Øv øv øv, en rigtig dårlig oplevelse. Jeg valgte at ringe og fortalte pænt hvordan kødet var sejt og med mange sener og kartofler kolde, og har brugt dem før hvor kødet var lækkert, men øv en dårlig... Se mere
Vi havde sat næsen op efter dejlige gnaveben mv. i fredags (16/12-22). Ringede præcis 16.30 (åbningstid) og blev allerede dér sat i kø som nr. 5. Ventede 17 min .Ingen respons…!Kun maskinstemme der ta... Se mere
Bestilte mad til 8 personer og hentede det det var til min fødselsdag 12/9 2025 kartoffelbådene var gennemstigte så de knasede de var uspiselige resten kunne spises men det kunne gøres bedre D... Se mere
Bestilte mad på hjemmesiden og hentede selv. Desværre manglede der 2 x pommes frites. Skrev på mail og fik inden for 30 minutter svar retur med beklagelse, samt ønske om et mobilepay nr, hvo... Se mere
Skejbytoften 33, 8200, Århus N, Danmark
- info@chicago.dk
- www.chicagoroasthouse.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Super god oplevelse
Fra Viby, Århus
Vi havde sommerfest igår for 72 personer, maden var super lækkert og der var rigeligt af det. Jeg skulle hilse fra nogle af gæsterne og rose jer for jeres dejlige mad, der var intet at sætte en finger på 👏👏
Det er første gang at jeg får mad fra jer, men det bliver ikke den sidste gang.
Meluna Berg
Sidder i kø på tlf hvor jeg er nr 3…
Sidder i kø på tlf hvor jeg er nr 3 ,efter 10 min er jeg igennem ,men den bliver ved med at ringe ,uden den bliver besvaret. Når man går ind og kigger på Google ,står der at der ikke er travlt. Virkelig dårlig service
Alt spillede!
Alt spillede. De var søde til at tage imod min ordre selvom jeg var lidt for sent på den. Maden kom til perfekt tid, det var SÅ nemt og kunne sættes direkte på bordet. Maden var super god - og for engang skyld sørger et "cateringfirma" for at der er mad nok! Kæmpe anbefaling! Bestilte mad til 12 personer - Stor Roastbuffet.
God og veltillavet mad
Lækker mør steg
En klassiker der stadig holder. Super lækker steg varm mør og saftig og velsmagende. Fik bage kartoffel og pomfritter begge dele helt OK selv om der gik lidt inden vi fik spist. Lækker let salat med lidt god drys. God bearnaise sauce. Tak for mad vi kommer igen igen. PS deres ben er også super lækre.
Randers
Vi skulle holde 18 års fødselsdag og havde bestilt mad fra Chicago Roasthouse, havde bestilt til kl 19 og præcis kl 19 stod budet her.
Meget høflig mand der kom med maden.
Super lækkert mad og dejlig nemt.
Her handler vi 100% gerne igen.
Feedback
Vi bestilte catering til d.13 april kl.18: stor roastbuffet til 10 personer minus svinekød. For at få kalvekvæg i stedet for betalte vi 15 kr. ekstra per. person.
Kødet var ok og pastasalaten smagte godt. Der var ikke nok mad især ikke kød, kartoflerne var søde og chipsen var blød. Vi plejer, at være tilfredse men denne gang godt skuffet. Det var ikke pengene værd.
Super venligt personale, de skal have ros!
Jeg bestilte igår mad til 8 personer
Jeg bestilte igår mad til 8 personer - må være ærlig og sige det længe siden jeg har fået så dårlig mad. Kartoflerne var hårde de fleste af dem (Ikke værd at spise) kødet var fyldt med peber og ikke til at spise - forretten smagte så dårligt. Samt lugtede tunen så dårligt at vi måtte smide alle 8 forretter ud.
Jeg synes bestemt ikke at det har været de 1300kr værd.
Dårlig oplevelse
Jeg kan kun sige at jeg har gode oplevelser hos Chicago roast house indtil idag, den anden dag bestilte jeg 2 x 2 menu chicago roast, da maden endelig kom var bagekartoflerne helt rå uspiselige, ringede med det samme uden at have rørt maden, sagde kartoflerne var rå, de sagde de ikke havde tid, til at komme med kartoflerne, og jeg ville få et tilgodebevis på 2 x 2 menuer, tænkte okay sindssygt tak og tænkte fedt familien spiste så roasten og salaten, men så idag ringer vi ang vores tilgodebevis og får at vide vi har menuer til gode hun spørg sovs ja, og smør 1 hvidløg 3 bacon og bestiller ekstra ribs og sodavand og betaler udbringning. Men så da maden kommer er det kun 1 x 2 menu steg 2 kartofler en salat og ribs, der mangler jo en steg 2 kartofler og en salat, så ringer op igen, men nu har de fire rå kartofler fra tidligere kun givet et tilgodebevis på 1 x 2 pers menu selvom jeg var lovet andet. Chicago roast kom med den undskyldning at 4 kartofler kun har en værdi til 1 x 2 pers menu.... Come on kunden har næsten altid ret, næste gang skal ikke tilbyde mig skid bare hent jeres og betal mine penge retur
Dårlige spareribs - alt andet var godt...
I lørdags fik vi American Style Dinner til 4 personer.
Luxus salat, mørbrad og kartofler var helt i orden, men spareribsene vil I ikke blive berømte for. Der var kun meget lidt kød på, og det kød der var, var meget sejt at tygge i.
2 x spare ribs med bagt kartoffel og…
2 x spare ribs med bagt kartoffel og salat. Det smagte fantastisk og spare ribs var meget kødfulde og super møre. Vi har også prøvet den menu med oksekød - det var også super lækkert. Også perfekt levering til tiden af en venlig ung mand.
18 års fødselsdag
Skulle holde 18 års fødselsdag hvor vi var 31 gæster til spisning. Maden var lækker, forretten var skøn, tunmoussen var lækker og på ingen måder tør. Hovedretten var lige så skøn. Kødet var fuld af saft og smag, og der var både rødt og gennemsteg kød, så der var noget for alle. Flødekartoflerne manglede lidt salt, men det kan jo let løses. Chokoladekagen til dessert var lækker og fyldig. Mængden af mad passede fint, der var ikke mange rester. Så lækker mad, passende mængde til en rigtig god pris.
Chicago Roast Herlev.
Chicago Roast Herlev.
Tak for at tage min bestilling, selvom jeg ikke overholdt “2 HVERDAGE før”- reglen for min bestilling, og tak for levering prik til tiden af en sød og meget høflig ung mand, men først og fremmest tak for dejlig mad! ❤️ Det bliver ikke sidste gang! Et diskret ønske fra mig kunne være, at ribbenene var pakket på en anden måde. Det er svært at få brandvarme ben pakket ud af sølvpapir uden at brænde fingrene… men måske er der ikke andre måder 🤔
Venlige hilsner
Jette Elkjær
Jeg havde bestilt mad hos jer til vores…
Jeg havde bestilt mad hos jer til vores kobberbryllup. Vil sige at smagte fantastisk og det var nemt at gå til. Og vi havde rigeligt af det. Og det kom også til tiden. Store anbefalinger herfra.
Super lækker med og god service😃🙏
Super lækker med og god service😃🙏
Vi kommer snart igen
Jeres aften menu Chicago Roast menu til 16 personer med 8x bagekartofler med Baconsmør og 8 x gratinere flødekartofler 8 x Beynaise sovs og 8 x Rødvinsovs 8 x mixet salet 8 Coleslaw - 2434 k
Ingen stjerne til jer !!!!!
Havde bestilt jeres menu Chicago Roast House aften menu til d 10 dec. 2023 til kl. 17.00
Med betaling på mobilpay på 2434 kr. ved levering .
Men Kl ca 1710, Ringede vi til jer at vi stod med 16 gæster og ventede på maden. Men det kom ikke noget mad
Den eneste undskyldning I kom med var at de ikke kunne finde ordrebestillingen og vi kunne komme og hente noget "rester". For jeres chaufør var ikke var hjemme, til at køre ud til os, med nyt menu.
Vi havde flere gæster som skulle med færgen, så de kunne ikke vente 1 eller 2 timer på en ny menu fra jer.
Så vi måtte finde noget rugbrød de 16 gæster. øvøv.
Ikke så meget som noget Kompensation, for jeres mangel på styr, på ordrene.
Margrethe Nyborg
Skovgårdsvænget 178
8310 Tranbjerg

Besvarelse fra Chicago Roasthouse
Butikken lukket uden annoncering på nettet
Vi have kontrolleret hjemmeside for åbningstider, og kørte derfor en stor omvej, for at køre til Herlev for at købe den dejlige mad med hjem (som vi er stor fan af, fra tidligere besøg) Men ak Herlev havde valgt at holde lukket mandag, med en håndskrevet seddel på døren. Det er ærgerligt, når man bruger ½ time, på at køre dertil. Kommunikation på hjemmeside vil være super, så man ikke kører forgæves
Jeg har spist 4 x gange hos min nevø og…
Jeg har spist 4 x gange hos min nevø og altid været tilfreds.
Nu skulle jeg selv bestile
2x rejecocktail og 2 x oksesteg . Alt var perfekt og det kom præcis til tiden .
Jeg tog personlig derned dagen før og bestilte maden.
Havde bestilt til svendegilde med…
Havde bestilt til svendegilde med levering til kl.14.30 før de normalt bringer ud i forhold til deres åbningstid en lørdag. Maden kom lige til tiden og var flot anrettet i staniolbakker. God kvalitet og masser af flødekartofler samt godt krydret kød. Har brugt jer i mange år med års mellemrum. Det er altid godt.