Jeg havde bestilt nogle stænger til mit fortelt som var bukket da jeg købte det hos Skcaravan.dk. Stængerne stod som lagervare men da de skulle pakke dem fra lageret forsvandt min bestilling og den... Se mere

bestilte vare ( konsol til vw Buzz ) som var angiver som lagervare. Fik at vide a det ville tage et par dage, stadig ikke modtaget noget 3 uger efter, men ringede og fik et næbbet svar at jeg kun... Se mere

1 stjerne, fordi man ikke kan give 0.... Afgav bestilling 1. juli. Modtog ordrebekræftelse og hørte så ikke mere.... Forsøgte at ringe 8. juli, da det bestilte jo skulle bruges i sommerferien....... Se mere

Aldrig-som i ALDRIG nogensinde har vi oplevet så dårlig service før! Efter 9 dage og 10 mails og ingen varer modtaget, valgte jeg at få annulleret ordren. De svarede først på den første mail efter 5... Se mere

1,1

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg havde bestilt nogle stænger til mit…

Stængerne stod som lagervare men da de skulle pakke dem fra lageret forsvandt min bestilling og den står stadig under udarbejdelse fra lageret.
Da de forlangte at man skal betale forud og de har hævet pengene, afventer jeg mine vare. Men har både ringet og skrevet til dem uden at få kontakt med nogen.
Tror at der er en god grund til at de har været gået konkurs og har samme ejer som Skcaravan.dk som også gar været gået konkurs.

1. september 2025

Hold dig væk!

Bestilte en ting de jf. siden har på lager. Har ventet 12 dage og har forsøgt at skrive samt ringe, men de reagerer ikke. Virker som en enormt useriøs forhandler.

21. juli 2025

bestilte vare ( konsol til vw Buzz ) …

stadig ikke modtaget noget 3 uger efter, men ringede og fik et næbbet svar at jeg kunne da købe den et andet sted.
amatør website, lamme undskyldninger og ingen fornemmelse gor kundebehandling. skod firma

8. april 2025

Returvare eller mangel på samme.

Denne har anmeldelse har
Campingshop selv bet om.
Jeg køber en vare og får så varen 4-5 dage efter, den passer så ikke, så jeg returnér den så med egen betaling. Jeg skriver til dem, pakken kommer så retur 12 dage efter da de ikke har hentet pakken. Det er bare dårlig stil samtidig er der pludselig stoppet kumulation da det er returvare. STOP nu og tag jer lidt sammen.

15. juli 2024

Reklamation vil man ikke tage sig af.

Bestilte en reservedel d. 7. september, modtog bekrøftelse mail, og betalte. Den 19. september skriver jeg og spørge hvornår den kan forventes modtagets (på hjemmesiden stod der 9 dage) svar dagen efter, forventer den lander på fredag, det var så ikke hos mig, så 5 dage mere. men endelig fremme og monteres.
Den er det svære defekt. reklamere over den den 28. september, høre ikke noget, sender mail igen den 5. oktober, hvor jer beder om bekræftelse på modtagelse, mailen blev set den 15. oktober, men stædige intet svar.
Dette er ikke en måde at drive en webshop på.
Opdatering, har netop modtaget besked om at mine mail fra d. 5 oktober og 25 oktober, de er slettet her d. 30 november, uden de har læst dem. De ønsker åbenbart ikke flere kunder.

25. oktober 2021

Havde fået en genopladeligt…

Havde fået en genopladeligt højtrykrenser af min bror i fødselsdagsgave, som desværre ikke virkede.
Ringede til campingshop, med mit problem, og de var meget søde til at vejlede mig til i hvordan jeg måske kunne få liv i den.
Da det desværre ikke lykkes, var der ingen ko på isen, de sendte mig en ny.
Som virker upåklageligt.
Tak og god service👍

25. juni 2021

Dårligt dårligt

Dårligt dårligt, har ventet i 53min i røret uden de svare tlf, selvom jeg var nr 1 i køen.. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

8. juli 2020

1 stjerne,fordi man ikke kan give 0....

1 stjerne, fordi man ikke kan give 0....
Afgav bestilling 1. juli. Modtog ordrebekræftelse og hørte så ikke mere....
Forsøgte at ringe 8. juli, da det bestilte jo skulle bruges i sommerferien.... Det fik vi ikke meget ud af - ventemusik i endeløse baner, både på webshop og butik.
De positive anmeldelser herinde må de have skrevet selv!
- To utilfredse nordjyder

8. juli 2019

Aldrig-som i ALDRIG nogensinde har vi…

Aldrig-som i ALDRIG nogensinde har vi oplevet så dårlig service før!
Efter 9 dage og 10 mails og ingen varer modtaget, valgte jeg at få annulleret ordren. De svarede først på den første mail efter 5 dage og de blev ved med at skrive at de skulle BE om ordre nr. Hvilket jeg havde skrevet i alle 10 mails til dem.
De havde ikke engang afsendt varerne endnu og mine penge stod som reserveret! De er fuldstændig ligeglade og virkelig snobbede at skrive med, så vi kunne ikke se nogen anden udvej end at anullere ordren, da de på ingen måde fortjener vores penge.

30. juni 2019

En web shop der fungere

Nem og overskuelig hjemmeside, super betjening og lyn hurtig levering, stort varelager og billige priser. Så kan man vist ikke forlange mere.

18. maj 2017