I bought an expensive ThinkBook at Dustin and paid it immediately through iDeal. They did send an invoice with the wrong name and address and refuse to send me an invoice with the right (business) nam... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Snelle levering, was ff zoeken sinds mijn vorige bezoek aan de site (was een tijdje geleden) maar genoeg keuze en voorraad zat. (Keuze op central point gevallen omdat ze voorraad hadden en eerdere er... Se mere
Het retourneren van onze laptop, binnen 3 dagen na bestelling, 1 dag na levering, kost ons €150.... Zelfs de aankoop van een andere (€600 duurdere) laptop mocht hen niet op andere gedachten brengen... Se mere
Verschillende ervaringen, zowel positief als negatief. Positief: - Een aantal retouren zeer snel en zonder problemen verwerkt - Terugstorting gebeurt vaak spoedig Negatief: - Bij aankoop van ee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Alles rondom uw ICT eenvoudig online bestellen en snel in huis. Een ongekend grote keuze en een scherpe prijs. En dat alles bij een betrouwbare webwinkel, die u ook nog eens graag adviseert over de perfecte zakelijke ICT-oplossing. Onrealistisch? Nee, hoor. Wij zijn Centralpoint, aangenaam.
Kontaktoplysninger
Van Heuven Goedhartlaan 121, 1181KK, Amstelveen, Holland
- 088 - 4 300 300
- info@centralpoint.nl
- www.centralpoint.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
10x hotel televisies besteld.
10x hotel televisies besteld.
Tijdens het ophangen hiervan 2 compleet beschadigd in de doos aangetroffen. Omdat het na 14 dagen gemeld is. Was centralpoint niet bereid meer om hier aandacht aan te geven. (En bedankt voor de service!)
Gelukkig is philips een goede en betrouwbare fabrikant en hier hebben geholpen en binnen een week nieuwe geleverd.
niet zo goed
Bestelling wordt geannuleerd omdat ze niet kunnen leveren volgens overeengekomen prijs. Volgens de voorwaarde een legitieme rede, maar het is bijzonder dat dit een MAAND duurt. Terugbetaling duurt vervolgens ook nog eens een eeuwigheid, dus ben mijn geld bijna 2 maanden kwijt geweest. De klantenservice is niet bereidwillig om tot een oplossing te komen.
Snelle verzending en goede prijzen!
CentralPoint neemt uw geld afhanden en investeert dat, achteraf annuleren ze uw bestelling
Heb meer dan een maand gewacht op de MSI computers en nu pas geven ze een annulering mogelijkheid omdat ze met het een smoesje komen; foutieve prijs, geen sctie dus de producten worden niet geleverd.
Volgens de voorwaarden van Central Point moeten ze dit wel degelijk leveren, er staat namelijk dat een product met overeenkomst geleverd MOET worden.
CentralPoint is uw moeite en geld niet waard.
netjes en vriendelijk
3 computers besteld en 2 ontvangen.
Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice bleek de 3e computer niet meer leverbaar te zijn. Dit werd keurig netjes opgelost en we hadden snel ons geld terug.
Prima geleverd
Prima geleverd, in 2 deelleveringen, maar was oke.
Laptops besteld en geleverd
Laptops besteld aan de hand voorraadpot. Erg handig. Diverse filters gebruikt. Snel geleverd. Top bedrijf.
2 server schijven besteld.
2 server schijven besteld.
Snel bezorgd en keurig ingepakt.
Zou hier zeker weer bestellen.
Als zakelijke klant zeer tevreden!
Ik bestel nu enige tijd zakelijk bij CentralPoint en ben zeer tevreden! Goede klantenservice bij vragen en de webshop is duidelijk, snel en levering tot nu toe altijd op tijd. Klasse!
Central point altijd vertrouwd
Central point altijd vertrouwd, snelle levering, uitgebreid assortiment en echt waar voor je geld. Nog nooit enig probleem gehad bij dit bedrijf
Super!
Levering was super snel en klantenservice denkt altijd goed mee!
Product werd op tijd geleverd
Product werd op tijd geleverd. Voldeed aan de verwachting
Prima en thrustworthy
Prima en thrustworthy. Niet zo snel als de concurrenten maar wel een betere prijs.
Wij zaten omhoog doordat onze Distri de…
Wij zaten omhoog doordat onze Distri de levering van de pc's steeds verschoof , via Centralpoint was het binnen een paar dagen geregeld.
We zijn op tijd gestart met de nieuwe mensen .
prima service
prima service, order werd in 3 delen geleverd, 1 onderdeel liet even op zich wachten. Gelukkig waren de andere items dus al eerder verstuurd.
Verdiende 5 sterren!
Wij bestellen regelmatig hardware bij Centralpoint en dat is niet voor niks. Hun website is duidelijk, overzichtelijk en spullen worden altijd snel geleverd. Ook is het fijn dat je kunt chatten als je ergens mee zit en hun response is dan ook supersnel! Daarom 5 sterren!
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Twee beeldschermen besteld voor mijn Mac. Goede prijs, snel geleverd.
We hadden verkeerde laptop gekocht we…
We hadden verkeerde laptop gekocht we hadden 13.3 gekocht, juist de doos open gedaan meer niet
Wilde wisselen naar grotere model
Na 16 dagen zeggen ze ineens dat ze dat niet willen doen
Terwijl je in de meeste winkels wel kan wisselen
Vind het dikke zever dat ze niet willen ruilen
Voor mij nooit meer centralpoint
Wat een vreselijke website
Wat een vreselijke website. Annuleren van je bestellingen kan alleen via email (2021!!!). Ook LET OP overal wordt er slim met worden gespeeld en wordt er werkdagen gebruikt. Anders gezegd als je op vrijdag iets besteld dan krijg je die op dinsdag binnen.
Man man in welke tijd leven we??? Hoe kan het zo zijn dat deze website met z'n concurrentie nog in leven is? Waarschijnlijk is dit te danken aan het woord gebruik op deze website. Iedere gebruiker die hier iets besteld die heeft niet goed begrepen dat je de klos bent in het weekend. Geen klantenservice!!!! NIKS hoe is dit mogelijk....
Maar even serieus wie gebruikt nog een mail voor het annuleren van een bestelling????
Klantenservice reageert niet
Klantenservice reageert niet. Bestelling is nooit aangekomen en geleverd. Dit is al de zoveelste keer. Ik bestel er nooit meer.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.