Hälsa Hemma vårdcentral Anmeldelser 1.079

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag tycker det är väldigt bra att man kan börja med att skriva ner vad man söker för. Och att man får svar först i skrift. Väldigt bra att kunna gå tillbaka till, och läsa vad vi har sagt. Om man sku... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Monica och Gunnel på hälsa hemmas BVC är proffsiga och ger ett underbart bemötande! Det känns också perfekt att få hembesök när man har liten bebis. Slippa sitta i väntrum med sin lilla med tanke på v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De kom hem till mig. Tankade 2 rör. 5 minuter av min tid gick åt. Hurra för en trevlig och snabb sjuksyster. Hur han livet fungera utan Hälsa Hemma... stort tack.

Virksomhedsoplysninger

1. Lægehus
  2. Børnesundhedscenter
  3. Hjemmesygepleje
  4. Lokal læge
  5. Lægeklinik
  6. Offentligt lægehus

Skrevet af virksomheden

Hälsa Hemma är vårdcentralen du alltid har med dig. Via Hälsa Hemma-appen får du snabbt kontakt med din läkare och sköterska när du eller dina barn behöver oss. Vi hjälper dig med allt en vårdcentral ska hjälpa till med, på plats hos oss, via digitala möten och hembesök när du behöver undersökas eller ta prover. Vi har avtal med Västra Götalandsregionen och Region Stockholm och sedan vi öppnade har vi gjort fler än 30 000 hembesök och du når oss smidigt via Hälsa Hemma-appen. Avgiften är densamma som hos andra vårdcentraler (max 300 kr) och frikort gäller. Som patient listar du dig enkelt via Hälsa Hemma-appen i mobilen, där du snabbt får kontakt med ditt team av läkare och sköterskor, via chat, telefon eller video. Behövs vidare undersökning eller ta prover, så bokar vi in ett hembesök - smidigt och tryggt för såväl unga, barnfamiljer som äldre. Ladda hem Hälsa Hemma-appen idag så får du snabbt kontakt med våra läkare och sköterskor. Vi har god bemanning och oftast korta väntetider: https://halsahemma.se/app/

Kontaktoplysninger

4,5

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Hembesök

De kom hem till mig. Tankade 2 rör. 5 minuter av min tid gick åt.

23. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

kan inte riktigt hålla med av…

kan inte riktigt hålla med av recessionerna som skrivits av andra. känns som en talan spelar ingen roll ju längre tid man är listat hos denna vårdcentral rekommenderar ingen att lista sig under längre tid.

23. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otroligt rörigt med olika…

Otroligt rörigt med olika patientkontakter som inte har överblick när jag som är gammal lider av flertal olika sjukdomar. JAG HAR INTE FÅTT SVAR PÅ DE FRÅGOR JAG STÄLLT DET BLIR EVIGHETSLÅNGA CHATTSAMTAL UTAN RESULTAT.DE TAR INTE ANSVAR FÖR LÄTTARE GYNEKOLOGISKA YTTRE PROBLEM VILKET DE SKA GÖRA ENl. JANUAINFORMATION DE UTREDER INTE BENSVULLNAD. LÄT MIN SON LÄSA ETT CHATTSAMTAL FRÅN EN PATIENTKONTAKT OCH HAN FÖRSTOD INTE HELLER VAD HON MENADE. LÄKAREN HAR ALDRIG TRÄFFAT MIG. SKULLE INTE REKOMMENDERA HÄLSA HEMMA TILL GAMLA MÄNNISKOR MED MÅNGA SJUKDOMAR.

17. april 2026

Ointresse

Väl bemött initialt, men man får upprepa samma sak flera gånger ofta till olika personer. Och när man äntligen får läkarkontakt så baseras allt på tidigare uppgifter. Det läggs ingen tid på att bilda sig en egen uppfattning. Ärendet avslutas utan att ha bottnat det och en vidare plan, fast problemet kvarstår. Vad gör man då? Ska man som patient tolka det som att du får helt enkelt fortsätta leva med detta eller hoppas det går över av sig själv. Har varit ansluten till detta rätt länge men då med lättare besvär. Nu kommer jag byta och starkt avråda detta bolag. Synd då jsg ändå tycker kontskter innan läkare ändå funkat bra

31. marts 2026

Riktigt bra

Jag får alltid professionell hjälp. Ärenden hanteras snabbt upplever jag och i de fall jag fått vänta har kommunikationen varit tydlig i när mitt ärende ska hanteras.

17. april 2026

Oproffsiga!

Tyvärr förändrades mitt första positiva intryck av denna vårdcentral mkt fort. Efter jag skrev över mig och efter ett tag bad om läkarbesök gällande recept på medicin som jag har fr föregående vårdcentral så nekades jag detta. Jag ifrågasatte varför jag inte fick konsultera m läkaren om mitt recept men fick blankt nej. Hur ska man kunna byta vårdcentral om man inte ens får prata med läkare om mediciner man går på? Så oproffsigt. Har skrivit ut mig.

12. april 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.