Fam. Carstensens Tehandel Anmeldelser

4,5

Fin sted med mange forskellige the sorter ,som de kan blande lidt sammen efter ens ønske. Altid god service og behandling. Personalet er imødekommende og giver en god rådgivning om the . De sælger... Se mere

Forsøgte at bestille the online men hjemmesiden drillede. Ringede til dem, men telefonsvarer. Lagde en besked uden reaktion. Den bestilte the blev leveret til forkert posthus, trods tydelig angivelse... Se mere

Bestilte en række forskellige thé på nettet og lidt dåser, samlet lige under 1.000 kr. Indpakningen var meget forsvarlig og umiddelbart gjort med genbrugsmaterialer, hvilket er helt fint med mi... Se mere

1. Kaffebutik

Carstensens tehandel salg af sort te - grøn te - hvid te- rød te

4,5

God kvalitet, hurtig levering, fremragende service

Jeg har været kunde i teforretningen i næsten 20 år, og har altid været glad for kvaliteten af te og den gode service.

Seneste ordre havde lidt mangler, men det blev rettet op uden spørgsmål, og allerede dagen efter havde jeg en ny levering stående foran min hoveddør.

Jeg kan varmt anbefale at købe te og andet godt hos Carstensens Tehandel.

11. oktober 2019

Fint sted.

Altid god service og behandling.
Personalet er imødekommende og giver en god rådgivning om the .
De sælger også pæne gaveæsker chokolade og har også en lille udvalg af div øl. og vin .

23. december 2016

Sur betjening og uhygiejniske håndtering af the

Jeg har et par gange handlet på Carstensens Tehandels hjemmeside, da jeg har hang til deres Chili trøffel the.
Derfor besøgte jeg butikken, da jeg kom forbi Åbenraa.
Det skulle jeg nok ikke have gjort.
Det tog mig lang tid at blive ekspedieret og ekspedienten var sur og meget lidt imødekommende.
Teen står i store bøtter på væggen, som alle kunderne kan tage ned for at dufte til. Flere kunder stak deres hoved helt ned i bøtten, for rigtigt at kunne dufte teen, så jeg tør slet ikke tænke på hvad der gemmer sig af hår, skidt og bussemænd i de store bøtter. Og det er her teen bliver hentet fra når man køber noget.
Håber det er anderledes når man bestiller på webshoppen.

18. april 2016

Den bedste te!

Nu har jeg prøvet mange forskellige typer te fra en række forskellige tebutikker i DK og udenlands, men te fra Carstensens er den bedste, jeg længe har prøvet. Alle teerne jeg havde bestilt har en dejlig mild smag og er særdeles velduftende. Kan især anbefale Fødselsdags te og Pina Colada te. Der fulgte også et par lækre te-prøver med. Alt i alt en rigtig god te- og handelsoplevelse.

7. marts 2016

Hurtig levering men uklar produktbeskrivelse

Jeg bestilte to japanske te-dåser, som på billedet har to små guld-toppe. Dem jeg modtager har ikke denne guld-top og ved henvendelse får jeg at vide, at dåserne på billedet desværre ikke er de rigtige, men de kan godt sende mig de andre mod at jeg selvfølgelig betaler de resterende beløb for de lidt dyrere dåser.
Jeg er glad for dåserne, men jeg gider ikke døje med at sende dem retur og har derfor valgt at beholde dem uden guld-toppe. Jeg synes dog det er små-irriterende, når billederne ved bestilling ikke stemmer overens med det produkt man modtager. Derfor 4 stjerner.
Meget dejlig overraskelse var selvfølgelig de lækre te-prøver. :-)

18. februar 2016

Kan kun anbefales:-)

Bestilte en bog om sønderjyske kager. Flot hjemmeside - nem at bestille og super hurtig levering. Og så det allerbedste, da jeg åbner pakken dufter det af jul - og en skøn duft af te - der var lagt 3 prøver i pakken. TAK for det. Næste gang jeg kommer til Åbenrå er der ingen tvivl om, at jeg skal et smut forbi. Glædelig jul.

28. november 2015

Suveræn service

Jeg havde købt noget te, som skulle bruges til en gave. Derfor skrev jeg lidt kækt, at de da gerne måtte pakke teen ind hvis de gad. Og søreme om den ikke var pakket flot ind. Derudover var der som bonus også vedlagt fem prøver på andet slags te.

Fantastisk service, intet mindre!

16. december 2014

Har sjældent oplevet så god service :)

Handler en del på nettet, men i går modtog jeg min pakke med mine betalte ting. Men udover det, lå der 5-6 prøver på forskellig te og en pose chokolade fudge.

Udvalget af te er helt super og smagen er helt fantastisk.

Desuden hurtig levering.

Jeg takker for en god handel og alle prøverne - handler gerne hos dem igen:)

22. januar 2014

Fin kvalitet og hurtig levering

Har købt på nettet hos Carstensen i adskillige år. Bor i København og kan købe deres te her, men til langt dyrere pris. Høj kvalitet, hurtig levering og altid et par prøver på nogle andre teer med.

8. november 2013

Kan kun anbefales!

Jeg var idag inde i Carstensens tehandel med nogle venner. Vi gik rundt og kiggede på deres kæmpe store udvalgt, da en flink ekspedient tilbyder sin hjælp, hvorefter min veninde spørg ind til en bestemt te hun tidligere havde smagt. Ekspedienten begynder så at forklare om de forskellige typer af te og lader os dufte til nogle af de forskellige varianter de har. Hun tilbyder os derefter også smagsprøver af deres honningkage. Vi beslutter os så for hvilket te vi ville have. Oppe ved kassen giver hun så os alle fire en gratis pose med forskellige slags te i, som vi så kunne tage med hjem og se om vi kunne lide, min veninde spurgte så om de havde et katalog af en art eftersom hun ikke anede noget som helst om te. Ekspedienten forklarede at de desværre ikke havde sådan et, men gav hende straks en bog med. Vi var alle meget overraskede over denne super gode behandling og vi vil alle anbefale Carstensens tehandel. I har i hvert fald fået jer fire nye kunder :-)!

9. oktober 2012

Perfekt

Vores gode gamle the handler på nettet, virker lige så seriøs, proffesionel og behageligt som at komme i butikken i Aabenrå, en skam vi ikke lige bor i nærheden mere.
En super handel med god vejledning, forståelse for kundens behov og mulige/umulige muligheder :-) det er ikke begrænsningernes land - altid en god og frisk idé til en blanding, og et sønderjysk smil på læben.
Priserne er rigtig gode og kvaliteten er altid i top.

6. september 2012

Sikker levering

Køber som regel te i den dyre ende, og Carstensens tehandel har ikke svigtet.
Levering samme dag og til aftalt pris, og en kvalitet der er i orden.
Har set den samme te til til langt højere pris i Kbh.
Så nettet og Carstensens-tehandel er fortsat stedet hvor jeg placerer tekøb fremover.

1. februar 2012

Stort og lækkert udvalg. Har brugt dem i mange år og vil klart anbefale dem til andre.

Jeg bor derude hvor kragerne vender og det er skønt at kunne sidde i sofaen og købe de mest lækre theer. Der er et stort udvalg på siden og de er virkelig godt beskrevet. Jeg har også ofte fået en lille smagsprøve på andre theer med i pakken. Det er da virkelig service. Min far og jeg køber altid en stor omgang 4-6 gange om året. Vi afprøver en masse forskellige blandinger, for man bliver nemt inspireret til at prøve noget nyt.

17. juli 2009