Välkommen Till Carlanderska Anmeldelser

TrustScore 2.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa sjukvården jag fått i Gbg. Supertrevligt bemötande av de två läkarna jag träffat (Dr Sköld & Dr Giannopoulos). De lyssnade verkligen. Tog sig tid, var engagerade och inkännande. Även övrig perso... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag vill varmt tacka Dr. Chris Dagher för ett mycket professionellt, respektfullt och lugnt bemötande under mitt besök. Även om knölen jag sökte för nästan hade försvunnit vid undersökningsti... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vänlig men okunnig personal. Betalade 60.000:- för en operation som läkaren sedan endast tydligen hade lekmans-kunskap om. Hoppas även på att jag kunde finna mer information varför operation inte... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rekommenderar Carlanderska. Tack o lov för detta fantastiska sjukhus och all fantastisk personal! Jag har besökt Carlanderska ett flertal gånger under ca 10 år. Bla har jag opererat en axelskada b... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Rekommenderas varmt!

Har bara gott att säga hittills. Mycket väl mottagen, lyhört, kunnigt och vänligt bemötande av alla jag haft att göra med. Upplever mig som sedd och hörd, ett personligt och samtidigt professionellt bemötande.

Väl organiserat, tydligt och trygghetsskapande. Rekommenderas varmt!

Ett stort tack till alla jag varit i kontakt med!

20. december 2023

Rekommenderar Carlanderska.

Rekommenderar Carlanderska.
Tack o lov för detta fantastiska sjukhus och all fantastisk personal!
Jag har besökt Carlanderska ett flertal gånger under ca 10 år. Bla har jag opererat en axelskada bara 1 månad efter första besöket. Detta skulle tagit år inom den offentliga vården.
Tack all kunnig o seriös personal, dessutom med ett fantastiskt bemötande.
Jag går helst ingen annanstans 🙂

10. april 2023

VIDRIGT BEMÖTANDE!

VIDRIGT BEMÖTANDE! av en sk läkare. När jag redan var nervös att göra cancer test. Så läxar hon upp mig varför jag har munskydd på mig. Jag sa för jag har lätt att bli smittad. Då säger hon jag inte ska gå ut sjuk jag va INTE SJUK jag har munskydd för SLIPPA bli sjuk. Och är det NÅN som ska ha munskydd så är det väl läkare för att skydda patienter. UCH! aldrig mer detta hemska sjukhus!

5. april 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag är FRUKTANSVÄRT besviken på mitt…

Jag är FRUKTANSVÄRT besviken på mitt bemötande samt behandling av att ta bort en leverfläck som jag har på kinden!!!
För ett tag sedan bokade jag tid för konsultation samt en till tid för att ta bort en leverfläck. Besöken kostade 1000kr vardera & man var även tvungen att skicka in leverfläcken på undersökning för att intyga att den var ofarlig. Detta kostade ytterligare 1000kr. Totalt har jag alltså betalat 3000kr för en leverfläck som FORTFARANDE INTE ÄR BORTA!!! Först var det en skorpa som skulle falla bort av sig självt, men när den sedan försvann var märket fortfarande kvar. Därefter har det vuxit och blivit större!!
Gjorde ALLT dom sa åt mig att göra, hade den förtäckt när jag var ute då det inte var bra att vara i solen. När jag sedan ringer dom och säger att jag är missnöjd och vadå, har betalat 3000kr för att ta bort en leverfläck som inte försvann? Då vill dom att jag ska BETALA ytterligare för att få en ny konsultation??!! Det var inte ett helt nytt ingrepp någon annan stans utan en REKLAMATION!! Jag satt dessutom & pratade med 5 olika personer och gång på gång frågade efter att prata med deras chef, ingen hade något svar på vad dom kunde göra åt detta. Tillslut efter över en halvtimma i telefon övertalade jag dom att få komma tillbaka så att dom skulle kolla på det och så att jag kunde bevisa att det jag sa stämde.
När jag väl var där sa hon jag hade varit hos att hon inte kunde göra något, hon skulle skicka en remiss till en annan klinik (???) där jag skulle få hjälp at ta bort leverfläcken för en ANDRA GÅNG! Fruktansvärt besviken & arg för att dom inte kan stå för att dom har gjort fel & gjort en kund fruktansvärt missnöjd!!
Fick därefter hem en remiss till det andra stället. Åkte dit och tänkte äntligen!! Jag betalade då YTTERLIGARE 390kr bara för att komma in (!!) och träffa den läkaren, som sedan sa att det skulle kosta 2000kr att ta bort den där!!!!
Alltså det här är UNDER ALL KRITIK!!!! Helt sjukt att man inte är mer mån om sina kunder & rättvisa!!
Så här sitter jag nu med leverfläcken kvar, som dessutom har växt, och är 3390kr fattigare för INGENTING!!
Hur tänker ni???

31. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har haft Carlanderska som vårdcentral…

Har haft Carlanderska som vårdcentral under flera år. Läkare som vägrar skriva ut mediciner vid kraftig värk, ber mig äta Ipren och Alvedon trots att röntgen visar att operation krävs. Dessutom finns det inga tider att erbjuda när man ringer in minuten vårdcentralen öppnar. Personalen lyssnar inte på patienterna.

4. oktober 2022

Väldigt nöjd

Jag har varit på SKIN, hudkliniken på Carlanderska, för att kolla födelsemärken, och jag är väldigt nöjd med besöket. Läkare Marihelen Sandström Falk gjorde ett superfint och professionellt arbete: hon var effektiv, kunnig, pedagogisk, och hela tiden med ett bemötande som utstrålade äkta vänlighet. Om jag skulle behöva konsultera en hudläkare igen så är det definitivt hit jag skulle gå.

28. oktober 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När man kommer till Carlanderska…

När man kommer till Carlanderska sjukhuset;

Ser man en härlig byggnad omgiven av grönska med en harmonisk trädgård.
Som patient möts man av värme och sakkunnig personal. Blev väl omhändertagen och ledsagad till inläggen för operation
Min läkare Gunnar informerade på ett ingående och sakligt sätt vad som skulle ske. Man kände att man verkligen var i goda händer.
Uppvaket omgärdat av kunniga sköterskor med en mängd av utrustning.
Väl incheckning på Plan B rum nr 8 möttes man av trevlig och verkligen omhändertagande personal. Kunde känna att patienten, personligt engagemang för patientens bästa.
Personalen är underbar och gjorde vistelsen till en positiv upplevelse som er

etsat sig fast i mitt minne.
Atmosfären är av det bättre slaget, inget högljutt vokabulär eller skrammlande med porslin osv
Som nyopererad värdesätter man denna härliga attityd.
Ni är alla änglar som är värda allt beröm ni kan få, dessutom borde ni uppskattas med en regäl löneförhöjning, ni är som vesslor som med raska steg finns för oss inlagda.
Tack att ni finns från en mycket tacksam och nöjd patient .
Kjell Ejerblom rum åtta.

1. juni 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Urinstämma (oförmåga att tömma blåsan)

Fick natten söndag – måndag urinstämma, dvs. min förstorade prostata gjorde blåstömningen omöjligt vilket är ett oerhört plågsamt och farligt tillstånd. Sökte mig tidigt på måndag morgon under svåra smärtor till ”min” klinik, dvs. urologen på Carlanderska där jag har varit patient i många år för att få hjälp att tömma blåsan med hjälp av en kateter. Träffade en av mina tidigare läkare som bemötte mig på ett förvånansvärt otrevligt sett: ”Jag har 20 patienter per dag och kan inte komma ihåg alla; du skall inte vara här utan på akuten på Sahlgrenska” (jag själv kommer ihåg alla mina egna patienter men förmågan att minnas kan naturligtvis variera). Detta innebar att jag plågades ytterligare några timmar tills den trevliga personalen på Sahlgrenskas akutmottagning kunde tömma 0,8 (!) liter urin med hjälp av en kateter. Jag förväntar mig inte att som kollega bli behandlad på ett annorlunda sätt än övriga patienter men en akutinsats på kanske 20 min. på urologen/Carlanderska hade besparat mig ytterligare några timmar av svåra plågor och möjliga negative långtidseffekter. Om jag själv söktes upp av en akutpatient med påverkat allmäntillstånd hade jag definitivt inte skickat iväg patienten utan hjälpt till att åtgärda akuttillståndet även om patienten borde ha sökt sig till en akutmottagning. Ytterst besviken patient!

27. marts 2022

Operation framfall

Väntat 5 år på operationstid i Region Skåne. Fick till slut ett erbjudande om operation i Göteborg men region Skåne betalar notan. Kom in till Carlanderska vid 11 på torsdagen, opererades för mitt framfall(bakre) och var på väg hemåt på fredagen vid 10. Fick träffa operatör både före o efter operation. Dr Barbro är fantastiskt kunnig! Usk och ssk på operation, uppvak och avdelningen var trevliga och var måna om oss patienter!

29. januar 2022

Första klass

Första klass! Har varit hos olika läkare och avdelningar senast på hudkliniken. Läkare Marihelen Sandström Falk fixade till mig på 5 minuter och sen fick jag en kopp kaffe innan jag hem. Kan inte bli bättre än så

29. november 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En vårdcentral med sämsta bemötandet och ingen respekt för oss som vårdsökande

Otroligt otrevligt bemötande på alla sätt och vis, och dessutom både oproffsigt och ovetenskapligt! När man ringer om receptförnyelse som man fått förskrivet av läkare på vårdcentralen ifrågasätts man och telefonist säger att de aldrig skrivit ut den medicinen från Vårdcentralen fast de just gjort det. Läkare Josefine Rössberger som går från läkare till chef gör ingen överlämning av vår dotter och nekar till att ta samtal för diskussion ang medicinering. Telefonist som blir mellanhand som får ta kritiken och Josefine kan inte ta sitt ansvar. Vi som föräldrar har inte fått någon hjälp eller stöd av då varken BVC eller VC och får kriga för att få det vår dotter behöver och vi som familj som höll på att knäckas och nu utsätts vi för detta igen och väljer att lämna denna värdelösa verksamhet. Aldrig mer Carlanderska!

30. september 2021

Toppen!

Opererades 20/9. Proffsigt från inskrivning till hemgång. Ett av de bättre sjukhusen jag varit på.

21. september 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Sökte för täppt näsa - Fick mina andningsorgan bortopererade

Sökte för täppt näsa. Sned nässkiljevägg konstaterades på röntgen. Operation anmodades. Ingen tog sig dock tiden att berätta att huvuddelen av alla människor har en mer eller mindre sned nässkiljevägg utan att detta är orsaken till nästäppa.

Inga test för allergier gjordes utan konstaterandets om sned nässkiljevägg användes som försäljningsargument för operation.

Operationen genomfördes och efter detta är mitt liv förstört. Jag kan inte andas längre, känns som jag skall kvävas. Varje andetag bränner. Slemhinnan torkar ut och degenererar. Klarar inte av att vistas i kall, varm eller torr luft. Eller i miljöer där luften innehåller partiklar, rök, matlagnings os, parfym, lukter etc. Måste dagligen använda bomull i näsan och näsfilter.

Vid privat röntgen visar det sig att kirurgen skurit bort nästan hela mina nedre näsmusslor. Ett hål har gjorts mellan vänster näsborre och bihålan på samma sida. Septums svällkropp har också förstörts. näsan är vidöppen och naturlig andningsmotstånd saknas.

Uppsöker specialist utomlands och får berättat att jag har Empty-nose-syndrome.

30. december 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tyvärr lever Carlanderska på sitt namn…

Tyvärr lever Carlanderska på sitt namn och inte kvaliteten av sin verksamhet.
Man borde fundera på sitt arbetssätt och snarast inleda ett förändringsarbete.
Vissa doktorer borde gå kurs i etik, förhållningssätt och trist nog uppdatera sina kunskaper om modern vård.
Trots allt är de där för patienterna och inte tvärtom. Tycker synd om sköterskorna .

12. september 2020

Mafia style parking

Mafia style parking. Yes this hospital uses a Mafia style parking company to collect additional fees and extortion payments after the fact. It is base on a business model where they harvest the persons ID so they can track down the individual and use known modern day techniques to hold a person for ransom else they will spoil the individuals credit rating if they don´t pay up. We are not talking about a small parking fee but the significant ransom that will follow. This parking service typically pray´s on the sick and elderly which frequently visit a hospital and of course most Swedes pay these ransoms to avoid any hassle. It does not just affect Swedish nationals but also foreigners who don´t have a Swedish ID to submit a valid SMS request. In those cases you can expect a 600 kr fine for not submitting a correctly formulated SMS request. A valid vehicle license plate number alone is not sufficient information to activate the parking ticket.
There is a smart app you can download to your phone assuming you have the right phone to support this service which will enable a smoother registration and facilitate the harvesting of the personal ID. Once you have successfully used their service you will have to wait until the following month to pay the invoice. The invoice by default will be mailed to your address and include the first 25 kr ransom plus the parking fee. Assuming this document does not arrive for whatever reason you will receive a second reminder and a new ransom for 60 kr plus the parking fee. Assuming you never got that document either I can grantee the third letter will arrive from Inkassokrav and the extortion amount will be significant.
The odd thing about this company is it does not use SMS to inform the person about a pending invoice payment else they would never be able to collect the ransom.
Personally I think this is a brilliant scam and 100% legal according to Swedish law.
However, the fact that Carlanderska has used their services to facilitate their private parking lot is disgusting. Imagine how many clients have left the hospital to find a 600 kr fine because of issues related to SMS services. And think about all the clients who endured such heartache after the fact that they have missed a payment that never arrived in the first place. And worse yet the distress these clients might endure trying to formulate valid SMS to obtain a valid parking ticket.
What happened to customer service and a simple parking meter that everybody can use?
What about issuing a parking permit to the sick and elderly when you mail out the appointment? Do you really want these people to endure such a challenging task to obtain a parking ticket?
Next time you do a survey don´t forget to ask your clients about their parking experience.

BTW. This is really good hospital that I will never use again unless management does something about this scam.

21. maj 2020

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.