CDON Sverige - Nordens största marknadsplats! Anmeldelser

65.313

3,0

Købte et kaninbur. Desværre var det ødelagt flere steder ved modtagelsen. Det var samlet forkert og skruer stikkede tilfældigt ud, steder hvor de ikke burde. Vi burde have undersøgt bedre. Men CDO... Se mere

Fik det jeg købte super glad for det beskyttelse glas til telefon med privacy i købte og noget glad beskyttelse til min telefons kamera også Motorola g86 power alt kom i hel stand. Enda extra glas med... Se mere

Har bestilt og beatalt 3723 kr for en mobil A/C maskine og den skulle være kommet d. 1. Juli men de har ikke afsendt pakken endnu og man kan ikke kontakte deres kunde service, de har kun Ai-generered... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Hvidevareforretning
  3. Boghandel
  4. Elektronikbutik
  5. Spilbutik
  6. Musikbutik

Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven.  En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in.  Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt.  Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.

Middel

65 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(65.313)

Dårlig kundeoplevelse, dyr erfaring. 0 stjerner

Købte to produkter. Legetøj som var så dårlig kvalitet at jeg sendte det retur, returforsendelse kostede 90kr !!
En vibrationstræner med TYSK vejledning, kundeservice lukker konstant min henvendelse for som min. Manual på engelsk!!!
Virkelig dårlig kunde behandling.

2. februar 2026

Hej,
Tak fordi du deler din oplevelse, og vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det er, når produkter ikke lever op til forventningerne, og når retur- og supportprocessen opleves som besværlig.
Vi kan se, at du og butikken har en igangværende sag i dette tilfælde, og butikken vil hjælpe dig videre med at finde en passende løsning. Samtidig følger vi sagen op internt for at sikre, at kommunikationen og håndteringen fungerer bedre fremover.
Din feedback er meget vigtig for os og hjælper os med at identificere, hvor vi skal forbedre os, både når det gælder produktinformation og kundeservice. Du er meget velkommen til at kontakte os igen via https://cdon.se/kundservice/
, hvis du har brug for yderligere hjælp eller ønsker at dele flere synspunkter.
Vi håber, at vi kan vende dette til en bedre oplevelse fremover 🙂
Med venlige hilsner CDON support

Ignorerer henvendelser vedr. returnering

Skulle returnere en pakke. Jeg får returlabel fra CDON og sender pakken afsted. Penge modtages ikke retur. Ved gentagne henvendelser modtager jeg svar, at de ikke har modtaget pakken. Da returlabel er udstedt af CDON, er det kun dem, der kan efterlyse returpakken. CDON svarer slet ikke på mine henvendelser. Alt i alt har jeg mistet en del penge og CDON vælger blot at ignorere mine henvendelser.

5. januar 2026

Hej,

Vi beklager virkelig, at du har oplevet problemer med din retur, og vi forstår, at situationen har været frustrerende. Vi har nu fundet din sag og kan se, at både du og butikken er blevet enige om en løsning, hvilket vi er glade for.

Vi følger altid op på sådanne situationer internt for at sikre, at returprocessen fungerer smidigt, og for at undgå lignende problemer i fremtiden. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at forbedre vores rutiner og service.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os her: https://cdon.dk/kundeservice/.

Vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse ved dit næste køb.

Med venlige hilsener
CDON support

Hvis de kunne få nul og derunder…

Hvis de kunne få nul og derunder stjerner, ville de få det. Fuskere skal man lede længe efter!!!! Jeg har ikke fået min pakke, pengene er trukket for længst og så får man at vide, at man skal væbne sig med tålmodighed. Skam jer og må I selv blive svindlet, når I kan snyde så mange mennesker. Føj.

27. januar 2026

Hej,

Tak fordi du har delt din oplevelse med os. Vi forstår fuldt ud din frustration over ikke at have modtaget din pakke, at pengene allerede er trukket, og at kommunikationen indtil nu ikke har givet en løsning. Vi har bedt om yderligere information fra dig via Trustpilot for at sikre, at sagen håndteres korrekt og så hurtigt som muligt. Vi tager situationen meget alvorligt og arbejder løbende på vores processer for at undgå lignende problemer i fremtiden. Din feedback er vigtig for os, og vi værdsætter, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vores mål er at finde en løsning og forbedre din oplevelse hos os fremover. Kontakt os gerne direkte for yderligere opfølgning, så vi kan sikre, at din sag bliver afsluttet på bedste vis. Tak for din tålmodighed 😊.

/CDON support

Forventer en vare når jeg har betalt

Og onsdag den 4. februar lå varen i min postkasse. Det ændrer ikke på min ene stjerne. Alt for lang leveringstid. Og selvom det lyder fra CDON at de gerne vil hjælpe, så var hjælpen kun på skrift ... Ikke i en dialog. Og nej, det var ikke den dyreste vare. Men når man nu reklamerer med at have en kundeservice, så sætter man visse forventninger i spil.

Mine forventninger? At få leveret min vare når jeg har betalt for den. Den er sendt for 18 dage siden, pengene er trukket fra kontoen. Når jeg rykker, svarer CDON at jeg må væbne mig med tålmodighed for varerne kommer jo HELT FRA SVERIGE!!! Nå men så har jeg da prøvet CDON. Det gør jeg så ikke igen ...

18. januar 2026

Hej,

Tak for, at du deler din oplevelse. Vi forstår godt din frustration over ikke at have modtaget din vare endnu 😔, især når betalingen allerede er gennemført. For at kunne undersøge din sag nærmere har vi efterspurgt mere information fra dig via Trustpilot, så vi kan se, hvad der er sket med din bestilling. Nogle gange kan leverancer fra vores lager i Sverige tage længere tid end forventet, men vi arbejder løbende på at forbedre både leveringstider og kommunikationen omkring forsinkelser. Din feedback er vigtig for os, og vi vil følge op internt for at forhindre lignende situationer fremover. Hvis du ønsker hurtigere hjælp, kan du kontakte os direkte her: https://cdon.dk/kundeservice/
. Tak fordi du gjorde os opmærksom på dette – din tilbagemelding hjælper os med at blive bedre.

Med venlige hilsner,

Pakken kom aldrig

Fik aldrig min pakke. Den står som leveret på min konto. De lukker sagen efter hver henvendelse. Opgiver og handler der ALDRIG mere! Det er ordrenr 5400a6a8

4. januar 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi forstår virkelig frustrationen over, at din pakke ikke er kommet frem, og at sagen er blevet lukket efter hver kontakt 😔. For at kunne hjælpe dig bedst muligt har vi efterspurgt mere information fra dig via Trustpilot, så vi kan gennemgå, hvad der er sket med din levering. Vi tager din feedback meget alvorligt og følger op internt for at forbedre vores processer og sikre tydeligere kommunikation med kunder fremover. Vores mål er altid, at du som kunde skal føle dig tryg og hørt. Hvis du ønsker hurtigere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte via https://cdon.dk/kundeservice/
. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Købt et afmagnetiseringsværktøj

Købt et afmagnetiseringsværktøj, hvilket som sådan er leveret ok rimelig tid(ca en uge) men så stopper det der, sendt som en anden Temu pakke, med et ridset og brugt produkt jeg har modtaget.
Kan ikke anbefale andre at handle der.

15. januar 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi forstår virkelig din frustration over at modtage et ridset og brugt produkt i stedet for et nyt afmagnetiseringsværktøj 😔. Vi kan se, at du og butikken har en igangværende sag vedrørende dette, og butikken vil hjælpe dig videre for at sikre, at situationen bliver løst på bedste måde. Vi tager din feedback meget alvorligt og stræber altid efter at forbedre både vores leverancer og kundeservice. Hvis du har flere spørgsmål eller ønsker hurtigere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os direkte via https://cdon.dk/kundeservice/

Har købt 3 power banks…

Har købt 3 power banks som jeg sendte retur den 11/12. Har endnu ikke kørt noget fra de mails jeg har sendt til dem eller ej det mine penge.

11. december 2025

Hej,

Tak for at dele din oplevelse. Vi forstår, at det er frustrerende at have sendt tre powerbanks retur den 11/12 og endnu ikke modtaget refundering eller svar på dine mails. Vi har efterspurgt yderligere oplysninger fra dig via Trustpilot, så vi kan følge op korrekt med vores leverandør. Nogle gange kan der opstå forsinkelser i håndteringen af returneringer, men vi arbejder løbende på at forbedre processen og sikre hurtigere refunderinger fremadrettet. Vi tager din feedback alvorligt og vil følge op internt for at undgå lignende situationer i fremtiden. Vi sætter stor pris på, at du kontakter os, og vi opfordrer dig til at sende flere oplysninger, så vi kan løse sagen hurtigt. Din oplevelse er vigtig for os, og vi håber at kunne genoprette din tillid til CDON.

CDON support

Ikke bare dårlig service, men slet intet

Købte en segway i november, som hurtigt viste sig at være fejlbehæftet. Reklamerede slut november, og har her 2.1.2026 stadig ikke fået andet svar, end at de vil vende tilbage. LAD VÆRE MED ST KØBE PÅ EN HANDELSPLATFORM. KØB KUN DIREKTE HOS LEVERANDØRER

Hej,

Vi forstår virkelig, hvor frustrerende det må være, at din Segway viste sig at være defekt, og at du endnu ikke har fået et fuldstændigt svar siden reklamationen i november. 😔 Vi har sendt sagen videre internt og kan forsikre dig om, at du vil få yderligere hjælp fra os for at få løst situationen. Nogle gange kan sagsbehandlingstider påvirkes af høj belastning eller behov for supplerende oplysninger, men vi tager fuldt ansvar for at sikre, at du holdes informeret under processen. Vi følger op internt for at forbedre vores procedurer og forhindre, at lignende situationer gentager sig. Din feedback er vigtig for os, og vi vil gerne fortsætte med at udvikle vores service ud fra den. Hvis du ønsker at kontakte os direkte, kan du gøre det her: https://cdon.dk/kundeservice/

Vi opfordrer dig også til at vende tilbage med flere oplysninger om din oplevelse, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Tak fordi du delte din oplevelse, og vi håber at kunne give dig en bedre løsning snart.

Med venlige hilsner,
CDON support

Jeg købte et massagebælte som lignede…

Jeg købte et massagebælte som lignede det jeg fik for 5 år siden. Men det var kinesisk bras: motoren kunne knap nok køre rundt - til gengæld kunne den spille en latterlig melodi. Mage til kinesisk bras. Tænk at der er nogen der vil være bekendt at sælge det. Det er virkelig forfærdeligt. Så skal man betale 119 kroner i retur for et svindelprodukt. Elendigt!!!

10. december 2025

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi beklager virkelig, at massagebæltet ikke levede op til dine forventninger, og at det blev oplevet som værende af dårlig kvalitet. Vi forstår din frustration over både produktets funktion og returomkostningen, og vi tager din feedback alvorligt. Vi vil meget gerne se nærmere på din sag for at finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre. For at vi kan håndtere dette bedst muligt, beder vi dig kontakte vores kundeservice via linket nedenfor. Vi vil også følge op internt for at sikre, at lignende situationer kan undgås fremover. Din tilbagemelding hjælper os med at forbedre både produkter og processer, og vi sætter pris på, at du tager dig tid til at informere os.

Find vores kundeservice-side her:

Med venlig hilsen CDON support

Jeg bestilte i begyndelsen af december…

Jeg bestilte i begyndelsen af december en julegave i form af et keyboard med levering imellem d. 16.-22. December. Jeg har ikke set nogen pakke endnu! Jeg har kommunikeret med jer og varen er gået tabt undervejs og jeg er blevet lovet penge retur, men lige nu bliver jeg sendt fra CDON og videre til Estore Deals hvor varen skulle komme fra og hører ikke mere. Jeg opretter en ny forespørgsel og bliver sendt igennem systemet igen. Betal nu bare de penge tilbage!!

8. december 2025

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse, og vi beklager virkelig, at din sag ikke er blevet håndteret smidigt. Vi forstår din frustration over at blive sendt frem og tilbage mellem CDON og leverandøren uden klar tilbagemelding, især når det drejer sig om en julegave. Efter gennemgang af sagen kan vi bekræfte, at en fuld tilbagebetaling nu er gennemført til dig. Vi tager din feedback alvorligt og vil følge op internt for at forbedre vores processer ved lignende situationer fremover. Vores mål er at sikre, at alle kunder får hurtig og tydelig hjælp, og vi værdsætter, at du tog dig tid til at informere os om manglerne. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for mere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi håber at kunne genvinde din tillid ved fremtidige køb.

Med venliga hälsningar CDON support

Håber at opnå hjælp fra CDON af denne vej…

Håber at opnå hjælp fra CDON af denne vej, da det har været umuligt til nu. Når i har taget jer af reklamationen på korrekt vis, retter jeg gerne til bedre score, afhængig af oplevelse/hjælp. Jeg oprettede d.30/11-2025 en sag hos jer på min Samsung projector, købt d. 14/12-2023, på bestillings nr 93461370. I svarede, at vi skulle henvende os til Samsung, som straks sagde, at vi ville få en ombytning, lige indtil de hørte, at den var købt gennem jer, så afviser de at høre noget, og siger at i skal ombytte eller refundere beløbet. Det har jeg meddelt jer, og bedt om handling fra jeres side, men efter at have skrevet adskillige mails til jer uden respons fra jer, ser jeg mig nødsaget til at gå denne vej, og håber nu på hjælp.
Med håbet om en ordentlig behandling
Helle Detlefsen

30. november 2025

Hej,

Tak for, at du deler din oplevelse, og vi forstår fuldt ud din frustration over situationen med din Samsung-projektor. Vi kan se, at du og butikken har en igangværende sag vedrørende dette, og butikken vil hjælpe dig videre for at sikre korrekt håndtering. Vi beklager, at du tidligere har oplevet manglende respons, og at processen er blevet langvarig – det er ikke den service, vi ønsker at tilbyde vores kunder. Vi har også fulgt op internt for at forhindre, at lignende situationer opstår i fremtiden. Hvis du ikke har fået den nødvendige hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice her: https://cdon.dk/kundeservice/
. Vi tager din feedback meget alvorligt og håber at kunne genoprette din tillid til os. Tak, fordi du har informeret os om problemet, og vi stræber efter at hjælpe dig til en tilfredsstillende løsning.

Med venlige hilsner
CDON support

Jeg vil fraråde at købe dyre electronic…

Jeg vil fraråde at købe dyre electronic igennem denne side! Jeg købte en playstation til min søn der gik I stykker, efter kontakt med Cdon sendte jeg dem playstation og siden har de ikke svaret på mine henvendelser! Jeg har sendt dem over 10 emails, ikke et eneste svar fra dem! Det er under al kritik og tyveri! Jeg skal melde det til konsumverket for det er slet slet ikke iorden!

Hej,

Tak for, at du deler din oplevelse, og vi beklager dybt den frustration og ulejlighed, du har oplevet med din sag 😔. Vi forstår, hvor vigtigt det er at få hjælp hurtigt, når et produkt går i stykker, og at ikke få svar på dine mails må have været meget frustrerende. Vi har nu kontaktet vores reklamationsafdeling, som vil tage over din sag og sikre, at du får den nødvendige hjælp til at løse situationen. Vi følger også op internt for at forstå, hvorfor kommunikationen har svigtet, og for at forhindre, at lignende problemer opstår i fremtiden. Din feedback er meget værdifuld for os og hjælper os med at forbedre vores processer. Vi håber snart at kunne genoprette din tillid og give dig en bedre oplevelse fremover.

Med venlig hilsen, CDON support

Har bestilt panser glas til iPhone 17…

Har bestilt panser glas til iPhone 17 pro Max fik til 16 pro Max og efter gentagne gange skrevet til dem at det ikke passer og de påstår det passer 😡 nu gider jeg ikke mere at bruge tid på det så det er skraldespanden
Elendig kundeservice 😡 og spild af penge

6. december 2025

Hej,

Vi beklager virkelig, at du har modtaget den forkerte vare, og at sælgeren ikke har kunnet hjælpe dig videre, hvilket må have været frustrerende. Hos CDON har vi nu overtaget sagen og kan bekræfte, at refusionen er gennemført. Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer, så lignende situationer kan undgås i fremtiden. Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre. Vi håber, at du fremover vil få en mere smidig oplevelse hos os.

Køb aldrig his dem

Køb ikke hos dem jeg bestilte den 3 dec og har ikke modtaget den endnu og i dag er det den 19 og de mener dao har den men de har aldrig modtaget nået så regner ikke med at modtage nået fra dem og kontakten er elendig , spændende om jeg overhovedet modtaget nået eller får mine penge tilbage

19. december 2025

Hej,

Vi forstår virkelig din frustration over den lange leveringstid og de problemer, du har oplevet med leveringen via DAO, og vi beklager de gener, det har medført. Vi har efterspurgt flere oplysninger fra dig via Trustpilot for at kunne undersøge sagen grundigt og sikre, at de rette tiltag bliver taget. Nogle gange kan forsinkelser opstå på grund af logistiske udfordringer, og vi arbejder løbende på at forbedre vores procedurer og kommunikation for at undgå dette i fremtiden. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil følge op internt for at sikre, at lignende situationer ikke gentager sig. Tak fordi du deler din oplevelse, og vi håber at kunne give dig en bedre service ved fremtidige køb. 😊

Kundeservice

Efter en lang hård kamp med den danske Cdon, uden noget som helst hjælp at hente og elendig kundeservice, valgte jeg at skrive til den svenske afdeling, markant bedere, indenfor få dage fandt de problemet og fik min pakke afsted.
Bestilte d. 28/11 dog efter en længere kamp kom den først d. 18/12.
Men rigtig glad for de i det mindste kunne hjælpe.

27. november 2025

Hej,

Tak fordi du handler hos os og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙏✨. Vi er glade for, at vores svenske afdeling kunne hjælpe dig, og at pakken endelig nåede frem, selvom det tog længere tid end forventet. Vi håber, at du vil give os en chance igen ved fremtidige køb, og vi fortsætter med at forbedre vores service. Tak igen for din værdifulde feedback!

Venlige hilsener,

Meget dårlig service

Meget dårlig. Jeg har endnu ikke modtaget min vare, og det er mere end svært at komme i kontakt med deres kundeservice (eller mangel på samme). Det virker som om, at kundeservice =AI genereret kommunikation ~ingen kundeservice. Det er både første og sidste gang, jeg handler der.

6. december 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at det har været frustrerende ikke at have modtaget din vare, og at kontakten med kundeservice har oplevet som vanskelig. Vi har nu fundet din sag og kan se, at du og butikken er kommet frem til en løsning. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager feedback som din meget seriøst og følger op internt for at forbedre vores processer og service fremadrettet. Vi sætter pris på, at du deler dine oplevelser, og vi opfordrer dig til at fortsætte med at give os feedback, så vi kan gøre dine næste køb bedre. Vi håber, at situationen nu får en positiv afslutning, og at fremtidige køb hos os bliver nemmere 🙂.

CDON support

Afviser garanti fordi jeg har kørt i sne... i JULI måned til oktober i Danmark?!"

Advarsel: Køb ikke elektronik eller el-løbehjul her, hvis du forventer reklamationsret.
Jeg købte et iScooter i10 Pro i juli måned. I oktober stoppede det med at virke, selvom det altid har stået opbevaret i et tørt, opvarmet fyrrum.
Svaret fra CDON og producenten? De afviser garantien med påstanden om, at skaden skyldes vand, og at jeg har "kørt i sne".
Jeg gentager: Jeg har købt det i juli og det gik i stykker i oktober. I Danmark. Hvor der ikke falder sne om sommeren.
Når jeg sender billeder af, at deres såkaldt "vandtætte" (IP54) produkt er pladdervådt indeni, selvom det har stået inde, beviser det kun én ting: Produktet er piv-utæt fra fabrikken. Alligevel vælger CDON blindt at støtte producentens absurde påstande om snevejr i juli frem for at følge dansk købelov.
Sagen er nu sendt til banken og Nævnenes Hus. Spar jer selv for besværet og handl et andet sted....

Se nu svaret fra CDON .. i er sælger af dette produkt og det er ikke producenten som jeg har dialogen med, så dette her kan i ikke fraskrive jer og i har ansvaret for de produkter og producenter i fører, men giv mig endelig kontakt oplysninger til producenten direkte.

Og prøv en søgning på nettet...
1. Mangelfuld forsegling ved bunden (Reddit) I denne tråd advarer en bruger direkte om, at selvom scooteren kører fint, er bunden dårligt forseglet. Producenten har brugt skum ("foam") i stedet for silikone ved bundpladen, hvilket gør det let for fugt at trænge ind, netop der hvor batteri og controller sidder.
Kilde: Reddit: "iScooter i10 max, apparently if you use this scooter as intended your warranty is void!"
Citat fra tråden: "...this bottom cover was not very well sealed, they put some foam instead of silicone to the place where moisture is most likely to enter."
2. Garanti afvist pga. "vandskade" (Reddit / LegalAdvice) Her beskriver en bruger en situation, hvor garantien blev afvist med henvisning til vandskade, selvom brugeren hævder aldrig at have kørt i våde forhold. Brugeren åbnede selv scooteren og fandt smeltede ledninger, men ingen tegn på vandindtrængen. Alligevel brugte kundeservice et billede som "bevis" på vandskade og afviste sagen.
Kilde: Reddit: "Company is claiming my warranty on my electric scooter is not valid due to (nonexistent) water damage"
Citat fra tråden: "On forums they have a reputation for claiming water damage is the cause of almost all issues ... and refusing to honor the warranty."
3. Officielle garantibetingelser (iScooter Global) Det er også værd at bemærke iScooters egne garantibetingelser. Selvom de sælger scootere med en IP-rating (ofte IP54, som tåler vandsprøjt), skriver de eksplicit, at garantien bortfalder ved brug i "strong rain" eller "soaking in water", og at "pneumatic tyres" (luftdæk) slet ikke er dækket. Dette giver dem et smuthul til at afvise skader, hvis der findes spor af fugt.
Kilde: iScooter Warranty Policy
Tekst: "The warranty covers use during light rain ... but not soaking in water or exposure to strong rain ... Use in these conditions will invalidate the warranty."

Hold jer væk fra denne producent af løbehjul, og CDON hjælper jer ikke med at få jeres garanti skader dækket..

12. december 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår, at situationen med din iScooter i10 Pro er frustrerende, og vi vil gerne bekræfte, at sælger håndterer reklamationen. Hvis du ønsker det, kan du også kontakte os direkte på https://cdon.dk/kundeservice/
, så hjælper vi dig videre.

CDON Kundeservice

Vare ikke leveret, men betaling trukket

Jeg har bestilt min vare hos CDON den 24. november og har i skrivende stund 11. december fortsat ikke modtaget den. Når man følger forsendelsen er den slet ikke modtaget i Danmark. Når man henvender sig til kundeservice bliver man blot sendt videre til afsender, så giver en sang fra de varme lande. Beløbet er selvfølgelig trukket fra min konto men ingen vare!!

11. december 2025

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse, og vi beklager virkelig den frustration, som forsinkelsen af din bestilling har medført. Vi forstår, hvor irriterende det er, når en vare ikke når frem som forventet, og når kontakten med kundeservice ikke har givet den hjælp, du havde brug for.

Vi har nu identificeret din sag og besvaret den via mail, hvor vi har gennemgået status for din bestilling og de skridt, der kan tages for at løse situationen.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil følge op internt for at forhindre, at lignende problemer opstår i fremtiden. Vi værdsætter virkelig, at du giver os besked, og vi vil gerne fortsat modtage dine synspunkter for at forbedre vores processer.

Tak for din tålmodighed – vi arbejder løbende på at gøre din oplevelse bedre fremover 🙏.

Hold jer væk!

Jeg har købt et TV, der blev leveret med en fuldstændig smadret skærm. Jeg kan desværre se, at det lader til at være leverandørens taktik at sælge defekte og brugt varer. Noget CDON tydeligvis er blevet gjort opmærksomme på mange gange, uden at gøre noget.

Leverandøren brugte så et par uger på at efterspørge billeder og dokumentation, der allerede var blevet fremsendt. Da de ikke kunne trække tiden mere, stoppede de med at svare.

Det eneste CDON indtil da havde gjort, var at videresende mails til et firma, der tydeligvis ikke kommer til at svare. Da jeg så efterspurgte hvordan de så havde tænkte sig at hjælpe til "min sag er løst", som de så flot skriver at de vil, og bad om et klart svar på om mine penge bliver tilbagebetalt eller ej, holdt de også op med at svare!

Deres kundeservice er ikke eksisterende, det er et glorificeret videresendelsessystem. Og det er under al kritik at CDON overhovede lader det firma bruge deres platform. Hvilket de i øvrigt stadig gør. Hold jer væk, og finde et andet sted at handle!

4. december 2025

Hej,

Tak for at du deler din oplevelse, vi forstår virkelig, at situationen har været frustrerende 😔. Vi beklager, at leverandøren ikke formåede at hjælpe dig videre, og at kommunikationen ikke fungerede som den skulle. Vi vil gerne informere om, at vi hos CDON nu har overtaget sagen, og at pengene er blevet refunderet til dig. Derudover har vi sendt yderligere information til dig via e-mail for at sikre, at alt er tydeligt. Vi tager din sag meget alvorligt og vil følge op internt for at forhindre, at lignende situationer gentager sig. Din feedback er vigtig og hjælper os med at forbedre både kundeservice og processer fremadrettet. Vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse ved fremtidige bestillinger. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på dette problem.

CDON Kundeservice

Jeg har købt to julekalendere til mine…

Jeg har købt to julekalendere til mine børn, som ifølge beskrivelsen skulle leveres i to dele. Jeg har kun modtaget halvdelen af begge kalendere, og sælgeren oplyser, at de manglende dele ikke kan skaffes.

Vi aftalte, at jeg skulle have 50 % i refundering, men sagen blev lukket uden, at jeg modtog pengene. Da jeg kontaktede jer igen, blev jeg bedt om at oprette en ny reklamation, men det kan jeg ikke, da der allerede eksisterer en reklamation på produktet.

Jeg ønsker derfor, at sagen genåbnes, og at den aftalte refundering gennemføres.

Hej,

Tak fordi du delte din oplevelse, og vi forstår virkelig din frustration over, at halvdelen af julekalenderne manglede. Vi kan bekræfte, at deltilbagebetalingen er gennemført, og vi har sendt yderligere information til dig via e-mail. Vi beklager, at sagen tidligere blev lukket uden, at tilbagebetalingen blev gennemført, og at du oplevede problemer med reklamationen.

Vi tager din feedback meget seriøst og vil følge op internt for at forbedre vores rutiner, så lignende situationer ikke gentager sig. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at vi ved dit næste køb kan give dig en mere smidig oplevelse 😊.