CARMAKOMA Anmeldelser

4,6

Fantastisk tøj, lækkert design og super kvalitet. Til forskel for de fleste andre plus size tøjmærker følger der et målskema med hver eneste style. Det gør det meget nemt at handle online. Meget hjæl... Se mere

Har længe været trofast kunde hos Carmakoma. Lækkert tøj, god kvalitet, god pasform, og super god service. Bestilling og levering er smertefrit. Det samme kan jeg sige om de gange jeg har returneret,... Se mere

Carmakoma byder på fremragende designs i de lidt større størrelser. Fede styles, god pasform og et opgør med de triste designs, hvor man bare har lagt lidt ekstra vidde eller længde på uden hensyn til... Se mere

Jeg er vild med mit Carmakoma-tøj. Det løfter simpelthen stilen så meget, også når man er en stor og fyldig pige. Kunne skrive alt mulig positivt om stil, attitude og pasform, men det er der rig... Se mere

1. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Carmakoma designs trendy fashion clothing for curvy, plus sized women. With carmakoma’s fashionable clothing women with curves have great opportunities to enjoy their beautiful body and mirror.

4,6

Super lækker hjemmeside, lækkert tøj, men lidt i den dyre ende:-)

Jeg har ofte været inde og "snuse" på carmakomas hjemmeside, da jeg synes tøjet og konceptet er super lækkert. Jeg købte for første gang noget, 2 kjoler, i sommer og dem er jeg vildt glad for. Jeg købte dem på udsalg og jeg vil nok kun komme til, at handle når der er udsalg, da jeg synes prislejet er lige dyrt nok. Desværre betyder det, at der tit er udsolgt i min størrelse.
Jeg synes det er rigtig skønt, at der endelig er kommet et tøjmærke i store størrelser, der kan konkurrere med de (få, kedelige og konede) mærker, der var der i forvejen.

Cool og edgy stil

Carmakoma er dyrt, men dejligt :)
Det er nok det eneste plus size mærke herhjemme som kan levere varen sæson efter sæson. Her er ingen mormormønstre, bukser med bootcut eller kedelige faconløse toppe. Stilen er edgy og cool.
Gotta love it!

Dårlige sygninger

Har købt 2 par bukser samt en kjole i let stof da jeg bor i varmen i Dubai. Desværre er både det ene par bukser samt kjolen skredet i syningen bag på buksernes "bærestykke" samt i hele nakkestykket på kjolen.
Så desværre melder jeg pas på at købe mere fra Carmakoma, da kvaliteten har været for dårlig i forhold til den mængde jeg har købt.
Men det er et supersmart design de har.

CARMAKOMA-logo

Besvarelse fra CARMAKOMA

Hej Christina,

Mange tak for din anmeldelse og for rosen for vores design.
jeg er ærgelig over at høre hvor uheldig du har været med de 3 produkter.
Har du været i kontakt med vores kundeservice og forhåbentlig fået ombyttet produkterne til nogle nye ?
Mange hilsner
Team carmakoma
// Heidie Lykke
Kreativ direktør

FANTASTISK MODE.

Jeg har nu i et par år med mellemrum købt tøj på Carmakomas hjemmeside og jeg er aldrig blevet skuffet.
Hjemmesiden fungerer upåklageligt og servicen er helt i top,- jeg kan kun anbefale den til alle.
Priserne er samtidig gode, for tøjet er meget detaljeret og kvaliteten er i top.

Dyrt men flot!

Dejligt med et smart alternativ til vi store piger - flotte farver.
Dog lidt dyrt i forhold til andre mærkers tilbud

Læææækkert tøj

Jeg er vild med Carmakomas stil.... lidt pebret, men heldigvis er der noget der hedder udsalg :o)

Jeg købte for et stykke tid siden lidt forskelligt. Det dukkede hurtigt op, men desværre var en af tingene i for lille en størrelse - og endnu mere desværre havde de ikke flere tilbage i min størrelse.

Jeg mailede og fik hurtigt besked. Jeg fik en portoseddel så jeg ku returnere gratis og ikke mange dage efter jeg havde returneret varerne, var pengene gået ind på min konto.

*** for hurtig, men forkert levering

***** for super god og hurtig kundeservice.

10. oktober 2012

Super design og super handel

Jeg har handlet hos Carmakoma.dk et par gange. Sidste gang var udsalgsvarer. Det gik nemt og hurtigt. Jeg bestilte en søndag og tirsdag modtog jeg mine varer, incl en lille gave.
Det bestilte passede perfekt og var som altid i super kvalitet.
Når jeg skal have nyt tøj, er Carmakoma altid med i mine overvejelser pga. kvalitet og det altid fede design.

9. oktober 2012

Jeg er VILD med deres styles!!!

Jeg opdagede Carmacoma for omkr. 1 år siden og har stort set ikke købt tøj af andet mærke lige siden! Det er stærkt vanedannende :) Super design, virkelig god pasform, lækre materialer og fede detaljer. Jeg har heller ingen negative bemærkninger vedr. levering og service... altid hurtig levering og hurtigt svar ved spørgsmål!
Hvis jeg skal sætte en finger ét enkelt sted, så syntes jeg ikke helt kvalitet og pris matcher. Jeg har købt op til flere stykker tøj (på udsalg godt nok) som har været syet skævt eller der efter et par vaske (i hånden endda) er blevet ødelagt - f.eks. en kantsyning på en flæse der trevlede.
Alligevel ville jeg ikke tvivle et sekund hvis jeg skulle anbefale Carmakoma til nogen. Prøvt det :)

Fedt tøj, men.....

For 2 ½ år siden bestilte jeg en kjole på Carmakoma. I første omgang fik jeg den forkerte style i den rigtige størrelse. I næste omgang fik jeg den rigtige style i den forkerte størrelse. Først I tredje forsøg lykkedes det. Det endte altså med at blive en rigtig dyr kjole, når der skulle betales for porto og returnering 2 gange. Siden da har jeg ikke haft så mange penge til tøj og har valgt inferiøre mærker, mens jeg har drømt om at fylde skabet med ting fra hver eneste kollektion der er udsendt.

Denne vinter var det dog nødvendigt at udskifte vinterjakken og HOSTA var ikke til at komme uden om. Da jeg samtidig lige havde fået lidt uventede kontanter, blev der bestilt lidt ekstra.
Resultat: alle styles er de rigtige, størrelserne er de rigtige (og passer perfekt), men af de 2 ens toppe jeg havde bestilt var der kun en i posen.
Jeg er superglad for tøjet og stilen, men jeg er ikke helt vild med medarbejderne i pakkeriet.

CARMAKOMA-logo

Besvarelse fra CARMAKOMA

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse samt konstruktive feedback.Vi vil helt sikkert tager din feedback til os og forbedre :)
Så håber bestemt at det er sidste gang du vil modtage noget forkert eller mangler i pakken.
Når du modtager en fejl levering eller ved mangler i din pakke må du endelig huske at kontakte vores kunderservice på info@carmakoma.com da du selvfølgelig ikke skal betale fragten for noget hvis fejlen er vores.
Håber vi får lov at ekspederer dig en anden gang på carmakoma.com

Mange hilsner
Carmakoma Teamet
// Heidie Lykke
Kreativ Direktør

Seriøs webshop

Carmakoma er en af de mest seriøse danske webshops jeg har haft fornøjelsen af at handle i - god kundeservice, god vejledning ved tvivl, let at navigere i og hurtig levering og gode returforhold ved forkert (selvforskyldt!) størrelse. Jeg krydser fingre for at successen fortsætter.

Oh yeah!! Good lord!

Carmakomas tøj ér fantastisk og jeg har været forelsket siden jeg opdagede det for ca. 4 år tilbage. Designerne tænker ungt, hipt og at vi også vil ha en feminin figur. Jeg kan varmt anbefale at handle hos dem. Tøjet er i top og altid god service.