Virklig lækker mad og sød personale klart en favorit blandt alle i Værløse vis du skal have mad i Værløse så skal du komme her skuffer aldrig
Super lækkert !! Menuen var Bruschetta som var med hjemmehakket frisk tomat på lille lækkert brød - helt perfekt. Dernæst oksemørbrad, bearnaise og grøntsager igen kunne man smage at det var hjemmela... Se mere
Virkeligt klamt sted!
Fik et pitabrød kebab hvor manden der lavede pitabrødet ikke brugte handsker, havde åbent sår bag et plaster der hang løs som kom i kontakt med maden, og tørrede sved af fra panden med samme hånd som han holdte pitabrødet i hånden.
Shawarmatime Holte i rundkørslen er langt bedre!!
Rart sted og til at betale
Rart sted. Vi har spist der et par gange,, og ligeledes hentet mad.
Mere take away end restaurant
Mere take away end restaurant, dertil var der for koldt.
Kedelige, tørre pommes frites til den grillede bøf og for lidt bearnaise.
Pizza uden krydderier og derfor lidt neutral.
Meget vin i glassene og vand til.
Sød bwtjening
De bestilte pizzaer kom aldrig
Bestilte 3 pizzaer med levering, som aldrig kom frem. De sagde der ville gå op til 45 minutter - men efter 1,5 time og meget sultne børn måtte vi opgive og bestille fra et andet pizzaria. Vi prøvede desuden først at ringe og rykke - men den gik direkte på telefonsvarer. Virkelig dårlig oplevelse!
Bestil ikke fra Cantinos pizzabar
Hvis jeg kunne give negative stjerner, hvade jeg gjort det.
Maden var koldt da vi modtog den. Vi tog temperaturen på pizzaen den var 28 grader.
Vi ringede til just-eat for at klage, som kontaktede restauranten, der nægtede at høre vores klage. De kunne lige så godt sige at vi løj.
Hvilken måde er det at behandle sine kunder på.
Det bliver sidste gang vi handler der.
Laaaaang leveringstid
Altid fantastisk mad.
Men de sidste 2 gange har vi ventet over 1 time på levering og har begge gange modtaget kold mad
Vores oplevelse hos cantinos i Nærum.
Vores oplevelse hos cantinos i Nærum.
Først og fremmest mega dårlig betjening. Jeg havde bestilt en kartoffel pizza og en parma pizza. Da jeg kommer hjem ser jeg at på min kartoffel pizza mangler der kartoffel. Og for at toppe den mangler der også parma på min parma pizza.
Alt i alt en dårlig oplevelse.
Super lækkert !!
Super lækkert !!
Menuen var Bruschetta som var med hjemmehakket frisk tomat på lille lækkert brød - helt perfekt. Dernæst oksemørbrad, bearnaise og grøntsager igen kunne man smage at det var hjemmelavet sauce og både kød og grøntsager var stegt/kogt perfekt og smagte super. Afslutningsvis en hjemmelavet let og lækker Tiramisu dessert + kaffe. Det var alt i top! og serveringen blev forestået af søde Jayab som var helt tilpas nær og fjern i sin betjening af os. Dejligt gastronomisk oplevelse.
Enestående kundebetjening.
Jeg bestilte 2 pizzaer i går, desværre blev den ene pizza misforstået - nr. 152 blev til 162 - 162 indeholdt en ingrediens, som jeg ikke var glad for - jeg ringede derfor til Cantinos-Kokkedal og informerede dem om fejlen. Beskeden tilbage var, at de naturligvis rettede fejlen og leverede - selv om den ene pizza var som bestilt - 2 nye pizzaer, da den anden jo ville blive kold og kedelig. Det er bare super betjening :-)
Vi har været her et par gange
Vi har været her et par gange. Dejlig mad, sød betjening, rimelige priser. Absolut anbefalelsesværdigt.
Virkelig godt sted
Virkelig godt sted, jeg må indrømme at vi bestiller der alt for tit!
Venligt personale, hurtig udbringning, og lækker mad
Det her er uden tvivl det bedste …
Det her er uden tvivl det bedste pizzaria jeg nogensinde har besøgt. Pizzaer af top kvalitet! Personalet er venligt, og maden bliver lavet til tiden. Jeg har besøgt dette pizzaria mange gange, og aldrig har de skuffet. Kun ros herfra.
Meget godt tilfreds
Hyggelig stemning, ikke for mange mennesker, god service, fantastisk mad.
Jeg var meget tilfreds og kommer glædeligt igen 😀
Venligt personale *****
Venligt personale, godt mad af top kvalitet. Levere maden til tiden.
Kan helt klart anbefales :-) :-) *****
Dårlig betjening når der er travlt
Efter en hård dag skulle vi forkæles med pizza og burger foran tv'et, men desværre fik vi en oplevelse som betyder at vi ikke kommer i Cantinos igen.
Efter mere end 40 min. fik vi en pizza der var kold og en burger uden det lovet ( og betalte). Da jeg bemærkede det fik at vide at jeg bare kunne tage maden eller forsvinde uden. Da jeg ikke gad at diskutere det, tog jeg maden alligevel.
Pizzaen var både kold og ikke helt bagt. Burgerens var nogenlunde varm men sjusket samlet, men uden chili desværre.
DÅRLIGT!!?
Alle forventninger er selvfølgelig forskellige. Vi bestilte 3 ting, hvoraf de to blev leveret forkert - NÆSTEN 2 timer efter bestillingstidspunktet! Under AL kritik!!! Aldrig mere og udsæt ikke dig selv for det!!!