Jeg ville ha` givet 5 stjerner hvis ikke det havde været pga at de saltbomber jeg havde bestilt, var nærmest smeltet - dvs. sukkeret må ha´været udsat for varme da hele pakken (begge to for den sag... Se mere
Dagen før ønsket afhentning fik vi besked på at det var pakket og klar. Vi gik ind til udleveringen og 2 min senere var pallen ved vores bil 🚘 eksport erklæring online SUPER SKØNT 😀
Desværre kun 95% super, ØV.. Havde bestilt hjemmefra og taget trailer med. Bestilling over 30 rammer øl og vand + vin og snolder. Handler lidt ekstra i butikken , da jeg også skulle betale for o... Se mere
Meget positiv brug af C&C. Stort set alle varer kan leveres via C&C - så du spare meget tid, og du spare irritation over at skulle lede. Du kan sidde hjemme ved skærmen og vælge, sammenligne og forf... Se mere
I Calle Butikkerne kan man købe en væsentlig del af de mest almindelige dagligvarer: Øl, vin, spiritus, konfekture, personlig pleje, sæbeprodukter, el-artikler, videobånd, CD’er, flaskegas og en lang række andre husholdnings- og dagligvare-produkter meget billigere end i Danmark.¨ I Calles butiker hittar man det väsentligaste av allmänna dagligvaror: Öl, vin, sprit, konfektyr, hygienartiklar,
Industriweg 27, D-24955, Harrislee, Tyskland
Svarer typisk inden for 24 timer
Var i burg i dag sammen med mange andre ved jeres butik, vi ventede til kl 11 som i på jeres åbningstid på døren skriver, men det var løgn,i åbnede ikke i dag kl 11,, hvorfor gør i grin med jeres kunder der kommer helt fra Danmark ????
God service ved udleveringen. Uklar information om den adresse varerne skulle hentes fra.
Jeg havde glemt en vigtig ting i en af Calle butikkerne.
Ved henvendelse til Calles kundeservice, får jeg hurtigt svar fra Kai, som var meget behjælpelig og venlig.
Det glæder mig at der stadig findes oprigtig kundeservice.
En rigtig god førstegangsoplevelse. Personalet var utrolig hjælpsomme og alt var fint pakket.
Skønt hjælpsomt personale, smilende og bare imødekommende 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Alle varer var pakket og klar mindst 12 timer før aftalt tid.
God betjening ved afhentning
Nemt og hurtig afhentning i Kruså. Aldrig kø og man får sine vare inden for 5 min
At de købte - og i butikken betalte varer - bliver leveret på en palle bag forretningen, en palle, som løftes op, så man kan sætte varerne ind i bilen uden at skulle løfte disse selv.
Fint forretning lidt forvirrende at finde rundt i men betjeningen var meget dårlig jeg sporger hende forst pả dansk om de tager imod kontanter hun siger hun ikke forstär dansk jeg siger det pà engelsk hun svarer mig ja hun fär alle mine varer igennem har mange när de kommer til der hvor jeg skal til at betale aflevere mine kontanter som der var cirka for halvdelen af belobet og sả siger hun at hun ikke tager imod kontanter hun stiller mig i en därlig situation hvor havde ikke sả mange penge pà mit kort sà var jeg nodt til at overfore fra min konto tog lang tid folk bag ved mig var sure over det har aldrig tænkt mig at besoge igen mega därlig oplevelse

Besvarelse fra Calle GmbH
Vi brugte click and collect. Det var virkelig nemt og superdejligt at varerne bliver kørt helt ud til bilen. Også virkelig rart at alt var pakket i papkasser, så det var nemt at pakke i bilen.
En gang om måneden kører jeg efter arbejde forbi ved Calle Kruså, kan være der kl 21.50, render hurtig min runde da jeg ved hvad jeg skal ha'!
I vinters var der et par episoder hvor jeg var den eneste i forretningen og der kunne jeg godt fornemme irritationen over at jeg kom så sent, der er Feierabend kl 22.
Igår mandag d 15/7 kom jeg igen forbi efter arbejde, der var mange folk i forretningen og ingen jagede med mig intil jeg kom ned til øl/vand afdelingen der blev jeg overfuset af en medarbejder der fortalte mig at jeg skulle se at komme ud af forretningen da de lukkede kl 22, kl var 21.57,hvilket jeg påpegede så flegnede han helt ud og fortalte med store gloser på tysk at det er 😈 det samme hver eneste aften med jer [kunderne] og nu skal jeg bare ud, jeg spørger om han synes at jeg skal gå et andet sted hen næste gang, og det syntes han var en god ide. Jeg ville klage ved kassen og den unge pige fortalte at det var hendes ven og hun skulle nok snakke med ham, så kom lukke ansvarlig og jeg kunne klage til ham, han ville også snakke med ham. En undskyldning over den opførsel fik jeg dog ikke, jeg købte dog for 1200kr.
Hvis der var alternativer ville jeg nok kører et andet sted hen fremover men det er der ikke.
Et forslag til forretningen vil dog være at vave et højtaler udkald 2 min før lukketid og dem der ikke når til kassen må lade deres vare stå og forlade forretningen.
Alle andre steder betyder lukketid at der ikke kommer flere folk ind, dem der er inde må selvfølgelig handle færdig, dette er så ikke tilfældet ved Calle.
Nemt at bestille. Afhentning gik utroligt nemt. Der er virkelig styr på det 👍
gode forhold i Aventoft venlig betjening.