Camvision Anmeldelser 28

4,5

Har siden 2013 brugt Camvision, og lige fra første henvendelse fik man professionelt rådgivning. Ved henvendelser omkring opsætning, hvis IP adressen var smuttet osv har vi altid fået hjælp med det sa... Se mere

Vi har i vores husstand fået installeret alarmer fra Camvision. Vi er i den grad tilfredse. Alarmerne er små og diskrete det samme er selve alarmboksen. Derudover var installatøren meget profess... Se mere

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Professionel og landsdækkende leverandør af videoovervågning, alarm samt varesikring.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

God og personlig service

God og personlig service, samt hurtig installation.
Brugerfladen og systemet fungere upåklageligt og langt mere moderne end tidligere udbyder.

9. september 2025

Tak for roserne Esben.
Hilsen CamVision teamet.

Fungerer som det skal

Har du et længerevarende behov for alarm og overvågning kan du overveje Camvision. Engageret tekniker på besøg for at få det til at fungere. Opfølgning på opgave

3. januar 2025

Opdateret 09/01.
Hej Lisa.
Jeg kan forstå på min kollega Jean, at vi kom godt i mål ved vores besøg i tirsdag d. 7/1.
Vi rammer ikke altid vores kunders forventninger med det samme, men bliver til gengæld altid ved, til vi kommer godt i mål med vores installationer.
Bh Andrew

Hej Lisa.

Jeg er ked af, at du ikke har oplevet, at udstyret fungeret stabilt.
Jeg kan dog ikke se, hvor din virksomhed ligger?
Hvis du kan hjælpe med med dette, så undersøger jeg sagen og ser om vi ikke kan komme godt i mål alligevel?
Du kan også sende mig en mail på aob(a)camvision.dk
Hilsen Andrew
Direktør

Hej med jer

Hej med jer
Syntes lige jeg vil dele min oplevelse med Camvision.
I maj 2022 opsagde jeg mit alarm abonnement, men i forbindelse med at jeg er erhvervskunde,oplyste man mig om at der var 18 måneders opsigelse/binding, jeg prøvede derfor at foreslå om jeg ikke kunne købe mig fri af kontrakten, men det blev afvist katagorisk, da man henviste til kontrakten,som jeg nok ikke lige har nærlæst 100% (mange sider).
Nu er der så gået 18 måneder, Camvision har så igen sendt en faktura for det næste halve års abonnement (er jo opsagt med udløb af bindingsperiode 31-12-2023), hvilken jeg beder dem om at slette og det gør de så, da de mener der må være sket en fejl, kredit nota kommer, så alt ok så langt.
Her 19 måneder efter opsigelse kommer camvision og henter deres gamle grej, det meste lå i en pose, da vi har skiftet alarm for længe siden. Denne ogave opkræver de så 3125 dkr. for at afhente deres gamle sager og de vil så heller ikke ordne væggen for diverse huller samt reperation af maling.
Efter denne oplevelse må jeg bare konstatere, at jeg har betalt ca 12000 for ingenting,over de sidste 19 måneder.
Held og lykke med Camvision

7. februar 2024

Kære Carsten

Tak for din tilbagemelding.

Det er beklageligt at høre, at din oplevelse med CamVision ikke levede op til dine forventninger.

Vores mål er altid at sikre en gennemsigtig og retfærdig oplevelse for vores kunder, og at kommunikere klart omkring vores betingelser.
Derfor indeholder vores tilbud altid et direkte link til vores salgs- og leveringsbetingelser, som er kortfattede og overskuelige at gennemgå.
Betingelser – tyverialarm | Camvision

Heri understreger vi, at hvis der er behov for efter reparationer af vægge eller lignende i forbindelse med afmonteringen, påhviler disse abonnenten, samt at der ved abonnementets ophør opkræves et nedtagningsgebyr på 2500 kr.

Vi er altid villige til at imødekomme ønsker om nedtagning af anlæg før abonnementets udløb. Det gør vi opmærksom på i bekræftelsen af din opsigelse.

Jeg håber, at dette klargør vores politikker yderligere og beklager hvis der har været misforståelser om ovenstående.

Venlig hilsen Joy

Fantastisk service

Fantastisk service - der bliver svaret med det samme på alle forespørgsler. Selvom vi bestemt ikke har været den nemmeste kunde, er der fundet en løsning, som vi er super glade for. Det er sjældent jeg har opdaget så stor fleksibilitet - selv om vi ikke er nogen stor kunde

17. januar 2024

Hej Pia
Ttusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele dine oplevelser med vores service. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med den hurtige respons på dine henvendelser og den løsning, vi har fundet til dig.

Endnu engang, tak for dine rosende ord!

Super leverance

Super leverance, alt fungerer perfekt og med en smart app der giver nem betjening

22. november 2023

Tusind tak for din ros.

Meget servicemindet medarbejder

Meget servicemindet medarbejder i kundeservice, samt en dygtig alarm installatør der var ude og lave problemet.

2. november 2023

Tusind tak for din ros.

Jeg/vi har købt et overvågningssystem…

Jeg/vi har købt et overvågningssystem fra Camvision. Det er indtil nu været en meget fin oplevelse og service. vi har 12 camera og det virker super godt med deres app. Så vi har det på vores mobiltelefon og det er nemt at finde rundt i og godt med 30 dages optagelse så man kan gå tilbage hvis der skulle være noget. Som sagt alt har været en god oplevelse for os indtil nu og kan varmt anbefale deres system

26. oktober 2023

Besvarelse fra Camvision

Kære Steen, tusind tak for din fine anmeldelse.

Jamen først og fremmest tak for…

Jamen først og fremmest tak for samtalen med Jonas, det var en god oplevelse da alt blev udført efter samtalen, ringede tilbage med aftalt tid, dernæst gik det hurtigt og alt faldt på plads. Men kan da kun anbefale Camvision til andre.

18. oktober 2023

Besvarelse fra Camvision

Kære Kjeld, tusind tak for din ros. Den er sendt videre til vores kollegaer.

Blev af kontrolcentralen ringet op og oplyst der var en fejl på en enhed. Ringede herefter til Kundeservice og talte med en flink mand som sendte en tekniker ud og tilse enheden. Tekniker kom dagen efter og har gennemgået og opfrisket systemet så det spiller.
God servic

26. oktober 2023

Besvarelse fra Camvision

Kære Mads, tusind tak for din ros. Den er sendt videre til vores kollegaer.

Jeg har haft CamVision’s…

Jeg har haft CamVision’s overvågningsystem i plus 10 år, uden en eneste nededag. Systemet giver mig og vores medlemmer tryghed. Kundesupport er responsiv og tager fat om evt udfordringer med et smil.

25. oktober 2023

Besvarelse fra Camvision

Tusind tak for din ros. Den er sendt videre til vores kollegaer.

Fremragende kundeservice

Medarbejderne var meget venlig og de var klar til at hjælpe på bedst mulige måde.

9. oktober 2023

Besvarelse fra Camvision

Kære Ali. Tusinde tak for roserne. De er sendt videre til vores kollega :)

Super servicemindet firma.

Super servicemindet firma.
Jeg havde camvison ude og sætte overvågning op i min forretning.
Hurtig levering! Søde teknikkere der gav en informativ og behagelig oplæring i udstyret.
Kan varmt anbefales👍

31. august 2022

LAD VÆR - HOLD JER VÆK!!!!

LAD VÆR MED AT BENYTTE dette firma. de tager rø*** på dig, lover dig en masse ting og når du har bundet dig for 36 måneder så vender de aldrig tilbage med hjælp eller andet. Man får købt katten i sækken og katten er allerede død og sælgeren er for længst borte inden du opdager alle de problemer der er med dette firma!!!!!

27. juli 2021

SIKKERT ALARMSYSTEM

Sikker alarm system - super go’ service og til en konkurrence dygtig pris. Samtidig syntes jeg man får oplevelsen af at handle med et meget personligt firma, i stedet for en mega koncern. Det kan jeg godt lide. I nat havde vi en irriterende fejl alarm! Det sker for alle alarmfirmaer! Ringede til Camvision i formiddag, kl. ca. 15.00, kom der en tekniker. Han Gennemgik hele vores alarm system, Ikke kun der hvor fejlen var. Han udskiftede en detektor hvor der var opstået en fejl. Lavede efterkontrol og orienterede mig grundigt om hvad der var lavet. Det er altså betryggende og sikker service. Vi føler os trygge med vores alarm løsning fra Camvision. Min bedste anbefaling. Venlig hilsen Jørn Alsted

2. oktober 2020