Købte et kaninbur. Desværre var det ødelagt flere steder ved modtagelsen. Det var samlet forkert og skruer stikkede tilfældigt ud, steder hvor de ikke burde. Vi burde have undersøgt bedre. Men CDO... Se mere
Fik det jeg købte super glad for det beskyttelse glas til telefon med privacy i købte og noget glad beskyttelse til min telefons kamera også Motorola g86 power alt kom i hel stand. Enda extra glas med... Se mere
Har bestilt og beatalt 3723 kr for en mobil A/C maskine og den skulle være kommet d. 1. Juli men de har ikke afsendt pakken endnu og man kan ikke kontakte deres kunde service, de har kun Ai-generered... Se mere
Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven. En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in. Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt. Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.
Stockholm, Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Købte to produkter. Legetøj som var så dårlig kvalitet at jeg sendte det retur, returforsendelse kostede 90kr !!
En vibrationstræner med TYSK vejledning, kundeservice lukker konstant min henvendelse for som min. Manual på engelsk!!!
Virkelig dårlig kunde behandling.

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Skulle returnere en pakke. Jeg får returlabel fra CDON og sender pakken afsted. Penge modtages ikke retur. Ved gentagne henvendelser modtager jeg svar, at de ikke har modtaget pakken. Da returlabel er udstedt af CDON, er det kun dem, der kan efterlyse returpakken. CDON svarer slet ikke på mine henvendelser. Alt i alt har jeg mistet en del penge og CDON vælger blot at ignorere mine henvendelser.

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Hvis de kunne få nul og derunder stjerner, ville de få det. Fuskere skal man lede længe efter!!!! Jeg har ikke fået min pakke, pengene er trukket for længst og så får man at vide, at man skal væbne sig med tålmodighed. Skam jer og må I selv blive svindlet, når I kan snyde så mange mennesker. Føj.

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Og onsdag den 4. februar lå varen i min postkasse. Det ændrer ikke på min ene stjerne. Alt for lang leveringstid. Og selvom det lyder fra CDON at de gerne vil hjælpe, så var hjælpen kun på skrift ... Ikke i en dialog. Og nej, det var ikke den dyreste vare. Men når man nu reklamerer med at have en kundeservice, så sætter man visse forventninger i spil.
Mine forventninger? At få leveret min vare når jeg har betalt for den. Den er sendt for 18 dage siden, pengene er trukket fra kontoen. Når jeg rykker, svarer CDON at jeg må væbne mig med tålmodighed for varerne kommer jo HELT FRA SVERIGE!!! Nå men så har jeg da prøvet CDON. Det gør jeg så ikke igen ...

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Fik aldrig min pakke. Den står som leveret på min konto. De lukker sagen efter hver henvendelse. Opgiver og handler der ALDRIG mere! Det er ordrenr 5400a6a8

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Købt et afmagnetiseringsværktøj, hvilket som sådan er leveret ok rimelig tid(ca en uge) men så stopper det der, sendt som en anden Temu pakke, med et ridset og brugt produkt jeg har modtaget.
Kan ikke anbefale andre at handle der.

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Har købt 3 power banks som jeg sendte retur den 11/12. Har endnu ikke kørt noget fra de mails jeg har sendt til dem eller ej det mine penge.

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Købte en segway i november, som hurtigt viste sig at være fejlbehæftet. Reklamerede slut november, og har her 2.1.2026 stadig ikke fået andet svar, end at de vil vende tilbage. LAD VÆRE MED ST KØBE PÅ EN HANDELSPLATFORM. KØB KUN DIREKTE HOS LEVERANDØRER

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jeg købte et massagebælte som lignede det jeg fik for 5 år siden. Men det var kinesisk bras: motoren kunne knap nok køre rundt - til gengæld kunne den spille en latterlig melodi. Mage til kinesisk bras. Tænk at der er nogen der vil være bekendt at sælge det. Det er virkelig forfærdeligt. Så skal man betale 119 kroner i retur for et svindelprodukt. Elendigt!!!

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jeg bestilte i begyndelsen af december en julegave i form af et keyboard med levering imellem d. 16.-22. December. Jeg har ikke set nogen pakke endnu! Jeg har kommunikeret med jer og varen er gået tabt undervejs og jeg er blevet lovet penge retur, men lige nu bliver jeg sendt fra CDON og videre til Estore Deals hvor varen skulle komme fra og hører ikke mere. Jeg opretter en ny forespørgsel og bliver sendt igennem systemet igen. Betal nu bare de penge tilbage!!

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Håber at opnå hjælp fra CDON af denne vej, da det har været umuligt til nu. Når i har taget jer af reklamationen på korrekt vis, retter jeg gerne til bedre score, afhængig af oplevelse/hjælp. Jeg oprettede d.30/11-2025 en sag hos jer på min Samsung projector, købt d. 14/12-2023, på bestillings nr 93461370. I svarede, at vi skulle henvende os til Samsung, som straks sagde, at vi ville få en ombytning, lige indtil de hørte, at den var købt gennem jer, så afviser de at høre noget, og siger at i skal ombytte eller refundere beløbet. Det har jeg meddelt jer, og bedt om handling fra jeres side, men efter at have skrevet adskillige mails til jer uden respons fra jer, ser jeg mig nødsaget til at gå denne vej, og håber nu på hjælp.
Med håbet om en ordentlig behandling
Helle Detlefsen

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jeg vil fraråde at købe dyre electronic igennem denne side! Jeg købte en playstation til min søn der gik I stykker, efter kontakt med Cdon sendte jeg dem playstation og siden har de ikke svaret på mine henvendelser! Jeg har sendt dem over 10 emails, ikke et eneste svar fra dem! Det er under al kritik og tyveri! Jeg skal melde det til konsumverket for det er slet slet ikke iorden!

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Har bestilt panser glas til iPhone 17 pro Max fik til 16 pro Max og efter gentagne gange skrevet til dem at det ikke passer og de påstår det passer 😡 nu gider jeg ikke mere at bruge tid på det så det er skraldespanden
Elendig kundeservice 😡 og spild af penge

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Køb ikke hos dem jeg bestilte den 3 dec og har ikke modtaget den endnu og i dag er det den 19 og de mener dao har den men de har aldrig modtaget nået så regner ikke med at modtage nået fra dem og kontakten er elendig , spændende om jeg overhovedet modtaget nået eller får mine penge tilbage

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Efter en lang hård kamp med den danske Cdon, uden noget som helst hjælp at hente og elendig kundeservice, valgte jeg at skrive til den svenske afdeling, markant bedere, indenfor få dage fandt de problemet og fik min pakke afsted.
Bestilte d. 28/11 dog efter en længere kamp kom den først d. 18/12.
Men rigtig glad for de i det mindste kunne hjælpe.

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Meget dårlig. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, og det er mere end svært at komme i kontakt med deres kundeservice (eller mangel på samme). Det virker som om, at kundeservice =AI genereret kommunikation ~ingen kundeservice. Det er både første og sidste gang, jeg handler der.

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Advarsel: Køb ikke elektronik eller el-løbehjul her, hvis du forventer reklamationsret.
Jeg købte et iScooter i10 Pro i juli måned. I oktober stoppede det med at virke, selvom det altid har stået opbevaret i et tørt, opvarmet fyrrum.
Svaret fra CDON og producenten? De afviser garantien med påstanden om, at skaden skyldes vand, og at jeg har "kørt i sne".
Jeg gentager: Jeg har købt det i juli og det gik i stykker i oktober. I Danmark. Hvor der ikke falder sne om sommeren.
Når jeg sender billeder af, at deres såkaldt "vandtætte" (IP54) produkt er pladdervådt indeni, selvom det har stået inde, beviser det kun én ting: Produktet er piv-utæt fra fabrikken. Alligevel vælger CDON blindt at støtte producentens absurde påstande om snevejr i juli frem for at følge dansk købelov.
Sagen er nu sendt til banken og Nævnenes Hus. Spar jer selv for besværet og handl et andet sted....
Se nu svaret fra CDON .. i er sælger af dette produkt og det er ikke producenten som jeg har dialogen med, så dette her kan i ikke fraskrive jer og i har ansvaret for de produkter og producenter i fører, men giv mig endelig kontakt oplysninger til producenten direkte.
Og prøv en søgning på nettet...
1. Mangelfuld forsegling ved bunden (Reddit) I denne tråd advarer en bruger direkte om, at selvom scooteren kører fint, er bunden dårligt forseglet. Producenten har brugt skum ("foam") i stedet for silikone ved bundpladen, hvilket gør det let for fugt at trænge ind, netop der hvor batteri og controller sidder.
Kilde: Reddit: "iScooter i10 max, apparently if you use this scooter as intended your warranty is void!"
Citat fra tråden: "...this bottom cover was not very well sealed, they put some foam instead of silicone to the place where moisture is most likely to enter."
2. Garanti afvist pga. "vandskade" (Reddit / LegalAdvice) Her beskriver en bruger en situation, hvor garantien blev afvist med henvisning til vandskade, selvom brugeren hævder aldrig at have kørt i våde forhold. Brugeren åbnede selv scooteren og fandt smeltede ledninger, men ingen tegn på vandindtrængen. Alligevel brugte kundeservice et billede som "bevis" på vandskade og afviste sagen.
Kilde: Reddit: "Company is claiming my warranty on my electric scooter is not valid due to (nonexistent) water damage"
Citat fra tråden: "On forums they have a reputation for claiming water damage is the cause of almost all issues ... and refusing to honor the warranty."
3. Officielle garantibetingelser (iScooter Global) Det er også værd at bemærke iScooters egne garantibetingelser. Selvom de sælger scootere med en IP-rating (ofte IP54, som tåler vandsprøjt), skriver de eksplicit, at garantien bortfalder ved brug i "strong rain" eller "soaking in water", og at "pneumatic tyres" (luftdæk) slet ikke er dækket. Dette giver dem et smuthul til at afvise skader, hvis der findes spor af fugt.
Kilde: iScooter Warranty Policy
Tekst: "The warranty covers use during light rain ... but not soaking in water or exposure to strong rain ... Use in these conditions will invalidate the warranty."
Hold jer væk fra denne producent af løbehjul, og CDON hjælper jer ikke med at få jeres garanti skader dækket..

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jeg har bestilt min vare hos CDON den 24. november og har i skrivende stund 11. december fortsat ikke modtaget den. Når man følger forsendelsen er den slet ikke modtaget i Danmark. Når man henvender sig til kundeservice bliver man blot sendt videre til afsender, så giver en sang fra de varme lande. Beløbet er selvfølgelig trukket fra min konto men ingen vare!!

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jeg har købt et TV, der blev leveret med en fuldstændig smadret skærm. Jeg kan desværre se, at det lader til at være leverandørens taktik at sælge defekte og brugt varer. Noget CDON tydeligvis er blevet gjort opmærksomme på mange gange, uden at gøre noget.
Leverandøren brugte så et par uger på at efterspørge billeder og dokumentation, der allerede var blevet fremsendt. Da de ikke kunne trække tiden mere, stoppede de med at svare.
Det eneste CDON indtil da havde gjort, var at videresende mails til et firma, der tydeligvis ikke kommer til at svare. Da jeg så efterspurgte hvordan de så havde tænkte sig at hjælpe til "min sag er løst", som de så flot skriver at de vil, og bad om et klart svar på om mine penge bliver tilbagebetalt eller ej, holdt de også op med at svare!
Deres kundeservice er ikke eksisterende, det er et glorificeret videresendelsessystem. Og det er under al kritik at CDON overhovede lader det firma bruge deres platform. Hvilket de i øvrigt stadig gør. Hold jer væk, og finde et andet sted at handle!

Besvarelse fra CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jeg har købt to julekalendere til mine børn, som ifølge beskrivelsen skulle leveres i to dele. Jeg har kun modtaget halvdelen af begge kalendere, og sælgeren oplyser, at de manglende dele ikke kan skaffes.
Vi aftalte, at jeg skulle have 50 % i refundering, men sagen blev lukket uden, at jeg modtog pengene. Da jeg kontaktede jer igen, blev jeg bedt om at oprette en ny reklamation, men det kan jeg ikke, da der allerede eksisterer en reklamation på produktet.
Jeg ønsker derfor, at sagen genåbnes, og at den aftalte refundering gennemføres.