CameraTools.nl Anmeldelser 5.177

2,3

Ce vendeur est une arnaque. Ils se cachent derrière Darty marketplace. Vendeur injoignable. Le service client Darty marketplace est déplorable. Cela fait 1 mois et demi que j'ai passé une commande p... Se mere

Als erstes hatte KameraTools den besten Preis und was dann erleben durfte war herrausragend. Es ist ein Problem bei der Zustellung aufgetreten und KameraTools hat mit Ihrem äußert freundlichen und kom... Se mere

Zondag 2 nov, mochten we via Cameratools en Sony, verschillende body's en lenzen testen oa Sony A7 2- 3 en Sony A9 , wat een heerlijk camera's zeg. Licht van gewicht en super snel. Wij hebben een leu... Se mere

1. Fotohandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

CameraTools heeft als doel zowel de beginnende als professionele fotograaf te voorzien in de beste informatie en producten om te komen tot de mooiste opnames. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde professional bent of gewoon heel enthousiast aan de slag wil met foto en video, bij CameraTools ben je verzekerd van advies op maat en enkel de beste producten. ✔ Minimaal 2 jaar garantie op nieuwe producten ✔ Scherpe prijzen ✔ Deskundig advies op maat ✔ Uitgebreid assortiment ✔ Uitstekende aftersales ✔ Afhalen en bezorgen ✔ Verzending op werkdagen tot 23:59 uur

2,3

Under middel

5 t anmeldelser

Slechte ervaring bij CameraTools

Bij CameraTools Apeldoorn een gebruikte Cactus V6 ii afstandsbediening besteld op de website. Betaald via I Deal en bevestigingsmail van CameraTools. De volgende dag een telefoontje van een medewerker. Artikel wordt niet geleverd en geld zal worden teruggestort. Na discussie met een geprikkelde medewerker kon ik een nieuwe kopen met kleine korting. Dit kon ik niet betalen en heb nu een mindere versie (v6) met kleine korting waar ik eigenlijk niet tevreden over ben.
Voor mij een slechte ervaring.

E.J. Plenk
Eerbeek

1. december 2018

Op 13 november om 23.30 heb ik bij…

Op 13 november om 23.30 heb ik bij CameraTools.nl een Fujifilm 23mm F/2.0 WR Zwart gekocht. Op het moment van koop was deze lens bij vergelijkbare verkopers 50 Euro duurder. En dan ging er nog 50 Euro cashback vanaf. Nog geen 45 minuten later (na de bestelling en betaling, die allebei meteen per email werden bevestigd) alweer een bericht van CameraTools.nl, nu dat het pakketje bij Post.NL lag met een link waarmee ik het pakketje kon volgen.Geheel volgens alle berichten in de link kwam de lens, stevig verpakt in een kartonnen doosje tussen met lucht gevulde kussentjes. Er was minder dan 15 uur verstreken tussen het plaatsen van de bestelling en het ontvangen ervan, hulde!

28. november 2018

Occasion objectief aangeschaft.

Via Cameratools heb ik een occasion objectief aangeschaft. Ik was zelf niet in de gelegenheid om het objectief in de winkel te bekijken en op te halen. Zodoende toch maar de gok genomen om het objectief te laten bezorgen. Zeker met tweedehands producten is het ondanks de omschrijving en deskundigheid van Cameratools.nl altijd maar afwachten wat het wordt. De volgende dag ontving ik een keurig verpakt pakket van de pakketbezorger. Toen ik het objectief uit de doos haalde werden mijn verwachtingen overtroffen. Het product verkeerde in nieuwstaat. Complimenten voor de service, verpakking en heldere uitleg.

26. november 2018

Canon 7D Mark II besteld

Canon 7D Mark II besteld. Occasion. Vriendelijke prijs voor een kwaliteits camera.
Snel geleverd. Camera in prima staat. Blij mee.

25. november 2018

Een paar weken geleden was de demo Sony…

Een paar weken geleden was de demo Sony lenzen in de winkel. Na een goede uitleg en zelf ook de andere merken bekeken te hebben, samen met een medewerker en een klant een goed gesprek gehad over de diverse systeemcamera’s. Daar de tip ontvangen om te wachten op ‘black friday’. En daar toen inderdaad mijn gewenste aankoop kunnen doen. Bedankt.

24. november 2018

Ik heb de Panasonic Lumix TZ90 besteld

Ik heb de Panasonic Lumix TZ90 besteld. Supersnelle levering door Cameratools. Klein foutje van Cameratools, ze hadden als afzender het de PostNl locatie vermeld ipv mijn Adres, dus moest ik bewijzen dat het mijn pakket was. Gebeld met Cameratools en in contact gebracht met Postnl toen was het opgelost. 5 jaar garantie aangevraagd en verkregen via de website van cameratools. Tot nu toe een supercamera, de enige onder de eur 400 met touchscreen, 4k video, face selfie, 30x keer en lange accu duur.

22. november 2018

Retour

Vorige week een foutje gemaakt ... verkeerde bestelling. Contact met CameraTools en gewoon retourneren en het geld komt weer op de rekening. Nieuw, nu wel het goede, product bestellen en klaar. Ik kan verder.

Top geregeld bij CameraTools.

22. november 2018

Volgende dag geleverd, tevreden!

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag keurig geleverd, werd via de mail op de hoogte gehouden en een track&trace code gekregen. Klein puntje van aandacht, de relatief kleine doosjes zaten in een enorme doos met een nogal overdadige hoeveelheid plastic luchtkussens. In het kader van verspilling wellicht even over de verpakking nadenken.

21. november 2018