Cantinos Anmeldelser 36

3,9

Virklig lækker mad og sød personale klart en favorit blandt alle i Værløse vis du skal have mad i Værløse så skal du komme her skuffer aldrig

Super lækkert !! Menuen var Bruschetta som var med hjemmehakket frisk tomat på lille lækkert brød - helt perfekt. Dernæst oksemørbrad, bearnaise og grøntsager igen kunne man smage at det var hjemmela... Se mere

Jeg bestilte 2 pizzaer i går, desværre blev den ene pizza misforstået - nr. 152 blev til 162 - 162 indeholdt en ingrediens, som jeg ikke var glad for - jeg ringede derfor til Cantinos-Kokkedal og info... Se mere

Bestilte 3 pizzaer med levering, som aldrig kom frem. De sagde der ville gå op til 45 minutter - men efter 1,5 time og meget sultne børn måtte vi opgive og bestille fra et andet pizzaria. Vi prøvede d... Se mere

3,9

God

Lækker mad

16. februar 2026

Lækker mad og hurtig betjening

Hurtig og venlig service,
Personalet var opmærksomt og imødekommende.
Pizzaen var velsmagende og frisklavet.

✔ Smagfuld pizza
✔ Venligt og effektivt personale
✔ Hyggelig atmosfære
✔ Gode råvarer
✔ Rimelige priser

26. december 2025

Hold nu kæft hvor er i blevet dårlige…

Hold nu kæft hvor er i blevet dårlige til at lave mad det er ikke som før i tiden alt i har nu er på dåse eller tube og jeres fritter er det værste møg opvarmet af flere omgange.
I har altid været mit yndlings pizzaria men ikke mere nu er det mendos der slår jer totalt de er meget billigere også.
I tager meget mere for dårligere kvalitet
Føj siger jeg bare

13. juni 2025

Jeg bestiller en durum uden løg

Jeg bestiller en durum uden løg, og får en Durum med løg (dette er et problem da der er allergier i hjemmet). Jeg ringer til pizzariaet og forklare situationen, dog får jeg bare en sur mand i røret som insisterer på at have lavet det rigtige, han er meget uhøflig når han snakker i telefonen, hæver stemmen og snakker ret aggressivt. Han spørger så hvad jeg har tænkt mig han skulle gøre med den forkerte ordre, hvor han derefter siger "har du virkelig tænkt dig jeg skal lave en ny til dig".

Jeg synes ikke det kan være i orden at hæve stemmen af en kunde grundet en forkert ordre. Maden er heller ikke til at råbe hurra for. Og stemmningen derinde er også meget trykket. Jeg spiser ikke her igen

26. marts 2025

under alt kritik..🤬🤬

Vi bestilte en indbagt pizza, to pizzasandwich og en stor bakke pomfrit, da maden kom var det kedeligt, halv størrelse af, hvad den normalt, har været hos dem, udover det, var den ene pizza Sandwich også med forkert fyld, Vi bestilte det igennem Wolt,og tilfældigt, kom jeg til at kigge på deres hjemmeside.
Og opdagede at, hver varer vi havde købt, var der lagt 30/40 kr. extra på .
Så vi endte med at betale over 200 kr. mere end hvis vi havde bestilt direkte på deres hjemmeside,🤬

Dette er under alt kritik..

16. marts 2025

Ringede der ned og påtalte at bunden på…

Ringede der ned og påtalte at bunden på min indbagte pitza var brændt. Jeg blev mødt med så stor venlighed og de beklagede virklig . De spurgte om jeg ville be om en ny . Jeg sage nej tak , men at jeg bare ville nævne det . De insisterer på at det skulle jeg selvfølgelig og at de ville komme med den på min adr . Og da den kom , undskyldte de igen og sage , at hvis der var noget en anden gang så skulle jeg endelig bare ringe . I min optik er det edder manner go service . Ps Den smagte godt ! Så kun 👍 her fra !

13. marts 2025

Vi bestilte over nettet fra Cantinos…

Vi bestilte over nettet fra Cantinos Nærum, hvor vi synes, de laver gode pizzaer.
Desværre var vores bestilling ikke gået igennem, hvilket folkene ved disken synes, var vores ansvar og problem. Vi fik et telefonnummer, som vi kunne ringe til. Det var ikke god behandling.

6. december 2023

Allerød - Under al kritik - både service og mad

Først kom de en time efter bestilling - ringede og rykkede 2 gange og hver gang var svaret - 2 minutter.
Maden var under al kritik. Den var lunken, pommes frites var slatne og det hele lignede noget der var løgn. Jeg endte med at smide maden ud.

Helt klart ikke kokke - og æstetikken er noget man skal lede efter i en ordbog.
Det var sidste gang jeg købte mad der.

18. november 2023

Har altid været glad for mad fra…

Har altid været glad for mad fra CANTINOS men efter den pizza jeg fik i dag er der sat et slutpunktum.
Den var tør grænsende til uspiselig. Det virkede som om om at den var lavet timer før og så bare var genopvarmet. Det var en helt igennem trist oplevelse 😢

4. november 2023

Fortjener ingen stjerner

Ville helst ikke give nogen stjerne overhoved.
Maden bliver leveret gennemblødt i kondens, lugter af gammel ost og smager endnu værre.
De er pisse ligeglade med at have leveret mad som er uspiseligt, og at jeg må lave ny mad for at mine meget skuffet børn kan få mad.

20. oktober 2022

Vil du have et par dage fri fra…

Vil du have et par dage fri fra arbejde, og tabe dig nogle kilo så bestil mad herfra. Nærum cantino
14 oktober købte 2 pizza, der gik lige nøjagtigt 2 timer før kvalme og opkast sattse ind. Lørdag og søndag gik med maveondt og sengeliggende.
Først tirsdag var man nogenlunde ok.
Sidste gang vi får mad herfra føj for s....

14. oktober 2022

Posegebyr ALTID fast og dårlig kvalitet.

Bestilte èn FAM-pizza og måtte betale 4kr for pose, til trods for at jeg ingen fik, OG KUNNE ikke fravælge denne i bestillingen. Forespurgte personalet men blev henvist til hjemmesiden for bestilling. Deres pose-gebyr er FAST og kan IKKE fravælges, desuagtet om bestillingen Norm ell. Fam. Har dog ikke testet for andre varer, hvorvidt posegebyret er FAST og ikke kan fravælges. Udover det, så er kvaliteten også dalet, RIGTIG MEGET ENDDA. Ved bestilling af extra toppings, husk at spørge personalet om de nu HAR husket det, de har nemlig glemt dette i 2/3 af mine bestillinger.

14. oktober 2022

Er dette din virksomhed?