CDON Norge - Nordens største markedsplass! Anmeldelser

12.147

2,3

alt for mange mailer i forbindelse med en enkel handel. Faktura viste ikke om det allerede var betalt. Uoversiktlig status. Ikke igjen for meg. Dato for opplevelsen? Vi er i 2022, det burde datasyst... Se mere

Købte og betalte 2 forskellige halogenspots - tilsyneladende fra 2 forskellige leverandører. Den ene vare udeblev. Talrige kontakter frem og tilbage på uoverskuelige og virkningsløse formularer... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Hvidevareforretning
  3. Boghandel
  4. Elektronikbutik
  5. Spilbutik

Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til.  Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt.  Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.

Under middel

12 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(12.147)

Man betaler for en vare man ikke får

Man betaler for en vare man ikke får, og CDON er frække nok til at spamme en om de må få min oplevelse.

På deres egen bedømmelsesplatform forstås!!!

Jeg har mailet til CDON, men de svarer ikke, så de må selv bruge tid på at finde ordrenummeret frem, de har nok ikke sendt voldsomt mange nakkepuder til Odense S. hvor modtagerens efternavn starter med et W.

Køb et andet sted, CDON er ikke troværdige.

Opdatering efter CDON's svar:

Kære CDON

Med alt det besvær jeg, og mange andre har med jer som virksomhed, og at I kaster mudder direkte i ansigtet på os ved at skrive at i lover bod og bedring, og så stadig alligevel ligger på 2,0 i bedømmelser, det vidner blot om at i er fuldstændigt og aldeles ligeglade med jeres kunder.

Jeg vil ikke finde mig i en sådan behandling, så hvis CDON virkelig ønsker at gøre det bedre, så bevis dette ved selv at finde frem til ordrenummeret.

DER FINDES KUN EEN ENESTE MICHAEL WELLERMAN I HELE DANMARK!!!!

Og hvis det så stadig er for svær en opgave for jer, selv at finde frem til ordrenummeret... ved i hvad, så har CDON større udfordringer end en score på Truspilot på 2,0.

Heldigvis for Trustpilot, DE er troværdige... kunne i bare leve lidt op til dem, ville i garanteret score højere.

Men ind til da, ingen anbefalinger om CDON til venner, kolleger osv, her fra.

1. september 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi forstår at det er frustrerende å verken ha mottatt varen eller fått svar fra oss. For å kunne undersøke saken videre og hjelpe deg på best mulig måte, har vi bedt om mer informasjon fra deg via Trustpilot. Det er viktig for oss å finne ordrenummeret ditt for å kunne gå videre med en eventuell løsning. Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å unngå lignende situasjoner i fremtiden. Vi setter stor pris på at du gir oss muligheten til å bli bedre og ser frem til å motta mer informasjon fra deg.

Virkelig dårlig hjemmeside

Jeg havde bestilt mit spejl men den kom aldrig og jeg fik ikke mine penge tilbage

5. august 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi forstår at det er frustrerende når en bestilling ikke blir levert, og at du ikke har mottatt refusjon som forventet. Vi har etterspurt mer informasjon fra deg via Trustpilot for å kunne undersøke saken nærmere og hjelpe deg på best mulig måte. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser for å forhindre lignende situasjoner i fremtiden, og vi tar tilbakemeldingen din på største alvor. Vi ønsker å hjelpe deg videre og oppfordrer deg til å kontakte vår kundeservice direkte hvis du ikke allerede har gjort det. Takk for at du tok kontakt, det hjelper oss å bli bedre.

CDON

Elendig firma

Elendigt firma. Jeg købte en vare til 165 ( + porto) , det en fake/kopi vare , hvilken firmaet den er sendt gennem, ikke vil anerkende, desuden er varen defekt.
Det kostede 100 kr at sende den retur hvilket jeg selvfølgelig ikke vil betale , eftersom varen er defekt. Firmaet vil ikke sende en retur label men kun en delvis tilbagebetaling.
Jeg har fået latterlige 16 kr tilbage af de 165.
Hold jer langt væk fra Cdon, kundeservice er mere end elendig.

9. juli 2025

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – vi forstår virkelig frustrasjonen din over situasjonen. Vi har gjennomgått saken din og kan se at en refusjon er utstedt, selv om vi beklager at den ikke innfridde forventningene dine. Det skal selvfølgelig ikke skje at et defekt eller ikke-ekte produkt sendes ut, og vi tar kommentarene dine svært alvorlig.

Vi jobber kontinuerlig med å sikre produktkvaliteten hos våre eksterne selgere og vil følge opp dette internt for å forhindre lignende hendelser i fremtiden. Det er også tydelig at returprosessen ikke fungerte knirkefritt i dette tilfellet, noe vi beklager sterkt. Kundeservicen skal være tilgjengelig og hjelpsom – vi beklager hvis du ikke har opplevd det slik, og vi ønsker å forbedre oss.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din og håper at du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden.

CDON

Cdon + Behøver.se = Temu

Har handlet meget fra cdon gjennem årene og har vært fornøjd. Men nu når de begynder at selge vare fra dårlige svenske butikker som Behøver.se der bare ikke har servive og mange dårlige Temu vare så er det for dårlig.
Fik det dårligeste Iphone cover av Behøver.se kjøpt gjennem cdon, og kom for det først til at betale Toll og nor jeg skulle retunere dette, så må jeg betale retur til sverige og kansje toll igen 😳 så altid sjek hvor du får tingen fra selv om det er cdon.

22. maj 2025

Bestilt en telefon

b2099e9e Bestilt en telefon. Fik ordrebekraftigelse.
nogle dage efter blev ordren annuleret!!!! ikke i orden. Og slet ikke ifølge forbrugerlovgivningen. En ordrebekraftigelse ER BINDENE. Sååå ser frem til MIN vare bestilling i posten inde for nærmere fremtid!!

15. maj 2025

Ordre 4815b7ed

Ordre 4815b7ed

Har bestilt varer til levering hjemme.
Nu har jeg fået besked om at pakke kan hentes Trane Legetøj!?
Jeg har betalt for levering på adresse pga handicap. Yderligere er butikken ikke tilgængelig for folk med mit handicap!?

Nå men, så kan jeg vel bare skrive til jer og få en afklaring. Men med et labyrintisk system, hvor simpel kontakt er uladsiggørlig, kan det ikke lade sig gøre… jeg kun undres 🤔

8. maj 2025

Det er godt sted at handle mangler lige…

Det er godt sted at handle mangler lige en pakke 🇩🇰👍 håber den kommer.

8. april 2025

Hej Michael

Tusind tak for din positive anmeldelse – det betyder meget for os! 😊 Vi krydser fingre for, at den sidste pakke snart dukker op. 📦 Du er altid hjertelig velkommen tilbage hos CDON!

Ha en rigtig god dag! 🌟
Team CDON

Direkte pinligt ringe

Købte noget som hjemmesiden reklamerede med skulle være en ekstern harddisk. Det viser sig så at være et eller andet Temu plastik som kan inneholde en ekstern harddisk. Så meget misvisende advertisement og ekstrem dårlig kvalitet.
Måtte i tillæg betale toll på dette produkt.

Så det blev en dyr tupperware beholder. Den er bare at kaste direkte i skraldespanden

Nå ha. I tillæg modtog jeg produktet mere end en uge efter dem havde garanteret det skulle komme

19. februar 2025

Varen kom ikke til den lovede tid.

Varen kom ikke til den lovede tid.
Kontaktede Cdon, adskillige gang, pr. mail, og der blev først reageret efter ca. 1mdr.
Pengene som var reserverede, var også næsten en måned om at komme retur.

31. januar 2025

Besvarelse fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!

Tak, fordi du delte din oplevelse, og vi undskylder for den forsinkelse og lange svartid, du oplevede. Vi forstår virkelig, hvor frustrerende det er, når både levering og tilbagebetaling tager længere tid end forventet.

Vi har desværre haft nogle udfordringer med både logistikken og vores interne processer i et stykke tid, hvilket kan have ført til de forsinkelser, du beskriver. Vi arbejder aktivt på at forbedre disse processer for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi har bedt om flere oplysninger fra dig her på Trustpilot, så vi kan hjælpe dig med at løse dette på den bedst mulige måde. Vi er taknemmelige for din feedback og vil fortsætte med at arbejde på at forbedre vores service. 🌟

Med venlig hilsen,
Team CDON

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk
Jeg bestildte en vare d 2/1 og i dag d.16/1 har jeg fortsat ingen vare fået
Jeg har skrevet til kunde service 3 gange men kun med beskeden om at vi har travlt i øjeblikket vender tilbage og det er heller ikke sket så det fortæller vel alt om cdon

16. januar 2025

Jeg har forsøgt at returnere en vare…

Jeg har forsøgt at returnere en vare købt d 20/11. Den har jeg forsøgt at returnere fra d 21/11! Jeg skrev første mail og besked på deres hjemmeside d 21/11 og indtil dagen idag har jeg stadig ikke hørt fra dem. Har indtil videre henvendt mig 25 gange - stadig intet svar. Tror ikke på de stadig har s jule travlt. Mangler en retur label fra dem på en vare til 1600kr.

Lad vær med at købe noget derfra hvis i er usikre: I kan aldrig få fat på dem

9. januar 2025

Nordens største markedsplads, som ikke engang kan levere deres varer ordenligt…

Hvis du ønsker, at vente på absolut ingenting, så er dette den helt rigtige hjemmeside.

Jeg skulle have modtaget deres “populære” auto radio til min bil i farven hvid… Jeg modtog den i sort, men tænkte alle kan lave fejl, så jeg sendte den retur og informerede deres kundeservice om min situation. Hvor til de svarer mig, at de selvfølelig vil løse mit problem omgående. Det skete så bare overhoved ikke, for her sidder jeg 3 måneder senere og har stadig ikke modtaget så meget som en eneste mail siden. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan det kan være så svært? Er det fordi i som virksomhed bare ikke har nogen hvide radioer eller er det hele noget fup?

3. januar 2025

Manglende levering og ingen info

Bestilte en racerbane 14/12 med levering mellem 18-23/12. 20/12 kan jeg se den stadig ikke er afsendt og står nu som udsolgt på hjemmesiden
Har intet hørt siden og har skrevet mange gange til kundeservice☹️☹️
Nok ikke helt tilfældigt de ikke kan kontaktes telefonisk 😠😠

Det kunne være rart at vide om de har tænkt sig at annullere ordren så jeg kan købe en anden, eller jeg pludselig får den om en måned

Magen til dårlig service skal man lede længe efter. 😠😠😠

14. december 2024

Besvarelse fra CDON Norge - Nordens største markedsplass!

Tak for din feedback, og vi undskylder for den frustration, det har medført. Vi forstår fuldt ud din skuffelse over både leveringsforsinkelserne og vanskelighederne med at komme i kontakt med os. Desværre har der været nogle uventede problemer med lagerbeholdningen af nogle produkter, hvilket har ført til forsinkelser og i nogle tilfælde til, at produkterne blev udsolgt, før de kunne sendes.

Vi har nu identificeret din ordre, og vi har svaret på din henvendelse den 7/2-2025. Vi vil gennemgå vores procedurer for at undgå lignende situationer i fremtiden og sikre, at vi kan give vores kunder en mere forudsigelig og rettidig service.

Vi tager din feedback meget alvorligt og vil følge op på dette internt for at forbedre både vores kommunikation og ordrebehandling. Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele dette med os, og håber, at du får en bedre købsoplevelse næste gang. 🙏

Team CDON.

Dårligste service

Dårligste service jeg i mit liv har oplevet, eller har ingen service fået. Jeg har forsøgt at kontakte dem i 3 uger!!!

Da man ikke kan ringe til dem, har jeg forsøgt at udfylde formlen for at få kontakt 3!! gange, men kan man kun én gang med samme ordre nr… jeg har også forsøgt at skrive til en mail jeg fandt på nettet, og jeg har fortsat intet hørt.

Jeg er helt tom for ord…

29. november 2024

Hvor er min pakke

Hej jeg bestille det virale Hollywood spejl. Jeg kan tracke det og pludseligt for jeg en mail at den er kommet. Så går jeg ned og så siger de at jeg skulle have fået en besked men det havde jeg ikke. Så går der nogen dage så ringer vi til dao og firmaet har så sat en forkert e-mail på eller sådan noget. Så kan jeg track den og så den åbenbart tilbage i Sverige. Jeg vil bare have mine penge tilbage!!!

20. oktober 2024