Jeg ville ha` givet 5 stjerner hvis ikke det havde været pga at de saltbomber jeg havde bestilt, var nærmest smeltet - dvs. sukkeret må ha´været udsat for varme da hele pakken (begge to for den sag... Se mere
Dagen før ønsket afhentning fik vi besked på at det var pakket og klar. Vi gik ind til udleveringen og 2 min senere var pallen ved vores bil 🚘 eksport erklæring online SUPER SKØNT 😀
Desværre kun 95% super, ØV.. Havde bestilt hjemmefra og taget trailer med. Bestilling over 30 rammer øl og vand + vin og snolder. Handler lidt ekstra i butikken , da jeg også skulle betale for o... Se mere
Meget positiv brug af C&C. Stort set alle varer kan leveres via C&C - så du spare meget tid, og du spare irritation over at skulle lede. Du kan sidde hjemme ved skærmen og vælge, sammenligne og forf... Se mere
I Calle Butikkerne kan man købe en væsentlig del af de mest almindelige dagligvarer: Øl, vin, spiritus, konfekture, personlig pleje, sæbeprodukter, el-artikler, videobånd, CD’er, flaskegas og en lang række andre husholdnings- og dagligvare-produkter meget billigere end i Danmark.¨ I Calles butiker hittar man det väsentligaste av allmänna dagligvaror: Öl, vin, sprit, konfektyr, hygienartiklar,
Industriweg 27, D-24955, Harrislee, Tyskland
Svarer typisk inden for 24 timer
Havde desværre fået bestilt den forkerte Monster (sukkerfri) 20 rammer, fik det byttet til den rigtige med et smil på læben og ønsket om en god dag.
SUPER betjening/behandling
👍👍👍👍👍
At systemet de har bare virker og er effektiv.
Præcis udlevering. Varer der ikke er i butik kan fås via cac.
Vi have bestilt online - til at afhentning i Kruså. Varerne var pakket perfekt og klar til at sætte ind i bilen. Fik god og venlig betjening - det kan anbefales :-)
Super god betjening og hjælp i Click og Collect👌
Dårligt service, vi hygge os bare lidt og får så skæld ud på tysk. Men gode priser.
Jeg var inde og handle i Calle Kruså d.06.09.2024, ved 18- tiden og blev mødt af en virkelig kundevenlig medarbejder i øl og vand afdelingen.
Da jeg havde betalt og var på vej ud til bilen ( jeg parkerede ved side pladserne), kunne jeg ikke helt styre vognen, grundet det store læs jeg havde købt. Selv samme medarbejder var udenfor og så dette, hvilket resulterede i, at han nærmest løb hen for at hjælpe mig. Han kørte kundevogne hen til min bil og hjalp mig med at pakke i bilen- sikke en service. Fik desværre ikke hans navn, men han var korthåret, med briller og havde en Cap på😀 tak til ham🥰
Jeg bestiller mine varer via Click & Collect til afhentning hos Fleggaard Kruså, hvori det består af 15 ks Pepsi Max. Jeg opdager ved hjemkomsten, at holdbarheden for disse er 30/5-24. Når man ligeledes også har bestilt andre sodavande, kan vi ikke nå at drikke det hele inden udløbsdatoen. Pepsi Max har allerede mistet bruset og smagen kan sammenlignes med saftevand. Der må være en regel om holdbarheden, når man ligger en stor bestilling af sodavand.
Reklamationen er indsendt.
Har lige været i Calles i torsdags for at handle ind til konfirmation. Men hvor er det kedeligt at komme hjem med en masse sodavand og slik med så kort holdbarhed, kun lidt over 2 måneder. Nu må vi ud og købe alt nyt. Spild af penge! Så hvis du vil have friske varer så vil jeg foreslå dig at handle andre steder.
Reklamerer med billig gas - ombytningsflaske, men de har det aldrig. Har prøvet fire gange nu, men hver gang, har de enten ikke fået det, eller melder udsolgt.
Også selv om avisen lige er udkommet, eller man søger på nettet.
Prøver sikkert på den måde at trække kunder til, men vi kommer der aldrig mere.
Falsk reklame
Var.nede over Tønder grænsen og handlet i calle vi købte en del varer. og da vi kom hjem var der vare der kostede 100kr som vi ikke fik rabat på .vi betalte 150 jeg ved godt at når man kommer hjem kan man ikke klage .skrev en mail for bare gøre dem opmærksom på problemet til butik chefen men svare har de ikke HUSK Tjek JERES KASSE bon
Hvad er det for useriøst forretning, annoncer med Graham’s port LBV 2012 men har ikke en eneste, ej heller nogen
Ferreira LBV port 2011.
Er der virkelig ikke en myndighed i Tyskland der tager sig at falsk annoncering?
De mener endda at Ferreira LBV port 2016 da må gøre det ud for det samme.
Helt ærligt der sgu da en forskel ellers kunne det vel være ligegyldigt at skrive årgang på.

Besvarelse fra Calle GmbH
Mage til uforskammet ung tøs der betjente os idag.
Vare blev kastet ned af varebåndet og det ene rør med chips blev arrigt kastet ned på gulvet hos hende imens hun kom med uforskammede gloser på tysk.
(Ja jeg kan tysk flydende)
Da vi ikke havde fået overført penge nok til vores køb hjemme fra skulle vi lige overføre penge fra et kort til et andet for at kunne betale. Det havde hun ingen forståelse for og skubbede arrigt og højtråbende vores vare ned til at blive stillet på plads.
Vi fandt en anden kasse og købte vores varer. Men hvis vi oplever den opførsel igen fra jeres medarbejdere i calle ved Kruse. Så ser i ikke vores penge igen.

22.6 cirka 13 30. V krusaa
Jeg skal have et par småting og tager en pakke cola i flaske med til kassen.
Jeg spørger ekspedienten (en ældre mand) om jeg skal udfylde en eksporterklæring, når det er flaske.
Han vælger at svare MEGET ubehøvlet på tysk. Måske i den tro, at jeg ikke forstår tysk. Jeg vælger at gøre som om, jeg ikke fanger den.
Jeg er dog halv-tysk og forstod udmærket tonen og sarkasmen!
Jeg plejer ikke at handle i grænsebutikker og derfor mit åbenbart meget dumme-dänin spørgsmål angående cola på flaske!
Beklager min uvidenhed.

Aribnb
Det er mest slidte hus jeg nogensinde har prøvet alt lige fra toiletbørste til tagsten var ødelagt
Og der imellem !!!!
Den dårligste service eller mangel på samme, det værste jeg nogensinde har prøvet og vi har rejst meget
Mvh René og Jeanette

Burg afdelingen.
Vi har adskillige gange oplevet at, f.eks. kupon tilbud ikke var til at få. Ved forespørgsel hos personalet var standard svaret at det nok var udsolgt. Generelt kan man ikke forvente at kupon - eller avisens tilbud var/er at finde i butikken.
De sødeste kassedamer! (Harrisse) :)