Fandt den kasket jeg havde brug for hos capstore.dk. Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden, pris og fragt var i den lave ende. Leveringstid var angivet til 1-2 dage. 40 min efter min betaling v... Se mere

Når jeg skal handle headwear, falder valget altid på Capstore.dk, da udvalget er kæmpestort og servicen fantastisk. Derudover har jeg altid modtaget mine ordrer dagen efter, hvis jeg har placeret den... Se mere

Som titlen lyder på anmeldelsen, er en oplevelse hos Capstore.dk fuldstændig ubeskrivelig! Du kan virkelig mærke, at du bliver taget seriøs som kunde og at det er professionelle hænder, som de... Se mere

Vi havde bestilt over nettet, men fortrød og valgte istedet at komme i showroom for at se og prøve, og der var kun god service, selv om vi måske var lidt besværlige. Super stort udvalg, super god serv... Se mere

1. Hovedbeklædningsbutik
  2. Hattebutik

DANMARKS STØRSTE UDVALG AF CAPS OG ALTID HURTIG LEVERING.

4,9

Serviceorienteret og lynhurtig levering

Fantastisk serviceorienteret kundemedarbejder. Gode produkter og lynhurtig levering. Kan absolut anbefales!

1. december 2022
Capstore.dk-logo

Besvarelse fra Capstore.dk

Hej Christel.

Tusind tak for den fine anmeldelse!

Jeg er rigtigt glad for at høre i har haft en god oplevelse og håber at størrelsen vi nåede frem til passede som den skulle.

Vi glæder os til at kunne hjælpe igen en anden gang.

Johan/Capstore.dk

Super

Bestilte om aftenen og fik varen formiddagen efter. Størrelse og type passede perfekt til det som var beskrevet.

20. juni 2021

Fik et super godt tilbud

Jeg ledte efter en bestemt vare og det ledte mig ind på denne hjemmeside, jeg var lidt skeptisk, for det var virkelig en god pris jeg fik varen til, jeg tog chancen og 2 dage efter ankom min vare, så jeg er blevet super positivt overrasket og handler gerne her igen. De bedste anbefalinger herfra.

28. november 2020

Uovertruffen kundeservice

Da jeg vil retunerere min vare (grundet fortrydelse
- ikke kvalitet) ender det tilfældigvis sådan at butikken spørger efter om jeg kan vente da de er nødsaget lukning pga. Corona.
Fair'n'square - desværre går der ikke mere end et par uger og så er de konkurs. ØV!

Jeg kan så tilføje der er kommet en ny ejer og de har taget sig pisse fedt af mig, til trods for nul forpligtigelse og givet mig en - ikke kun god service og behandling men også vanvittig hurtig refusion ved modtagelse af varen.

Jeg ville ikke have et problem med at handle her igen!

10. juli 2020

Fremragende webshop

Fremragende webshop. Lækre produkter. Jævnligt rigtig gode tilbud. Fair priser generelt. Lynhurtig levering. Meget troværdig webshop, fint udvalg, god kundeservice. Jeg kan ikke sætte en finger på Capstore, som er en lille favorit hvis man skal have en lækker hovedbeklædning.

28. marts 2020

Super Shop og fed service

Capstore er en helt fantastisk butik at træde ind i.. Der er glade og imødekommende medarbejder som giver en helt unik service. Jeg har aldrig set en butik med så mange caps, det helt fantastisk det kan lade sig gøre i Danmark.

Deres udvalg er der virkelig ikke noget der kan måle sig med, og man får en god og grundig vedlejning hele vejen igennem.

Det er helt sikkert en varm anbefaling at besøge Capstore i Fisketorvet.

15. juni 2018

Superhurtig respons ..

Superhurtig respons ... jeg har handlet i ‘netnuttikken’ i absolut sidste øjeblik og kunne selvfølgelig ikke nå at få leveret fra deres kæmpeudvalg inden jul. Valgte derfor gavekort tilsendt via mail og fik det juleaftensdag. 👍 Thumbs up

29. december 2017