Camvision Anmeldelser 28

4,5

Blev af kontrolcentralen ringet op og oplyst der var en fejl på en enhed. Ringede herefter til Kundeservice og talte med en flink mand som sendte en tekniker ud og tilse enheden. Tekniker kom dagen e... Se mere

Jamen først og fremmest tak for samtalen med Jonas, det var en god oplevelse da alt blev udført efter samtalen, ringede tilbage med aftalt tid, dernæst gik det hurtigt og alt faldt på plads. Men kan d... Se mere

Vi har i vores husstand fået installeret alarmer fra Camvision. Vi er i den grad tilfredse. Alarmerne er små og diskrete det samme er selve alarmboksen. Derudover var installatøren meget profess... Se mere

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Professionel og landsdækkende leverandør af videoovervågning, alarm samt varesikring.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

5 stjerner til Camvision

Har siden 2013 brugt Camvision, og lige fra første henvendelse fik man professionelt rådgivning. Ved henvendelser omkring opsætning, hvis IP adressen var smuttet osv har vi altid fået hjælp med det samme. Jeg kan kun give dem 5 STORE stjerne, og anbefale andre at gå samme vej.

20. april 2020

Godt tilfreds

Vi har i vores husstand fået installeret alarmer fra Camvision.
Derudover var installatøren meget professionel og guidede os godt igennem, hvor mange alarmer vi skulle have og hvor de skulle sidde for at dække bedst muligt og så pænt ud samtidig.
Deres app til alarmen kunne godt klare til mere udvikling, men den virker og vi kan slå alarmen til og fra på afstand - hvilket virker rigtigt godt når man har børn.
Alt i alt et godt selskab - og jeg ville anbefale dette til andre.

14. marts 2018

Virkeligt ringe

Update: pr. 26/12 2018, dvs et lille års tid har Camvision fortsat ikke taget sig af reklamationen. Men har flot ignoreret mine henvendelser.

———

Fik installeret kameraovervågning af Camvision.
Jeg fortryder i den grad, at have valgt Camvision som leverandør.

Det er ikke så meget det svineri der blev efterladt, det har jeg selv kunne rydde op. Men kvaliteten af kameraerne og den efterfølgende "service" er virkelig ringe.

Allerede første aften, viser to af fire kamera at være meget utydelige/slørede i nattesyn/IR.
Sælger garanterede ellers perfekt nattesyn osv.
Camvision udebliver efterfølgende fra den aftalte dag, hvor problem skulle være løst. Det kostede mig en halv fridag. Det var "man" rimelig ligeglad med...citat: "Sådan er det".
Da de dukker op til næste aftale, skifter de kameraerne. Allerede samme aften, er der igen et (nyt) kamera der har fejl. skærm er elt sløret.
Bruger et par dage på at få kontaktpersonen i tale...som fastholder der er tale om dug på ydersiden. Jeg ser intet dug på kamera, og udelukker dette ved at aftørre. Kamera er stadig helt sløret. Det lykkedes endelig at få en aftale i stand med Camvision, om et installatør besøg på det defekte kamera. Det hjalp dog intet, således er kamera stadig defekt....her efter nogle ugers "frem og tilbage" med Camvision.

Kan udfra min oplevelse, indtil videre, ikke anbefale Camvision.

31. oktober 2017

Super godt produkt & super service

Alarm og overvågning er nu installeret i firmaet - og det fungerer 100%
Vi kan følge alle kamera på computer, Ipad og telefon - kvaliteten er HD - overraskende virkelig tydelige og klare!
-Man bliver straks kontaktet, hvis en arlam går, samt servicen fra Camvision (både sælger og servicemedarbejder) har været mere end perfekt
- Vi kan kun anbefale Camvision til andre, både erhverv og privat

25. januar 2017

Dårlig kvalitet/ Dårlig service / Dårlig overvågning

De har lovet gule og grønne skove, men jeg vil kalde det kvanitet i stedet for kvalitet.
Jeg kan ikke anbefale camvision til nogle som helst, vi har i vores virksomhed betalt 100.000kr for 13 kamera, om aften kan man intet se, Vi har haft flere indbrud, uden deres overvågning har gjort nogle forskel og man har ikke kunne se noget som helst da de ikke filmer ordenligt om aften, de er tåget og utydelige.
Vi har flere gange ringet og klaget, og de vil ikke være behjælpelige, de står desværre ikke inde for deres varer.
Så skal i have opsat overvågning op så hold jer væk fra Cam Vision.

22. oktober 2015

Exelent firma

Jeg har fået sat overvågning op 2 steder af camvision, og det kan ikke gøres bedre.
Service er helt uovertruffen, og aftaler bliver holdt til punkt og prikke.
Kan varmt anbefale dem.

Henrik Lauf Karlsen