alt for mange mailer i forbindelse med en enkel handel. Faktura viste ikke om det allerede var betalt. Uoversiktlig status. Ikke igjen for meg. Dato for opplevelsen? Vi er i 2022, det burde datasyst... Se mere
Har handlet meget fra cdon gjennem årene og har vært fornøjd. Men nu når de begynder at selge vare fra dårlige svenske butikker som Behøver.se der bare ikke har servive og mange dårlige Temu vare så... Se mere
Købte og betalte 2 forskellige halogenspots - tilsyneladende fra 2 forskellige leverandører. Den ene vare udeblev. Talrige kontakter frem og tilbage på uoverskuelige og virkningsløse formularer... Se mere
Rask levering til en rimelig penge👍 kunne gjerne varslet at pakken var på vei😊
Vi er til for de små øjeblikke i hverdagen. En glødepære, der skal skiftes. Et værktøj til den løse skrue. En ny vandslange til haven. Og vi er til for de store øjeblikke, hvor drømmene træder til. Sofaen til den første fælles lejlighed. Spilkonsollen, der har stået øverst på ønskelisten. Den allerførste mobil. Vi er en shoppingdestination, hvor udvalgte sælgere tilbyder dig millioner af produkter inden for forskellige kategorier. Du finder alt lige fra gaming, legetøj og elektronik til have-, skønheds- og kæledyrsprodukter. Ting til livet, ganske enkelt. Vi er ikke bare en markedsplads. Vi er en del af din hverdag.
Stockholm, Sverige
- www.cdon.no
Svarer typisk inden for 1 uge
Hold jer lang væk fra dette selskab.
Har bestilt en pakke til 120 Kr.
Nu skal jeg kører 40 km for at hente den i en dagligbrugs med en kode.
Men kan ikke komme i kontakt med dem, intet telefon nummer eller email og deres chat funktion virker tilfældigvis ikke den dag.
SKOD shop
Ser av bestillingen at størrelsen er…
Ser av bestillingen at størrelsen er ikke hva jeg bestilte. Bestilte 8-9 ar og det står på ordren at jeg får 12-14😡 mvh Karin Raab
Varen ikke ankommet
Rask leverings tid
Rask levering til en rimelig penge👍…
Rask levering til en rimelig penge👍 kunne gjerne varslet at pakken var på vei😊
Rask og god service
rask og fint produkt
Kort leverings tid
Hurtig besvarelse
Rask og effektiv levering
Altid rask levering
Ok jeg er svært førnoyd
Måske er det ikke jeres skyld
Måske er det ikke jeres skyld, men pakken har jeg fået at vide er nu leveret på en adresse i Kabelvåg i Norge, men skulle være leveret hos min adresse i Tranbjerg i Danmark. Så det gør jo, at jeg ikke er særlig tilfreds.
mvh Stig
Lott forsinket leveranse men slt bra og…
Lott forsinket leveranse men slt bra og forsendelse med full traxking