Kunne hente mine bestilte sko 24 timer efter bestilling i den valgte GLS pakkeshop. Har bestilt hos sneakershop/streeetammo flere gange, og det har alle gangene været super og hurtig service. Også... Se mere
Købte et par fede Jordans til en sindsyg god pris. Hentede dagen efter og alt var som det skulle være. Kan anbefales👍🏼
Købte et par sko... Fik via chatten hjælp og vejledningen da jeg bestilte dem, ligesom jeg også blev informeret om pakken undervejs. Pakken blev hurtigt afsendt (dagen efter) og har i dag kun... Se mere
Min urrem knækkede desværre. Jeg sendte hele uret afsted til Sneakershop via den returslip som følger med alle pakker ved levering. 2 dage senere lå et helt nyt ur hos min lokale GLS. Sneakershop ku... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sneakershop.dk er en anerkendt online butik, som har eksisteret siden 2000. Vi er kendt for et kæmpe udvalg af alle de bedste sneaker brands, desuden har vi flere limited og eksklusive modeller. Vi har 1-2 dages levering, den bedste kundeservice, og over 10 års erfaring i online kundeservice og handel. Alt i alt den bedste shop at handle dine sneakers hos. Vi ved hvad vi har med at gøre :)
Voerbjergvej 40, Port 4, 9400, Nørresundby, Danmark
- info@sneakershop.dk
- www.sneakershop.dk
Succesfuld handel
Købte et par fede Jordans til en sindsyg god pris.
Hentede dagen efter og alt var som det skulle være.
Kan anbefales👍🏼
Virkelig dårlig service!!
Virkelig dårlig service!!
Det er over 2 måneder siden jeg bestilte et par sko. Fik hurtigt en ordrebekræftelse og pengene blev hurtigt trukket fra min konto.
MEN her 2 månedersiden har jeg hverken modtaget nogle sko eller hørt fra firmaet. Skrev en mail i går, modtager i dag et tracking nr- PÅ KINISK!!!!
Helt ærligt!
Er det ikke bare en copi af…
Er det ikke bare en copi af streetammo,dk xd
Ringe kundeservice og endnu ringer…
Ringe kundeservice og endnu ringer kommunikation
Ved køb af et par sneakers på Sneakershop.dk har jeg aldrig oplevet en så dårlig kommunikation og mangel på overblik.
Jeg får valgt den pågældende sko i den korrekte størrelse, får dem betalt med det samme og afventer blot de 1-5 dages leveringstid som de annoncere med. Da der er gået fem dage, uden en lyd fra dem. Beslutter jeg at give dem en opringning for at få en status.
Personen der svarer telefonen, kan godt forstå at jeg ikke har modtaget dem, da de stadig ligge på deres lager - plus de 3 t-shirts og snørebånd jeg bestilte. Grunden til at det ikke var sendt af sted, var fordi skoen jeg har valgt i str. 42 ikke var på lager / kunne hentes hjem ... Dette måtte jeg selv finde ud af, ved at ringe til dem.
Når, jeg får til sendt et gavekort på 100,00 DKK - god stil! Og får tilsendt skoen i 40,5 (blind tro at jeg måske kunne passe dem, bare lidt, da disse sko bare måtte ejes). Det gik ikke selvfølgelig, de var alt for små.
Så jeg får dem sendt retur, med den indlægsesdel/label de selv havde lagt i pakken, jeg modtog - for returnering. 5 dage efter at skoene er sendt retur, modtager jeg en mail/bekræftelse på at de har modtaget varen og at mine penge vil blive sat ind på mit kreditkort. Dog minus 59,00 DKK. Hvilket jeg finder yderst underligt, da det ikke fremgår nogle steder at den indlagte label/retur ting skulle koste mig penge.
Da jeg ringer op til Sneakershop, får jeg at vide at det står under deres Handelsbetingelser. Hvilket det ikke gør, i så fald kun at man kan købe en label via et link - eller selv stå for returneringen. Men ikke at den indlagte label ville koste mig penge.
Dette er et mindre beløb, det er jeg klar over. Men taget det hele i betragtning står jeg tilbage med en ærgerlig følelse over at have handlet med dem.
Super god kundeservice
En af bedste kundeoplevelser jeg har haft, KÆMPE anbefaling herfra.
God shop samt god og hurtig service
Lækker webshop med de fedeste sneaks og god og hurtig service. Får dog ikke topkarakter da bl.a hjemmesiden ikke er responsiv.
Jeg bestilte mine sko søndag aften og de var klar til afhentning allerede dagen efter - super service!
Fantastisk
Fantastisk butik. Fik endda et par solbriller med gratis
Skrev tl Sneakershop over facebook, og efter 5 min, havde jeg fået svar. Lynhurtigt ordnede vi hvad der skulle ordnes. Personen(Rune) som jeg snakkede med, var super flink og imødekommende.. Thumbs up Sneakershop.
Meget tilfreds
Jeg har fået en super god behandling af sneakershop.dk.
Jeg har fået god vejledning undervejs og er hurtigt og let kommet i kontakt med kundeservice per mail.
Jeg har måtte sende retur to gange pga. forkert størrelse (min fejl) og desværre passede skoene ikke mine fødder, så har også fået penge retur. Det gik også let og fint :) Jeg kan klart anbefale sneakershop.dk
Super god service
Jeg havde i maj købt et par Nike sko, som imidlertid gik i syningen. Men meget hurtigt og professionelt, er de nu taget retur og jeg har fået et par nye efter eget valg. Super fint.
Hurtig levering og skide god service
Jeg har netop købt et par Nike Rosherun hos sneakershop. Og jeg er meget tilfreds, fordi:
- De kom vildt hurtigt.
- Jeg modtog en rigtig fin og personlig mail (jeg er klar over, de er masseproducerede, men jeg sætter pris på et firma, der har kunden i centrum i deres kommunikation), da pakken var sendt.
- Alt var, som det skulle være.
- Den lille pose vingummibamser gjorde den lille forskel, som gør, at Sneakershop skiller sig ud og viser, at de gerne vil gøre kunderne glade.
Thumps up herfra!
Gennem syret dårlig service
Min lillebror og jeg havde slået os sammen til at købe vores storebror et par sko i fødselsdagsgave. Vi vælger at købe et par asics sneaks mandag den 5 maj, vi modtager orderbekræftigelsen og alt virker til at være i skønneste orden, indtil at vi torsdag stadig ingen mail har fået om at pakken er blevet afsendt.
Min lillebror forsøger at kontakte sneakershop.dk på deres "service-chat". Han skriver 3 gange og får intet svar ingen af gangene. Tirsdag, ugen efter pakken blev bestilt, vælger jeg så at skrive en mail til sneakershop.dk, og endnu engang fik vi intet svar. Min lillebror forsøger at kontakte sneakershop.dk over instagram, og et par timer senere modtager vi en mail om at pakken er blevet afsendt. Glade og spændte for ENDELIG at modtage vores pakke, henter min lillebror pakken. For så at opdage at de par asics sneaker som vi har bestilt til fødselsdagsgaven ikke er med. Dette har vi ingen besked fået om, også selvom der står at vi vil blive kontaktet hvis hele vores order ikke kan blive sendt til os.
Jeg kan også se på min konto at pengene for asics skoene er blevet overført tilbage. Dog har vi stadig ikke fået en undskyldning, eller noget svar på nogle af vores henvendelser.
Helt klart sidste gang jeg handler der. Elendig kundeservice.
Super hurtig levering og ingen problemer
Bestilte varerne om søndagen og havde dem tirsdag, ingen problemer med skoene og dejlig smertefri oplevelse. Kan varmt anbefales.
Ekstrem hurtig ekspedition, men intet svar på mail
Jeg modtog mine nye lækre sko ultrahurtigt! Så god stil :-)
Ville dog ønske, at man også tog sig tid til at svare på mails - for tænk, hvis der var komplikationer, og well, nu ville jeg egentlig have dem sendt et andet sted hen, men skoene var afsendt inden man nåede at se mailen. Har faktisk stadig ikke fået svar... Men skidt pyt, luksusproblem!
Har købt et par sneakers, som måtte returneres pga. forkert størelse. Kunne have været undgået ved bedre størrelsesguide, men heldigvis var de meget søde og behjælpelige ved ombytning.
Intet svar fra kundeservice !
Hurtig levering og varen var som den skulle være. Dog havde den en fejl som først blev set senere. Har skrevet til dem på mail 3 gange og har aldrig fået svar. Vil ikke smide mine penge i den her butik igen når der er så mange andre der leverere det samme til bedre service.
Rigtig fin service. Gode Priser
er godt tilfreds, fik besked om at der var lidt længere lev. tid grundet flytning af deres lager. men så sendte de en lille gave med.