Wij hebben een hele fijne vakantie gehad in Villa La Perla in Moraira. Prachtig en goed onderhouden villa. Ook de ervaring met Casita Travel was vanaf de boeking tot bij aankomst in het huis heel pret... Se mere
Virksomheden har svaret
Wat hebben wij een geweldige vakantie gehad! Het boeken via Casita Travel verliep vanaf het eerste moment vlekkeloos. De communicatie was erg vriendelijk, duidelijk en professioneel, wat meteen zorgde... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij gaan al jaren naar de Costa blanco, en waar mogelijk via Casita travel omdat dit altijd zeer gemakkelijk gaat. Via website te boeken, hierna super fijn overleg, en bij aankomst is er iemand die u... Se mere
Virksomheden har svaret
voor het 3e jaar een prachtig huis geboekt en afgelopen week weer een heerlijke vakantie met ons gezin gehad. Lanzerote, Ibiza en nu in Moraira. 8 volwassenen en 1 kind. Huizen zijn zeer ruim, meer da... Se mere
Virksomheden har svaret
Weg-van-de-massa: van landelijk tot luxe. Heeft u niets met overbevolkte stranden en grote hotels? Dan is Casita Travel uit Apeldoorn dé reisorganisatie voor u. Casita Travel bestaat uit een gepassioneerd team met een goed gevoel voor de juiste vakantielocaties in Spanje. Vakantieherinneringen maken om in te lijsten. Daar is het ons om te doen. Wij boeken voor onze gasten unieke vakantiehuizen in het zonovergoten Spanje. Stuk voor stuk zijn het bijzondere locaties. Een huisje aan zee, een luxe Ibiza-stijl vakantievilla vol met de nieuwste snufjes of juist een meer authentiek huis met een gaard met olijfbomen waar de (klein)kinderen de hele middag verstoppertje kunnen spelen. Weg van de dertien-in-een-dozijn vakantiewoningen en weg van massa, maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik. Zodat je zonder zorgen en in alle comfort met elkaar kunt genieten. Casita Travel staat bekend om de persoonlijke service, grote kennis en deskundig en eerlijk advies. Casita Travel is lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.
Linie 574-G, 7325 DZ, Apeldoorn, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij verbleven van januari tot april in Casa Romantica in Moraira.
Wij hadden een mindere ervaring v.w.b. de service van Casita Travel. De beheerder reageerde niet of nauwelijks op onze berichten via de telefoon of via de app. De bereikbaarheid vonden wij dus onvoldoende. Dit is ook gemeld bij ons vertrek. Het huis was verder prima op de verwarming na. Deze deed het niet. Gelukkig was er wel overal airco waarmee we de kamers konden verwarmen.

Besvarelse fra Casita Travel
Wij huurden januari en februari 2022 Villa Alegria.
Het boeken van onze villa was al een fijne ervaring, dit verliep zeer vlot. Indien wij vragen stelden kregen wij zeer snel antwoord, zelfs tijdens het weekend.
Contracten en betalingen gebeuren online via een eenvoudig, makkelijk te gebruiken platform.
De ontvangst ter plaatse door Erika en René verliep zeer goed. Wij hebben hen ook tijdens ons verblijf gecontacteerd en zij hebben onmiddellijk gereageerd en ons verder geholpen.
Dan wat het huis betreft:
Deze Villa is mooi en zeer goed onderhouden en heeft een mooie tuin en zwembad (wat wij uiteraard tijdens deze periode niet konden gebruiken).
Alle huisraad is voldoende aanwezig en goed onderhouden.
Verwarming in het huis is airco en werkt goed, enige min puntje is dat er geen verwarming is in de badkamer, hier is een warmtelucht blazer voorzien.
De tuin is goed omheind (beschermd tegen wind) en zonnig, waardoor je ook tijdens de wintermaanden in de tuin kan zitten en op mooie dagen zelfs buiten kan ontbijten.
kortom wij zijn zeer tevreden van ons verblijf en de service van Casita Travel.

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hebben Casa La Suerte gehuurd van eind januari tot eind februari 2022 via Casita Travel. Het jaar daarvoor hadden we de Casa ook gehuurd maar corona strooide roet in het eten. We konden gelukkig annuleren, Casita Travel heeft dat toen zeer correct opgelost.
In 2022 lukte het gelukkig allemaal wel, een heerlijke vakantie in een prachtige en goed geoutilleerde villa. Met prima beheerders René en Erica die ons direct en goed hebben geholpen toen er wat storingen waren.

Besvarelse fra Casita Travel
Pas op met hier boeken, of boek in ieder geval niet gelijk je vliegtickets…. Ik had een huis geboekt én deels betaald maar vervolgens een dag later geannuleerd door Casitatravel omdat het huis al door iemand anders was geboekt. Alternatieven waren vanaf bijna 50% duurder.

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hebben een wintermaand kunnen genieten van Villa Beluga in de Jalon Vallei. Heerlijk huis met een prachtig uitzicht in een mooie fiets- en wandelomgeving. Er is daar zoveel te ontdekken. We bedanken de mensen Casita Travel voor de uitstekende service zowel in Nederland als ter plaatse.

Besvarelse fra Casita Travel
Heerlijk genoten in het vakantiehuis in Moraira. De service van Casita was correct en erg klantvriendelijk. Kortom wij zijn zeer tevreden

Besvarelse fra Casita Travel
Heel mooi huis, wel wat afgelegen en niet gemakkelijk te bereiken door de steile en bochtige wegen. Als men in de winter boekt, sta er dan op dat de verwarming steeds werkt, wij hebben enkele dagen echt kou gehad.Ook het verbruik van elektrische apparaten wordt apart aangerekend , wat ik een afknapper vond.

Besvarelse fra Casita Travel
Afgelopen 3 weken hebben wij mogen genieten van Casa la Suerte in Benissa! Het prachtige huis met mooie tuin, buitenkeuken, zwembad en als kers op de taart het prachtige uitzicht op zee is een waar paradijsje! Mede door de goede service en het prettige contact met Rene en Erika van Casita Travel hebben wij een heerlijke vakantie gehad en komen zeker terug!!

Besvarelse fra Casita Travel
Wij zaten in Casa la Suerte. Wat hebben wij genoten van dit huis, het uitzicht en de buitenkeuken. Terwijl wij er waren direct weer geboekt! Tot volgend jaar.

Besvarelse fra Casita Travel
Wij zijn bijna 3 weken in Casa Hamaca geweest en het was echt een heel fijn huis. Het is van alle gemakken voorzien en wij werden super prettig ontvangen door de plaatselijke beheerders. Leuke attentie gekregen als welkom echt compleet! Zij waren ook altijd bereikbaar voor evt vragen en gaven gelijk wat tips qua restaurants en winkels voor boodschappen. Onze kinderen zijn ook nog een paar dagen overgekomen dus super! Kortom een aanrader wij komen zeker terug! Dank jullie......gr fam Kataria

Besvarelse fra Casita Travel
Geweldige vakantie gehad in villa Josa in Moraira.
Bij aankomst ontvangen door de beheerder Casita Travel, die ons de woning heeft voorgesteld en een leuke attentie heeft aangeboden.
De woning heeft een geslaagde “total make-over” ondergaan in 2021.
Ze is stijlvol ingericht, strak modern met Spaanse accenten.
Ze ligt dicht bij het centrum en strand, doch de locatie van de woning is zeer rustig.
Het is aangenaam vertoeven aan het grote terras met zwembad, de avondverlichting creëert een romantische sfeer.
Wij komen terug!

Echt een geweldige villa
Ook de ontvangst was geweldig ondanks dat we eerder waren als gepland
Een mooiere villa is niet te vinden
Ook tevreden met Casita travel
Goede communicatie
Dikke 10

Besvarelse fra Casita Travel
Communicatie is goed en service is ook goed

Besvarelse fra Casita Travel
Dankzij Casita Travel konden we onze vakantie van 2021 omboeken van villa Vista Oceano (ondanks gebrek aan medewerking van diens eigenaren) naar Casa Norena dit jaar. Echt SUPER!! Mooie villa, magnifiek uitzicht en goed contact met Casita medewerkers hier in Apeldoorn als daar ter plaatse. We komen kijken heel tevreden terug op een mooie vakantie.

Besvarelse fra Casita Travel
Fijne en betrouwbare organisatie. Zeker dat we nog eens boeken bij hen. De villa, La Suerte in Moraira/ Benissa, was als door een ringetje te halen! Heerlijk genoten!

Besvarelse fra Casita Travel
Heerlijk huis, niets verkeerds kunnen ontdekken. En erg rustige omgeving. We hebben er echt genoten!

Besvarelse fra Casita Travel
Voor het eerst geboekt bij Casita travel, echt top!!
Goede en duidelijke informatie vooraf!
Ter plaatse fijn ontvangen in de villa door René met een welkomst pakket en uitleg over de villa en omgeving,super! Voor het uitchecken contact gehad met Erika, ook dit was heel fijn we konden in overleg tegen een kleine vergoeding nog tot 17 u in de villa blijven!!
De villa Sol Naciente in Moraira is echt een heerlijke plek een aanrader :)

Besvarelse fra Casita Travel
Dit jaar was alles goed aan het huis dat we gehuurd hadden. Finca Lucette (Malie) is een op en top locatie buiten Benissa en zeker aan te bevelen voor degene die buitenaf met veel privacy en een schitterend uitzicht vakantie wil vieren. Alles aan dit huis is goed. Prima Airconditioning, grote binnenkeuken, een echt goede buitenkeuken, heerlijk zwembad en heel veel ruimte om het huis.
Casita als organisatie is goed, komt afspraken na, maar zou wel meer up to date moeten zijn waar het gaat om wel/niet beschikbare datums van een huis. Voor de rest prettig om zaken mee te doen.

Besvarelse fra Casita Travel
Zeer goede organisatie, alles loopt op rolletjes! Het contact vooraf was goed, duidelijk en reageren zeer snel op mail. Het ontvangst in het huis was ook zeer prettig, leuk dat je een welkomst pakket krijgt. De cava was zeer lekker! De volgende keer weer Casita travel!

Besvarelse fra Casita Travel
Wij hebben wederom een vakantiehuis via Casita Travel geboekt en dat was weer perfect. Ditmaal Casita Colorida op La Palma. Een heerlijk huis met veel privacy en een frontaal uitzicht op de Atlantische Oceaan met elke dag een prachtige zonsondergang. Daarnaast was de service van Casita Travel ook weer uitstekend: veel goede tips en altijd snel antwoord op je vragen.

Besvarelse fra Casita Travel
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.