Hej, bestilte kun få dage før levering. Høflig betjening. Online, men det mærkes alligevel. Ikke taget gaven i brug endnu, men det ligner det jeg havde forestillet mig. Tænker jeg skal handle mere de... Se mere

Hejsa. Jeg bestilte julegaven lørdag d. 13 december og modtog den d. 16 december. Fantastisk hurtig levering. Glædelig jul til Captoy. Kh Dorthe

Captoy leverede i december 2023 fantastisk kundeservice. Vi ringede at få tilføjede et produkt til vores pakke midt i julehandelen uden problemer. Vi modtog efterfølgende et produkt som vi ikke kunn... Se mere

1. Legetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find udviklende legetøj til pilfingre i alle aldre inden for natur, teknik, IQ-spil, byggesæt og hobbysæt - alt sammen sjovt "leg og lær" legetøj.

4,8

Anbefalelsesværdig👍🏻

Anbefalelsesværdig👍🏻
Oplevede problemer med et produkt, hvilket jeg skrev i en mail med kopi af ordrenummeret.
Jeg modtog en beklagelse samt undskyldning.
Modtog en ny forsendelse af varen, som jeg havde inden for 72 timer.
Captoy har ageret korrekt indenfor købelovens betingelser om erstatning, men derfor er det alligevel dejligt at opleve så positiv og anerkendende en kundepleje
Tak for god service

13. november 2019

Super gode produkter - hurtig levering

Jeg bestilte i lørdags en anatomisk torso ved jer, og har allerede i dag modtaget den.
Jeg er meget positivt overrasket over produktets kvalitet.
De anatomiske modeller som Captoy sælger er ikke kun til børn! Men er virkelig gode at have til medicin studiet også.
Prisen for produkterne er passende i forhold til den kvalitet man får.

- Captoy's torso kommer til at gøre en stor forskel på min eksamenslæsning

16. december 2014

Lærerigt legetøj

Jeg synes det er dejligt at besøge butikken og selv gå på opdagelse blandt de mange sager. Jeg har købt derfra flere gange. Og andre børn spærrer øjnene op i misundelse, når ens unger pakker et vulkan-forsøg op i stedet for det sædvanlige Lego. Det der glæder mig mest er nok at fx vulkanen giver os mulighed for at hygge sammen til fx legegrupper/fødselsdage og samtidig blive lidt klogere. Win-win.

Senest havde jeg min 5 årige søn og hans kammerat med i butikken og de gjorde store øjne og ønskede sig alt mellem himmel og jord (akvarier med fortidsdyr, saml selv-dinoer, metal-samlesæt osv.). Dejligt, der er andet end det gængse plastiklegetøj, der kan vække deres interesse.

Vi handler der helt sikkert igen.

16. december 2014

Fin handel

Bestilte mine varer fra captoy og de blev leveret som aftalt. hurtig og godt inpakket. Handler der bestemt igen en anden gang, hvis prisen stadig er konkurrencedygtig.

22. november 2014

SUPER DUPER

Rigtig spændende shop med stort udvalg af legetøj, også det mere sjældne. Fair priser og lynhurtig levering.
Kan uden forbehold anbefale denne shop, hvis man er til legetøj.
Kommer helt sikkert selv til at handle der igen ;-)

15. oktober 2014

Fint produkt, super service

Jeg købte et lille krystal-kit fra Captoy.dk til min kærestes fødselsdag. Pakken blev sendt samme eftermiddag som jeg bestilte og var fremme næste dag.

Jeg er fuldt ud tilfreds med min handel, og kunne sagtens finde på at købe derfra igen.

22. januar 2014

Super handel

Super overskuelig hjemmeside med spændende legesager til det nysgerrige barn. Nem bestilling og SUPER hurtig levering. Kan kun anbefale alle at handle trygt hos Captoy. Glæder mig til at give drengen de fantastiske ting i gave..

19. december 2013

SÅ fik jeg min pakke..

UPDATE 13.12.2013:

Endelig lykkedes det, men det er bestemt ikke Captoys skyld, at det har taget så lang tid, det er Post Danmark, der efter forgæves at have forsøgt aflevering den 10.12., skal bruge 2 dage på at fremsende seddel om at pakken ligger på posthuset, og jeg kom først hjem efter lukketid i går, og har derfor først kunne hente i dag, men det lykkedes til sidst..
Jeg tør godt handle hos Captoy en anden gang, da de jo er uden skyld i Post Danmark langsomme adfærd..
jeg glæder mig dog til, at Captoy får flere forsendelsesmuligheder at vælge i mellem, så Post Danmark helt kan undgås, for det er godt nok både dyre og langsomme at danse med ind i mellem......

UPDATE kl. 18.30:

Tak for opringning og beroligelse om, at jeg nok skal nå at få min pakke, måske med fremsendelse af en ny, så jeg kan nå at få den inden jul, det var rart at høre noget mere..

Jeg venter en pakke fra Captoy, den er bestilt for 1 uge siden sidste onsdag 04.12., og den skal bruges som julegave..
I lørdags fik jeg mail om at den var pakket og klar til afsendelse, i dag har jeg ringet, fordi jeg stadig ikke har modtaget noget, pengene ER trukket i banken i mandags, og det er en gave til 450 kr., de kunne bare fortælle mig, at pakken var afsendt i mandags, men at de ikke kunne spore den, for den havde ikke noget nummer..
Det synes jeg lyder mærkeligt, at de sender den af sted, uden at den kan spores, jeg synes det begynder at føles en anelse utrygt, og jeg frygter at min pakke ikke kommer..

Jeg kan se at andre skriver om hurtig levering, det har jeg så heller ikke oplevet, jeg synes en uge er længe, også selv om det er december..

11. december 2013
Captoy.dk-logo

Besvarelse fra Captoy.dk

Tak for din henvendelse Susan. Vi er kede af pakken ikke er kommet frem endnu, men som det fremgår, har vi allerede været i kontakt med Susan igen og fundet en løsning, så der forhåbentligt meget snart er en pakke fremme. Vi vil naturligvis gøre alt hvad der står i vores magt for at jeres pakker når frem til jul :)

For lige at afklare et par af de stillede spørgsmål for andre der skulle være interesserede. Først og fremmest er der rigtigt travlt med at pakke alle bestillingerne, der kommer her op til jul, så derfor er der nogle ordrer, der først er blevet pakket få dage efter de er blevet bestilt. Mht. at den nævnte pakke ikke kan spores, skyldes det at pakker som er relativt fysisk små/lette (op til 2 kg), bliver sendt som et såkaldt MAXI-brev med Post Danmark for at spare jer at betale ekstra porto - og disse kan desværre ikke trackes hos Post Danmark. Heldigvis bliver pakker meget sjældent væk, og i de meget få tilfælde hvor de gør, gensender vi naturligvis bestillingen - så alle får deres varer. Mht. at pengene er blevet hævet i mandags, er det helt normal praksis på nettet (og sådan reglerne for håndtering af betalingskort online er) at pengene hæves når pakken afsendes.

I øvrigt er der stadig god tid til at få leveret pakker bestilt på nettet - Post Danmark lover at bringe pakker ud afsendt helt frem til midt på dagen den 22. december inden juleaften (se http://www.postdanmark.dk/da/jul/Sider/jul.aspx). Og vi kan allerede nu love at vi i hvert fald sender pakker bestilt inden kl. 16 den 20. december inden da. Så man kan fortsat trygt bestille - vi anbefaler selvfølgelig at man bestiller snarest muligt.

De bedste julehilsner,
Captoy

Spændende produkter og god service!

Jeg har handlet julegaver til min søn hos captoy.dk.
Min søn gider ikke rigtig traditionelt legetøj som biler og LEGO. Så det er svært at finde noget som han synes er spændende og sjovt. Men hos captoy fandt jeg flere ting som jeg tror at han vil blive glad for :)
Varerne blev hurtigt afsendt. Jeg havde bestilt til levering i en døgnpost, men varerne kom ikke frem, så jeg ringede til captoy. De var super-flinke til at hjælpe og de kunne se at varerne var havnet på posthuset. Det viste sig at kassen var for stor til at gå i døgnposten. Det har jeg faktisk været ude for en gang før (med varer købt et andet sted) - det er irriterende at postDK ikke giver én besked i den situation, men det er jo ikke captoys skyld - kun postDKs.

Jeg vil bestemt anbefale captoy.dk til andre og jeg vil helt sikkert også selv handle der i fremtiden :)

22. december 2012

Vi købte til jul en fjernstyret bil til vores søn hos Captoy.dk
Desværre var blien i stykker (hvilket jo ikke er firmaets skyld), så vi kørte ud til Captoy og han byttede bilen til en ny, helt uden problemer.

På vejen hjem finder vores søn ud af at han hellere vil have pengene og spare sammen til en stor bil. Vi kontakter Captoy, sender bilen tilbage og efter få dage går pengene ind på vores konto.

Det er bare god service!

11. januar 2012