CAIA Cosmetics Anmeldelser

5.397

4,3

Nogle af produkterne gik i stykke første gang jeg åbnede dem. Caia double take vil jeg aldrig bruge penge på, da den er dårlig kvalitet og kohl sidder løst hvilket gør den Umulig at bruge. Deres mists... Se mere

Lækre og lette produkter, nemt at finde en matchende tone på foundation og concealer og hurtig levering. Jeg er blevet helt afhængig af min nye concealer, som har en fantastisk dækkeevne og som blende... Se mere

Så gode produkter, jeg købte sættet med foundation og concealer og de matcher min hud perfekt ud fra gæt, super naturligt look man får. Jeg købte også deres smukke toilet taske og den er perfekt hv... Se mere

Hjemmesiden er fremragende, og varerne blev modtaget tilfredsstillende. Jeg giver dog kun 4 stjerner, da det kan være udfordrende at købe læbestift, concealer m.m. online, da farverne ikke altid match... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter

CAIA Cosmetics is a Swedish brand developing beauty essentials carefully created to redefine what glow means. From skincare and makeup to haircare and tools, CAIA always aspires to add genuinely great products into the realm of beauty.

5 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.397)

3.611 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

OBS OBS OBS!!!!!

Lækre produkter, hurtig og korrekt leverance. MEN MEN MEN ... købte en concealer til en gave, som viste sig ikke at være den rette farve. For at kunne konstaterer hvilken farve der var i emballagen, skal denne jo åbnes (brydes) ... og når det er gjort, er det ikke længere muligt at returnere/bytte varen.

Måske man burde overveje at med sende en lille prøve, så man ikke er tvunget til at bryde emballagen!!!

GAIA; fortæl mig hvordan man kan 'prøve' jeres produkter for at finde den rette tient, og stadig have mulighed for at returnere/ombytte hvis ikke man rammer plet i første forsøg????????

14. februar 2025

Hej Lone,

Tack för att du delar din upplevelse.
Det är såklart oerhört tråkigt att du är missnöjd med nyansen och att produkten inte kan returneras.

För att ta reda på vilken nyans man bör välja rekommenderar vi att kolla in nyansen och bilderna på hemsidan, ett annat tips är även att använda vår guide på hemsidan där du kan matcha din nuvarande foundation eller concealer för att hitta en liknande nyans i vårt sortiment.
Som kund hos CAIA Cosmetics vill vi att du alltid ska känna dig säker på att du får nya, fräscha och oöppnade produkter. Därav kan vi tyvärr inte acceptera retur på öppnade, testade eller använda produkter. Detta kan du läsa mer om i våra köpvillkor.

Vi tackar så mycket för din feedback och tar den med oss framåt, har du fler funderingar eller behöver råd angående vilken nyans du bör välja - tveka inte på att kontakta oss igen, så ska vi självklart hjälpa dig vidare!

Køb ikke fra caia!!!

Køb ikke fra caia!!!
Deres produkter giver mig bumser i hele hovedet og normal vis kan jeg tåle det meste makeup og skin Care men ikke fra caia.
Har et par veninder der også har bestilt derfra og har oplevet det samme som mig.
Derfor anbefaler jeg bestemt ikke at bestille derfra
Mvh Mathilde.

13. februar 2025

Hej Mathilde,

Tack för att du hör av dig!
Det låter inte alls bra, detta är inte något vi känner igen från tidigare. Vi ber dig ta kontakt med vår support via kontaktformuläret på hemsidan där vi kan hjälpa dig vidare!

Lynhurtig levering

Bestilte dewy drops og setting spray i julegave til et familiemedlem.

Leveringen var lynhurtig!

29. november 2024

Hej Ane,

Tack för att du delar din upplevelse!
Det gör oss glada att du är nöjd och att leveransen gick snabbt! Vi hoppas också att mottagaren blev nöjd med sina julklappar. ☺️

CAIA Cosmetics

Hurtig levering og lækre produkter

Nu har jeg bestilt produkter to gange fra CAIA. Ved begge leveringer, er der gået 2 dage, fra jeg bestilte til jeg har modtaget mine varer... Super god service!!
Super flotte og lækre produkter!

4. februar 2025

Hej Lisbeth,

Så kul att du är nöjd efter att ha beställt hos oss, det gör oss väldigt glada!

CAIA Cosmetics

Hæver pengene trods de ikke er afsendt

Bestilte en ordre d. 31/12, og har endnu ikke fået nogen besked om den er blevet leveret. Men de har trukket pengene i går, 7.1.2025. Dette er brud på lovgivningen. Har skrevet til dem de gerne må annullere min ordre, men har ikke hørt tilbage fra dem.

8. januar 2025

Besvarelse fra CAIA Cosmetics

Vad tråkigt att höra att du är missnöjd med din leverans! På grund av helgdagarna som varit i Sverige så kan leveranstiderna påverkas. Om du fortfarande inte fått ditt paket så är du välkommen att på nytt kontakta vår kundtjänst så hjälper dom dig vidare.

Super god levering

Super god levering, produkterne ankom hurtigt. Jeg tog chancen trods de dårlige anmeldelser, og de var ingen problemer.
Har afprøvet produkterne er er tilfreds.

6. januar 2025

IK KØB HER

Jeg bestilte noget makeup som gave til min kæreste på blackfriday, og efter 20 dage hvor intet produkt dukkede op blev jeg nødt til at kontakte dem mig selv. Hvor efter jeg fik en dårlig undskyldning med at varen var blevet væk på deres lager

Fik først min pakke her for nylig altså mange dage efter juleaften simpelhen er for dårligt når de skriver 2-5 dages levering og fik ingen kompensation eller noget latterligt dårligt firma råder alle til at ikke købe herfra

2. januar 2025

Besvarelse fra CAIA Cosmetics

Vad tråkigt att höra att du är besviken med ditt köp! Det är självklart inte så det ska gå till och vi ber om ursäkt om det blivit förseningar. Har du några fler frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på nytt så hjälper dom dig vidare.

Virkelig dårlige handelsbetingelser

Jeg giver 3 stjerner for at folk skal være meget opmærksomme på deres virkelig dårlige handelsbetingelser! Fortrydelsesret kun 14 dage - dvs. alle julegaver som er købt på Black Friday KAN ikke fortrydes! Hvis man alligevel fortryder sit køb skal den sendes til Sverige (!) og man selv skal betale for retur fragten! Hvis man alligevel har sendt sin pakke tilbage så tilbagebetaler CAIA beløbet i løbet af 30(!!!) dage.
Ja, handl ikke hos CAIA, find hellere en god dansk webshop!

25. november 2024

Besvarelse fra CAIA Cosmetics

Vad tråkigt att höra att du är besviken! Så länge en produkt är oöppnad och oanvänd så går det självklart bra att göra en retur. Vi erbjuder dessvärre inte fria returer hos oss och mer om detta kan du läsa om på hemsidan under våra köpvillkor. Vi uppskattar din feedback.

Jeg har i sidste uge rykket for min…

Jeg har i sidste uge rykket for min pakke. Jeg har endnu ikke modtaget den, MEN nu er beløbet hævet på min konto. Jeg forventer at modtage pakken NU 😡

30. november 2024

Hej Susanne,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Det låter inte alls bra att du inte mottagit din order som förväntat.

Självklart ska vi hjälpa dig vidare, ta gärna kontakt med vår support via kontaktformuläret på hemsidan så återkommer vi till dig.

Önskar dig en fin eftermiddag,

Ingen ordrebekræftelse

Har lavet ordre men ikke fået ordrebekræftelse og nu kan heller ikke se ordren på min profil. Nu er spændt på
om de hæver penge på min konto. Det er meget ubehageligt

7. december 2024

Hej,

Tack för att du kontaktar oss!

Om beloppet är reserverat på ditt konto men du saknar orderbekräftelse kan det bero på att mailadressen har registrerats felaktigt.

Tveka inte på att kontakta vår support via kontaktformuläret på hemsidan för att kontakta vår support som kan kika på ditt ärende och svara på vad som skett.

Önskar dig en fin kväll,

Køb ikke her

Bestilte mandag. Har intet hørt lørdag 5 dage senere. ingen ordrebekræftelse (og nej, den er ikke gået i spam) og ej heller nogen varer. Blot er pengene trukket!
Jeg vil gerne annullere min ordre og have pengene retur, hvilket jeg har skrevet til jer, men intet svar fået på. Det eneste der er sket, siden jeg bestilte er, at I har trykket pengene.
Opdatering: Efter rigtig mange rykkere, virker det nu endelig (14 dage senere) til, at der er hul igennem.
Jeg handler et andet sted næste gang!

2. december 2024

Hej Trine,

Tack för din recension!

Det låter inte bra, självklart ska vi hjälpa dig vidare. Kika gärna om din orderbekräftelse har hamnat i din spam, annars kan du även kontakta vår support via kontaktformuläret på hemsidan som kan kika vidare på ditt ärende och svara på vad exakt som har skett.

CAIA Cosmetics

Har købt af flere omgange produkter hos…

Har købt af flere omgange produkter hos dem, men deres emballage er så dårlig at man kun kan bruge det 1-3 gange så er den i stykker. Pumpen til deres Foundation og andre ting med pumpe er så ringe, du vil engang kunne bruge det et par gange så er den i stykker. De vil ikke acceptere det når man skriver til dem.

26. september 2024

God side, skidt produkt

Har intet at sætte på hjemmeside, finde den korrekte farve eller levering, alt det har været helt i top. Min ene stjerne er fordi jeg synes selve produktet er skidt. Købte longwear silk Foundation og den er på ingen måde silk. Den er som et lag ovenpå huden så huden ikke kan ånde. Den er ikke rar at have på og man ligner noget der er løgn med den på. Har virkelig prøvet mange gange for at se om det var for meget eller for lidt produkt, men uanset hvad jeg gør så bliver det skidt. Så det var spild af penge og jeg er gået tilbage til Mac som bare fungerer.

1. juli 2024

Hej Maria,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Det är väldigt trist att du är missnöjd med produkten och att du inte upplever att den håller vad den lovar.
Ta gärna kontakt med vår support via kontaktformuläret på hemsidan, så hjälper vi dig givetvis vidare.

CAIA Cosmetics

Der noget galt med deres bronzer jeg…

Der noget galt med deres bronzer jeg har fået. Den fungere ikke. Min veninde har præcis den samme og hendes fungere. Jeg har skrevet til caia, og de ikke særlige hjælpsomme. De påstår at jeg jeg ikke bruger den rigtigt, og det fordi det en cremepudder hvilket jeg er helt bevidst omkring. Men det ændre ikke på , at den ikke virker. Har prøvet med deres børste og beautyblender, men dsv. Det andet jeg fik såsom dewydrops var godt tilgængeld.

5. juli 2024

Så godt!😍

Var lidt bange for at ordre nu hvor at der er næsten ingen anmeldelser og de CAIA hjemmesider fra andre lande har dårlig anmeldelser😬 men gjorde det alligevel pga har hørt mega godt om deres makeup jeg modtog pakken efter 3 dage jeg ved ikke om jeg bare var heldig men ellers mega hurtig levering og makeuppen er så god!😍 kommet 100% til at bestille igen!😚

10. maj 2024

Wild strawberry blush BESTIL IKKE

Jeg bestilte en bronzer med en børste og derudover en blush. Bronzeren er helt fint samme med børsten, blushen til gengæld er på ingen måde som på deres side. Jeg bestilte farven “Wild strawberry” og den er nærmest hudfarvet i virkeligheden. Jeg ved ikke om de har sendt mig den forkerte, men på indpakningen står der også navnet Wild strawberry. BESTIL IKKE

6. maj 2024

Hej,

Tack för din recension!
Vi beklagar att du är missnöjd med blushen. Blushen har ett "overlayer" vilket betyder att nyansen är något annorlunda innan användning. Detta overlayer kommer att försvinna när produkten används.

Upplever du fortfarande att blushen har fel nyans får du gärna kontakta vår kundservice så hjälper vi dig självklart vidare.

Mega god oplevelse

Jeg købte Caia dewy drops og har aldrig prøvet noget lignende har normalt ekstrem tør hud men den her “foundation” sidder perfekt. Var ekstrem nervøs for at bestille da jeg kun havde set dårlig anmeldelser ud over den her ene, det eneste jeg kan sætte en finger på er at der er meget få valgmuligheder for hvor man kan afhente pakker, men kan bestemt anbefale!

19. marts 2024