Musicgroup bv Anmeldelser

4,9

The music group levert vakwerk op tijd en altijd met alle aandacht voor mij, als vaste klant. Mijn cd's zien er buitengewoon netjes verpakt uit! Een samenwerking,die tot nu toe,niets anders al... Se mere

CD-Fabriek goud waard. Wij - Johan Tol en Michel Veerman - van Paso Records brengen al enige jaren albums (cd's) uit. De samenwerking met de CD-Fabriek is uitstekend. Op tijd leveren, kwaliteit en... Se mere

Mijn tweede solo single Summer Dream is net als de voorganger All About Sax door de mensen van Music Group super op cd gezet en t artwork van het hoesje komt schitterend tot zijn recht. Thanks. Stax H... Se mere

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

cd dvd digitale media fabricage

4,9

The music group levert vakwerk op tijd…

Mijn cd's zien er buitengewoon netjes verpakt uit!
Een samenwerking,die tot nu toe,niets anders als een positieve beschouwing verdiend!
Dank je,Johan,in het bijzonder!

Met warme groet vanaf Texel,

Lia de Bruin

22. september 2026

Vakwerk

Alweer een hele fijne, vriendelijke samenwerking met Musicgroup. Steeds ruim op tijd geleverd vakwerk. Een grote aanrader, groeten van Stuik.

24. august 2026

Mooi Mooi.

Mooi eindresultaat.
De templates zijn wat verwarrend, dat moet je dus bijtijds checken. Verder word je zeer vriendelijk geholpen en denken ze mee om alles goed en op tijd voor elkaar te krijgen! Levering heel keurig in doosjes, netjes verpakt. Top.
Ik ben er heel blij mee!
En je ontvang een track&trace dan kun je de zending volgen. Dank u Kees

26. juni 2026

Accuraat en voortvarend

Er was wat haast bij: tussen bestelling en levering zaten Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag.
De 400 cd's incl. tekstboekje zijn keurig geseald aangeleverd. En de opdracht is voortvarend opgepakt en ruim op tijd geleverd.
Hulde.

6. maj 2026

Top!

Top!

Begin tot eind, topervaring. Goede prijs/kwaliteit, goed contact met Johan, goeie templates. Alles wat ik zoek in een cd-producent hebben ze hier, dikke aarnader!

21. april 2026

Transportschade werd snel recht gezet.

Bij de tweede productie kwam een gedeelte beschadigd aan, dat werd snel en goed afgehandeld. Bij de derde productie gratis sealing gekregen voor de tweede productie, tof! (Als je CDs in Digifile bestelt, raad ik aan om ze te laten sealen, dat maakt de kans op beschadiging kleiner bij transport). Al met al fijn contact, concurerende prijzen en Johan kiest duidelijk voor het binnenboord houden van klanten, erg fijn. Aanrader.

10. juni 2025

Toppers!

Al meer dan een decennia lang onze steun en toeverlaat op het gebied van CD-producties.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
In één woord: Toppers!

12. november 2024

Top ervaring

Ik heb nu twee keer CDs laten persen bij Musicgroup en allebei de keren een top ervaring geweest. Goede prijs, snel en vooral ook snelle en duidelijke communicatie! Product is altijd zoals afgesproken. Vanaf nu mijn vaste plek!

17. oktober 2024

Musicgroup---Supergroup!

Al vele jaren werken we met zeer grote tevredenheid samen met de Musicgroup als het gaat om cd-persingen. Altijd volgens afspraak, heldere communicatie en alle aandacht voor het leveren van een mooi product. Geen vraag is hen teveel en naast flexibiliteit en behulpzaamheid die bij hen hand in hand gaan ook nog eens bijzonder aardige en eerlijke mensen! Een echte aanrader wat ons betreft! Studio van Schuppen, Veenendaal

14. august 2024