!
Fantastisk lækkert kød, super mørt og dejligt krydret! Super god service og flink leverandør!
Bestilte og ca 20-30 min efter var det ved døren, så super hurtig levering!
Alt i alt, en lækker oplevelse som kun kan anbefales videre :-)
Julefrokost - rigtig god oplevelse
Vi fik leveret julefrokost menu til 10 personer og der var massere mad. Det smagte dejligt og den gratis levering var helt perfekt.
Vi fik et perfekt måltid
Vi fik et perfekt måltid. Kødet var mørt, passende stegt og kartofler og salat frisk og velsmagende 👍😊
God Takeaway og service i Aalborg
God mad og super service. Det var et stort hit her i huset. Vi kommer helt sikkert igen.
Lækker buffet
Vi har fået Chicago buffet leveret til vores fest den 30/10 og det var super. Kødet var rigtig mørt og sovsen var bare lækker. Eneste minus var pastasalaten. Den smagte ikke af meget og var ret kedelig. Men vil klart anbefale andre at bestille mad derfra.
Vi fik fra Randers 😊
dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse! Bestiller mad kl 19:15 de er løbet tør for salat. Men jeg kan få en ekstra bagekartoffel med. Takker jeg nej tak til. Men den skulle jeg nok ha haft takket ja til for den ene kartoffel var uspiselig. Den var helt hård indeni. Så vi måtte dele en kartoffel, Og ingen salat.
Hurtig levering og super lækker mad fra…
Hurtig levering og super lækker mad fra Chicago Roasthouse i Aalborg 👍
Kan klart anbefales
Fremragende mad
Kødet er så mørt og smagsfuldt, at det bringer selv din mormors madlavning til skam. Flødekartoflerne sad lige skabet med en formidabel sauce til følge. Chicago Roasthouse overgår helt klart alle forventninger!
Super god service
Har flere gange bestilt fra Chicago Roasthouse i Aalborg, og bestiller også der fra igen. Maden er super lækker og personalet er venlige og imødekommende. Kan anbefales at bestille der fra
Aalborg Chicago Roasthouse
Har bestilt mad fra Chicago Roasthouse i Aalborg. Havde smagt en af deres smagsprøver, og valgte derfor at prøve at bestille derfra. Det kan varmt anbefaledes, smagte utroligt lækkert, og der manglede ingenting ☺️👌🏻
Første gang vi prøver dette sted
Første gang vi prøver dette sted. Super lækkert mad. Der vil vi gerne handle fra igen ☺️
Total uacceptabelt service
Chicago Herlev total uacceptabelt service!
Vi beder om at få pomfritter i to bakker og får dertil af vide at vi ikke skal bestemme det. Han siger han lægger det sammen med kødet og at vi bare skal tage at slappe af!!?!? Han hæver stemmen flere gange og snakker totalt respektløst.. vi ender med lægge på.. dårlig oplevelse!! tag og lær jeres medarbejder noget pli, for det er de færreste der vil finde sig i sådan en service.
Manglende Dessert - men hurtig kundeservice
Må lige tilføje efter et par dage..
Blev kontaktet af kundeservice og vupti - hurtig og god kundeservice.
Det er god service og jeg anbefaler Chicago til andre - for maden…. Den er god😁😁 ( tak Leif fra Chicago - din service gør at jeg lige ændrer stjernerne)
Er normalt superglad for Chicago. Hentede i Herlev idag - lækker mad.
I skylder dog Desert - den manglede i posen da jeg kom hjem. Øv øv øv når man har betalt.
I har ingen mail og travlt på linjen, derfor skriv her på to.

Besvarelse fra Chicago Roasthouse
Kedeligt og for lidt mad
Vi bestiller i Århus til 20 personer . Vi er 16 og mange er stadig sultne efter 3-retters menu. Tunmousen er uspiselig meget klumpet og smager husblas.
Kalkunen er tør og kedelig. Dejlig okseroast og flødekartofler. Kedeligt brød og meget smagsløs brownie til dessert.
Det er en ommer
Vh/pist folk i Hasselager

Besvarelse fra Chicago Roasthouse
Lever altid op til forventningerne
Lever altid op til forventningerne
Vi havde fornøjelsen at få samme gode oplevelse af medarbejdere (bla. David!!) og samme gode kvalitet af mad i går, da vi hentede takeaway fra Chicago Roasthouse i Aalborg.
Vi kommer igen!!
Det kan blive for småt
Så kan det ikke blive mindre, efter mange gode år med mad fra Chicago Roasthouse har de sidste 5-8 oplevelser været en skuffende affærer, bagekartofler på størrelse med asparges kartofler, stege på størrelse med en lille pakke smør. Med andre ord, 4 bagekartofler og steg til 4 personer pakket ned i en pomfrites bakke og sov i et dobbelt fingerbøl. Vi takker for mange gode år, de sidste skulle vi nok havde været foruden.
I burde skamme jer
Fantastisk smagsoplevelse
Jeg var så heldig at vinde jeres Half'N half menu til 4 personer over en konkurrence på Facebook.
Fantastisk smagsoplevelse med frisk blandet salat, krydret kød og sprøde pommes. Venlig betjening ved bestilling og leveret på aftalt tidspunkt. 5 stjerner herfra og klart en anbefaling værd til andre.