jeg købte et nokia batteri med levering 9kr. det første batteri duede ikke . de sendte så et nyt med retur kuvert til det dårlige. denne forsendelse gik tabt med postdanmark, (sker nogle gange for mi... Se mere

Havde bestilt en HTC Desire bordlader (til gave) hos en anden internetbutik, de tog røv.. på mig, og jeg fik aldrig varen ,,, herefter fandt jeg cellshoppen, her var en særdeles overskulig hjemmeside... Se mere

Fin behandling fra Cellshoppen.dk og lynhurtig levering. Undrede mig dog lidt over at fakturaen kom med et andet firma-navn.

1. Butik med mobiltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Cellshoppen.dk – Vi har alt i mobiltilbehør og reservedele. Stort udvalg i originalt tilbehør til lavpris. Vi er din garanti for en sikker nethandel, og god kundeservice.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super effektiv :)

Jeg havde støvet hele internettet igennem efter et bagcover til min mobil uden held, så som et sidste desperat forsøg ringede jeg til cellshoppens kundeservice. Efter 5 min. havde de både oprettet produktet på deres shop og bestilt det hjem ! jeg fik mit cover 2 dage efter. Fantastisk !

2. april 2011

perfekt som altid

bestilte en ac-4e nokia lader til 25kr og sampakken med dc-4 autolader og endnu en ac-4e lader fra nokia til 74kr. totalprisen var på 99kr også 24kr i fragt hvilket ikke var galt bestilte i går aftes det var fremme i morges og med en lille tilhørende gave som altid.

så er godt tilfreds, havde nogle spørgsmål til deres support vedr output på laderene det blev der svaret hurtigt på selvom det var sent de blev skrevet.

22. marts 2011

god service og overskud til slik

Jeg læste først herinde, før jeg bestilte fra hjemmesiden. Efter at have hørt alle de gode anmeldelser, var jeg ikke i tvivl om at Cellshoppen blev stedet. jeg købte et gammelt Nokiabatteri og dagen efter var den i min brevkasse. det hele passer, god service, og med et batteri følger en Maoam. mange tak.

22. marts 2011

Beste netbutik

Bestiller 2 forskellige batterier til Nokia telef. ved 19,00 tiden, leveret med posten kl 10,00, hvordan bære de sig med at gører det så hurtigt ??,
jeg anbefaler dem for hurtig service, har jeg brug for noget en anden gang, så bliver det dem.
Nb. er ikke i familie med dem

10. marts 2011
Cellshoppen-logo

Besvarelse fra Cellshoppen

Hej Svend
Tak for din anmeldelse. Er glad for at du har været tilfredse med os.

Det er ikke et kurerfirma vi bruger, men faktisk blot PostDanmark.
Grunden til at man skal bestille kl. 19 og få varerne næste dag med posten, skyldes at vores lager er åbent fra kl. 8-20. Og derfor bliver alle ordre bestilt inden kl. 20, sendt samme dag, hvis varerne er på lager. Og så bliver de indleveret hos PostDanmark i Odense, hvor vi kan indlevere frem til kl. 21.

Så derfor kan man bestille kl. 19.59 søndag aften, og så modtage varerne med posten mandag formiddag.

Du siger endeligt til hvis vi kan hjælpe dig en anden gang.

God dag.

Jesper Nielsen - Kundeservice Cellshoppen.dk

..SUPER BUTIK..

Jeg købte:
Brodit Sony Ericsson Xperia X10 Mini - Aktiv Holder
HR Universal Air Vent Mount
Det var nemt at bestille..bestilte det mandag ca. kl.18 og onsdag
formiddag fik jeg det..så også hurtig lev.

Johnny

26. januar 2011

Fremragende hurtig levering

Jeg kom hjem fra ferie på Malta i lørdags og konstaterede ærgerligt, at jeg havde glemt at få min oplader pakket i kufferten.

I går søndag bestilte jeg derfor en NOKIA AC 5e Mini rejse oplader, men var forberedt på, at den allertidligst ville dukke op tirsdag.

Da jeg tømte min postkasse i dag mandag morgen, blev jeg meget glædeligt overrasket over at konstatere, at min oplader allerede lå til mig.

Det er da super service at sende en bestilt vare afsted på en søndag, særligt når der på hjemmesiden står, at der er lukket i weekenden.

Jeg kan på det varmeste anbefale Cellshoppen, og det bliver absolut ikke sidste gang, jeg handler med dette netfirma.

Finn Fryd Petersen

18. oktober 2010
Cellshoppen-logo

Besvarelse fra Cellshoppen

Hej Conni

Tak for din anmeldelse. Det er altid rart når kunderne bliver glade for vores service.
Og at du fik den før du regnede med, er jo kun helt perfekt.

Vores kundeservice havde lukket i weekenden (åbner igen i weekenden fra næste weekend af), men vores lagermedarbejder arbejder alle ugens 7 dage. Så alle varer bestilt inden kl. 20, sendes samme dag, uanset om det er hverdag eller weekend.

Men endnu engang tak for anmeldelsen og handlen. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang.

Jim Jensen
Salgsansvarlig

Netshop på den seriøse måde!

Jeg bestilte et cover til en iPhone 4, og var efterhånden begyndt at undre mig over, hvor min vare blev af. Samme dag var der en mail fra kundeservice, der bare lige ville følge op på deres henvendelse.

Det viste sig den første mail var røget i mit spamfilter, og jeg derfor ikke havde reageret. Derfor deres opfølgning.

Desværre var varen røget i restordre fra leverandøren, så i mailen var der links til andre lignende produkter jeg kunne køber, jeg kunne vælge at vente, eller jeg kunne annulere ordren.

Kort efter jeg havde annuleret ordren, kom der en bekræftelse på dette. Netshop på den seriøse måde!

30. september 2010

Exellent kundeservice

Jeg valgte at handle hos cellshoppen, da de havde det billigste mobilbatteri og de bedste anmeldelser.Og det forstår jeg godt, de har!

Mit Track-and-Trace nummer virkede af en eller anden grund ikke, og jeg kontaktede kundeservice for at høre, hvor i verden min pakke var. De svarede hurtigt, at de heller ikke kunne se den, men undersøgte så hvor langt andre pakker, der var afsendt i samme omgang var nået. Og så næste morgen havde de fulgt op på undersøgelsen, og kunne fortælle, hvilket postcenter, den var blevet registreret på sidst! Det synes jeg er mere end jeg havde turdet håbe på fra en netshop - super dejligt!

Derfor kvitterer jeg med 5 stjerner og mine varmeste anbefalinger!

14. september 2010

Super service, hurtig levering

Jeg har brugt siden 4-5 gange nu, og hver gang er det gået efter bogen, jeg har endnu ikke oplevet at varen ikke har været på lager, og alt hvad jeg har købt er blevet sendt samme dag.
GODT INFORMATIONSNIVEAU:
Ordrebekræftelse (Hvad man har købt, pris m.m.) samt en
Ordreopdatering (når varen er afsendt)
- Det kan ikke være bedre.

Der er styr på sagerne.

8. september 2010

Jeg har nu handlet ved Cellshoppen for første gang, og jeg kan kun sige super service og levering.
Købte nye reservedele, de havde dog ikke alt jeg skulle bruge, kontaktede Cellshoppen, og spurgte om de kunne fremskaffe de ting jeg skulle bruge, og få minutter efter var der en mail om at varen var oprettet på deres hjemmeside.
Super levering, dog tog det lidt længere tid end forventet, da de skulle have nogle dele hjem fra leverandøren, men det havde de også oplyst mig om.

Og et lille plus var der slik og en kuglepen med i pakken :)

5. august 2010

Perfekt

Jeg har brugt siden 4-5 gange nu, og hver gang er det forgået perfekt, jeg har endnu ikke oplevet at varen ikke har været på lager, og alt hvad jeg har købt er blevet sendt samme dag.

Man modtager en Ordrebekræftelse (Hvad man har købt, pris m.m.) samt en Ordre opdatering (når varen er afsendt) - Det kan ikke være bedre.

Der er styr på sagerne.

11. juli 2010

det har været en fornøjelse at handle med cellshoppen !

Jeg valgte at ofre pengene på en ny mobil oplader samt en lader til bilen fra cellshoppen, jeg havde regnet med en pris på omkring 200 kr, men langt billigere fandt jeg det ved dem. prisen for dette var helt kanon ! varene blev bestilt ved en 4 tiden og dagen efter klokken 9, fløj de ind af brevsprækken. Det er det absolut bedste køb jeg har gjort mig, og det er bestemt ikke sidste gang ! Jeg siger tak for en fantastisk service (:

22. juni 2010

Super leveringstid

Bestilte mine varer 1. pinsedag og ordren var allerede afsendt 2. pinsedag.
Webshoppen fungerer perfekt og priserne er rimelige hvad mere kan man ønske sig.

1. juni 2010