Jeg bestilte en forholdsvis stor ordre fra canusee.dk og modtog mine varer kun halvanden dag efter. Inden jeg havde modtaget mine varer ringede jeg til kundeservice for at stille et par spørgsmål til... Se mere

Jeg bestilte 100 knæklys som skulle bruges til en fest, og jeg kunne hente den 2 dage senere i postboxen, så super hurtig levering. Dog manglede der én af samlerne til at lave et armbånd, men hva... Se mere

Jeg har handlet hos CanUsee to gange hvor jeg selv har hentet varerne. Det var nemt og hurtigt, men svært at finde selve butikken. Måske kunne sælgerne godt være lidt mere venlige, imødekommede og gla... Se mere

Her er en butik med en god, supervenlig og hjælpsom betjening, super billige varer og stort udvalg af effekter til neon party's. De har de oven i købet en god og overskuelig hjemmeside, med hurtig... Se mere

1. Festbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Her finder du billige Knæklys / Glowsticks og sjove festlys. Alt det du mangler til hverdag, fest eller fødselsdag.

4,5

Dårlig service!!!

Jeg vil langt fra anbefale Canusee! Jeg har fået en utrolig dårlig behandling. Jeg bestilte få ting onsdag aften, som jeg skulle have senest fredag, i bestilling gør jeg opmærksom på, at det senest skal sendes torsdag, for det kan nå at komme. For at sikre mig at det er sendt, ringer jeg til butikken for at få det bekræftet. Jeg får fat på en utrolig flabet medarbejder, som på ingen måde gider hjælpe mig på trods af, at hun kan se at min ordre er fundet frem og kun mangler at blive pakket og sendt. Jeg bliver til sidst så irriteret på medarbejderen, at jeg siger farvel og lægger på. Kort tid efter jeg har lagt på, ringer hun op og siger rigtig flabet, at det bestemt ikke nytter noget at lægge på. Hun spørger, om hun skal annullere mig bestilling, hvortil jeg svarer, at hvis det kan sendes torsdag, vil jeg stadigvæk gerne have den. Da jeg fortæller, at der står at man kan få leveret varen inden for en dag, bliver jeg irettesat med at det er en til to dage! og at det afhænger af om Post Danmark leverer pakker dag til dag - hvilket de gør! Der burde derfor ikke være noget problem, hvis min pakke var blevet sendt eller de gjorde det med det samme. Max. 1½ time senere er jeg inde for at se status for min levering, hvor jeg kan se, at den er blevet annulleret, uden at jeg har fået besked om det. Jeg ringer derfor tilbage for at få det bekræftet, jeg får igen kun flabet svar fra medarbejderen. Jeg vil derfor bestemt ikke anbefale Canusee med den service og behandling. Jeg vil i hvert fald aldrig bestille noget der igen!

13. oktober 2011

Hurtigt svar fra support.

efter lidt problemer, har jeg fået varen bestilt, og super hurtigt svar fra support.

23. september 2011
Canusee-logo

Besvarelse fra Canusee

Du har kun lavet 1 fejlet betaling. Fejlen skyldes - som vi har skrevet til dig - at du i shoppen har valgt udenlandsk Visa Electron. Hvis du vælger udenlandsk Visa Electron, så kan du selvfølgelig kun betale med et udenlandsk kort.

Hurtig leverance

Jeg bestilte mine varer natten til lørdag, tirsdag formiddag var de leveret, så ingen spildtid, må man sige! Varerne er i perfekt tilstand, og der er intet at klage over.

15. marts 2011

Virker suspekt - men var perfekt ;o)

Hjemmesiden virkede rigtig fin - og udvalget var lige hvad jeg søgte og priserne i bund :o) Men syntes nu det virkede lidt som et fuske firma. og så på butikken på google maps som bare var en mørk udstillings rude.... Men der var mulighed for at betale ved afhentning, så jeg besluttede at der ikke var noget at tabe hvis det skulle vise sig at være et fuske firma. Men må absolut sige jeg er tilfreds med mit køb. Alt hvad der står på hjemmesiden omkring et køb bliver overholdt. Bestillingen laves den pakkes og de sender en mail om jeg nu havde 4 dage til at hente. Har bestemt tænkt mig at købe der igen, og anbefale butikken til andre. og næste gang føler jeg mig helt tryk til at betale online på forhånd og få det sendt hjem.

15. februar 2011

hurtig levering

Min bror og jeg bestilte for ca 600kr knæklys sammen søndag d. 18/7-2010 ca. kl 14:30.
mandag morgen de blev pakket og allerede tirsdag ca.kl 09:00 fik vi pakken af posten. altså inden for 2 døgn (42-43 timer)

på deres hjemme siden kunne man se at de behandlede ordren og og og at de havde sendt afsted, der var også et link under ens ordrer til Track & Trace nummeret.
alt i alt en rigtig god og hurtig handel:)
jeg vil klart anbefale det til alle der overvejer at købe knæklys

20. juli 2010

Go handel

Super godt sted at købe knæklys og andet sjovt, pakken bliver sendt med det samme, og man modtager en mail når pakken er sendt afsted. Det er ikke særligt dyrt. Der har ikke været nogle problemer for mig at handle hos canusee.dk

25. juni 2010

Hurtigt lys!

Lidt høj leveringsomkostning, som dog modsvares af billige produkter. Super hurtig levering.

10. februar 2010

No title

hurtig handel - kanon varer som holder det de lover, knæklysene holder mange gange endnu længere end lovet - samt nemt at finde rundt i shoppen - stort udvalg

11. marts 2008