Musicgroup bv Anmeldelser

4,9

The music group levert vakwerk op tijd en altijd met alle aandacht voor mij, als vaste klant. Mijn cd's zien er buitengewoon netjes verpakt uit! Een samenwerking,die tot nu toe,niets anders al... Se mere

CD-Fabriek goud waard. Wij - Johan Tol en Michel Veerman - van Paso Records brengen al enige jaren albums (cd's) uit. De samenwerking met de CD-Fabriek is uitstekend. Op tijd leveren, kwaliteit en... Se mere

Al vele jaren werken we met zeer grote tevredenheid samen met de Musicgroup als het gaat om cd-persingen. Altijd volgens afspraak, heldere communicatie en alle aandacht voor het leveren van een mooi... Se mere

Mijn tweede solo single Summer Dream is net als de voorganger All About Sax door de mensen van Music Group super op cd gezet en t artwork van het hoesje komt schitterend tot zijn recht. Thanks. Stax H... Se mere

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

cd dvd digitale media fabricage

Super tevreden

Prettig contact, duidelijke afspraken prima kwaliteit en snelle aflevering. Meer heb ik niet te wensen en beveel de CD Fabriek van harte aan iedereen aan. Dit is de tweede keer dat ik met volle tevredenheid van hun diensten gebruik heb gemaakt.

16. april 2020

Zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste telefonische contact een ontzettend fijne samenwerking met Johan gehad met duidelijke communicatie. Voor ons was het de eerste keer dat we iets lieten drukken en ik weet zeker dat we de volgende keer ook weer hier terugkomen!

19. marts 2020

Petje af !!!

Wat een fijne samenwerking was dit: heel prettig en behulpzaam! En wat een mooi - tot in de puntjes - afgeleverde CD! Alles verliep netjes en verzorgd. Het eindresultaat mag er zijn! Kortom: petje af !!!

28. februar 2020

Een aanrader

Heel tevreden over prijs kwaliteit van de CD !
Maar voor mij het belangrijkste was de aangename omgang en
vriendelijkheid , behulpzaamheid van Johan !
Een aanrader gewoon !

Bob ( Bob's Country Band )

20. februar 2020

Absolute TOP

Ik kan niet eens uitleggen hoe dankbaar ik ben.
Bijzonder vriendelijk en behulpzaam en professioneel team. Ondanks mijn last minute call waren mijn cd's toch ruim op tijd geleverd en zien er fantastisch uit. Cdfabriek is een absolute aanrader en ik kijk uit naar een volgende samenwerking. Dankjewel Johan & team!

Adi

15. februar 2020

Bedankt!

Goede services, goed drukwerk, goed product. Johan en zijn CD Fabriek is een aanrader!

9. januar 2020

cd sloeg over.

Ik had een probleem met het overslaan van een cd thuis en in de auto. Ik dacht misschien ligt het aan mijn cd spelers, of er is iets fout gegaan met een persing of zo.Ik heb contact met ze opgenomen, en kreeg kosteloos een nieuw exemplaar op gestuurd.Kijk dat noem ik nu service. Daar kunnen andere bedrijven tegenwoordig nog wat van leren. Weer een tevreden klant erbij. Mannen bedankt voor de service en vlotte afhandeling.

12. december 2019

Erg mooi eindresultaat

Erg mooi eindresultaat.
Het werken met de templates is wat verwarrend, omdat op de site niet altijd de juiste staan. Dat moet je dus bijtijds checken. Verder word je door met name Johan zeer vriendelijk geholpen en denkt hij echt mee om alles goed en op tijd voor elkaar te krijgen! Levering heel keurig in doosjes, netjes verpakt. Top.
Wij zijn er heel blij mee!
Onderwijscabaret Pleinvrees.

21. september 2019