C.A. Larsen Viby J Købte en VW ID.3 i efteråret 2024 Der kom for nyligt end fejl på infotainmentskærmen, der desværre krævede en større reparation/udskiftning. Forhandleren har super flink til, uden... Se mere

Vi købte en nyere bil og solgte den gamle hos Cal i Herning. Dette må siges at have været en frem ragende oplevelse. Herfra kan kun gives en særdeles god anmeldelse. Lars Wedel førte os igennem hele h... Se mere

Aldrig har jeg fortrudt en handel så meget. Sælgeren Martin gør intet klart og tydeligt så alt korrespondance kan forstås på 2 måder hvilket gør jeg bliver snydt for 10.000kr. Jeg skriver en klage... Se mere

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Odense; Ubehagelig kontordame i salgsafdelingen og ringe klargøring af ny bil.

Har lige købt ny Peugeot 208. Har talt med kontordamen i telefon x 2. Mage til ubehageligt menneske skal man lede længe efter. Hun burde på et kursus i at tale ordentligt til ALLE kunder, også dem, der ikke har råd til de dyre biler. Og klargøringsmanden burde have en makker, så han ikke behøvede aflevere støvede, plettede spritnye biler til kunderne. Det er pinligt for sælgerne at skulle forklare for kunderne.

16. juli 2013

Værd at undgå

Denne anmeldelse drejer sig om CAL's afdeling i Silkeborg:

PEUGEOT SILKEBORG C.A. Larsen Automobiler A/S
Nyhøjvej 14
8600 Silkeborg

1) Beder om pris på reperation af gummiknapper til nøgle til Peugeot. Pris 1250,- "fordi nøglen skal omkodes". Jeg sagde nej tak og fandt derefter hele plastik-delen af nøglen inkl. gummiknapper på nettet til 200,-.

Da jeg fortæller om dette til en kollega, får jeg følgende historie om samme forhandler:
2) Beder om service til bil, inkl. skift af dæk. Der aftales at der skal sættes helt nye dæk på, fra samme årgang (2012). Da bilen afhentes af min kollegas kone, tjekker hun dækkets DOT-mærkning (uge/dato), og bemærker at dækket er for gammelt ift. aftalen. Svaret er ikke en undskyldning, men nogenlunde mundret "nå, det kunne du godt se?". En klokkeklar indrømmelse af at firmaet med vilje har forsøgt at snyde deres kunde.

Noget tyder på, at det er værd at undgå CAL, i Virklund ved Silkeborg.

8. juli 2013

Arrogant sælger

ville købe en bil - kommer tilbage efter en prøvetur - sælger kommer hen og siger "vil du bare aflevere nøgle"? nej, siger jeg var interesseret i bilen, hvor til han svare - JAH så må du vente til det bliver DIN tur eller komme tilbage en anden dag. Gik direkte ud og købte en HELT NY BIL, et helt andet sted.

Råd til sælger : spørg om man evt. vil have en kop kaffe mens man venter. Forstå at de ikke er de eneste der sælger biler i Dk.

Sætter aldrig mine ben der igen! Og lover alt og alle omkring mig heller ikke gør.

4. marts 2012

Flinke sælgere

Flinke sælgere der virkelig kan deres kram. Det er bare synd direktøren og værkstedet ikke kan finde ud af deres arbejde. Jeg købte en helt ny Peugeot 308 HDI. Mange besøg på værkstedet i form af garantireperationer. Jeg fandt dog ud af at CA Larsen ikke ville dække ekstramonteret udstyr, så lang tid det ikke var monteret hos CA Larsen
Jeg vælger aldrig CA Larsen igen og heller ikke Peugeot.

8. marts 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (173 anmeldelser)