Café LaQuart Anmeldelser 103

3,0

8-personers selskab med barn 9/7-22 Ballerup Der var gået en smule rod i bestillingen hvilket der blev rettet op på med det samme (vi var heller ikke de letteste gæster). Udover det tilbyd tjenern... Se mere

Var på Café la quart her forleden i Ballerup, var sammen med min familie. Der var top service de var service minded, servitricen der tog imod os var så imødekommende og imødekom vores ønske (vi var vi... Se mere

At man skal opleve, at der bliver talt så grimt til de unge piger, der arbejder på La Quart i Ballerup, er skammeligt! Hende, der åbenbart er chefen, skælder pigerne ud, mens gæsterne sidder og hører... Se mere

3,0

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God service, skøn atmosfære

Jeg var ude med mine to veninder den anden dag. Stemningen var trykket og vi besluttede at gå ind og få lidt at drikke og spise. To unge mænd forstod dog virkelig at skabe en god stemning, med glimt i øjet. Det var lige hvad tre gamle koner som os havde brug for. Tak for denne gang, Cafe LaQuart og tak til de unge mænd for god betjening. Vi kommer helt sikkert igen
Kh Charlotte

24. oktober 2023

Glæder mig allerede til næste gang!!

Jeg havde fornøjelsen af at besøge denne super finde restaurant i Ballerup. Fra den venlige velkomst til den sidste bid af desserten, var alt godt. Jeg vil helt klart anbefale denne restaurant til enhver, der søger efter god service og godt mad, samt hyggelige omgivelser.

13. oktober 2023

Vi havde reserveret til 18 personer…

Vi havde reserveret til 18 personer søndag den 15/10 24, men det havde de ikke registreret.
Ikke noget med hurtigt at fikse problemet, så vi gik. Elendig oplevelse og hvor finder man lige plads til 18?
Stor ros La Rustica for at stille op med sekunders varsel.
La Quart er vi færdige med.

15. oktober 2023

Tjener kender ikke til menukort ved online bestilling

Hentede maden men saucen manglede til Schnitzelen. Ringer til restauranten som siger der kun skal være smørsauce med schnitzel. Tydeligvis kender tjeneren ikke til online menukortet - hvor man krydser af ved valg af sauce. Vi har bestilt den samme ret flere gange med succes, så irriterende at komme hjem uden sauce, og samtidig bliver mødt af en tjener, der siger at sauce ikke hære til retten.

7. oktober 2023

Den ringeste oplevelse

Café LaQuart Ballerup til dags dato den ringeste brunch vi har oplevet. Tomme fade, intet brød, ringe udvalg af ost, halv stegt "bacon" osv. Ventetiden på en kop kaffe ca 30 min. Første og sidste gang.

17. september 2023

DÅRLIG SERVICE!

At booke bord til 11 personer hos La Quart i Ballerup er tydeligvis mere, end de kan håndtere. Det tog 6 dage at få en bekræftelse på, at vi gerne ville besøge dem.
Og den gode oplevelse, som vi blev lovet, fandt aldrig sted!
Vi besøgte caféen i Ballerup igår og havde en stram tidsplan - derfor var maden forudbestilt. For at undgå ventetid! Det var man dog temmelig ligeglad med, så mellem forret og hovedret var der 30 min. Ligeledes mellem hovedret og dessert - så tiden løb og vi kom for sent til foredrag.
Tid kan løbe for selv den bedste - MEN: når man rykker/ tillader sig at bede om en status på retterne, så fik vi svar som "vi er i gang", "du kan se, jeg er igang". Dårlig attitude fra en som (måske) var en manager.
Mega dårlig oplevelse i bund og grund!
En café som vidst har glemt, at man lever af sine kunder!!!!!!

5. september 2023

Nok den mest ringe service jeg har…

Nok den mest ringe service jeg har oplevet på nogen restaurant ! Halvung mand, med mørkt hår med striber har godt nok valgt at køre restauranten i sænk med han serviceniveau. Taler nedladende og vrisser, samt informere aldrig om sidste udskænkning men kommer pludseligt 20 min før lukketid og fortæller de lukker nu. Er rystet over sådan et uhøfligt menneske med så lavt serviceniveau. Et eksempel på en person som ikke skal være i den branche! Det handler ikke om en enkelt dårlig oplevelse men gange mange efterhånden.

1. juli 2023

Skuffende

Rigtig dårlig service - personalet var direkte uhøflig. Maden var virkelig skuffende. Derudover var det også dyrt.

14. juli 2023

Den værste service

Den værste service. Fruen og jeg får en mørbrad og den er så sej og alt han tilbyder er bare en ny af det seje l**t, det sat me dårlig service...

7. juli 2023

Var i går på La Quart i Ballerup med 5…

Var i går på La Quart i Ballerup med 5 veninder. Vi er kommet der jævntlige gennem de sidste 10 år. Men det var så sidste gang i går. Vi bestiller alle sammen mad. Der bliver serveret for de 5 af os. Dvs der manglede 1. Tjeneren var slet ikke opmærksom på at en ikke havde fået. Så da hun havde ventet noget tid, henvendte hun sig og ja de havde glemt den. Den kom dog rimelig hurtigt.. Var det så bare blevet ved det, så gik det nok. Efter maden bestilte vi alle sammen kaffe/latte. Det blev serveret. Da klikken så var 21.32 (de lukker kl. 22.00) kom en af tjenerne ned med dk. automaten og meddelte at han gerne ville have at vi afregnede nu da de ville lukke kassen. Vi blev noget overrasket over at han ikke engang spurgte om vi ønskede at bestille mere, for de lukkede om 25 minutter. Før han bare meddelte at de lukkede kassen så vi skulle betale nu. Vi ville gerne betale hver for sig.... Næææ det kunne ikke lade sig gøre. Han tastede det samlede beløb ind og sagde at så måtte en lægge ud og vi andre jo bare kunne overføre til vedkommende.... Hold da op. Man føler sig godt nok til besvær derinde. Yderligere var maden blevvet mere ringe end tidligere. 2 af os fik Club sandwich som bestod af tør sandwich brød, et helt kyllingbryst og lidt grønt indeni... Samt båd kartofler. Det ville have klædt kyllingebrystet at være skåret i strimler eller lig. Det var så kedeligt.. Øv efter alle de år finder vi helt sikkert et andet sted til vores fremtidige møder.

5. juli 2023

Værste oplevelse nogensinde i Ballerup

Verdens mest ringe service i Ballerup!!

Vi er en familie der normalt har kommet meget på LaQuart. Det plejer at være den bedste service og derfor har vi i mange år sat pris på at komme. MEN!!!
I onsdags, på min 30 års fødselsdag, havde min kære mormor inviteret os derhen. Underligt nok havde vi aldrig set nogen af de medarbejdere der var der, og det kommer vi så heller ikke til igen Alt startede fint og hyggeligt, men da vi nåede hovedretten fik alle andre sin mad, bare ikke mig. Tjeneren siger “der går lige 5-6 min før din mad kommer, køkkenet har lavet kylling istedet for laks” han skyndte sig videre.
Da der var gået langt over 5-6 minutter går jeg op og rykker for min mad. De fortæller mig den er klar lige om lidt og jeg går derefter tilbage til bordet.
Da hele min familie er ved at være færdige med deres hovedret går min mand der op og rykker for min mad. De fortæller ham at det eneste de kan gøre er at give 10 % på regningen. Da jeg hørte det fløj jeg derop. Det er sgu ikke ok med 10% for en ødelagt aften. Damen ved skranken siger “det ikke min skyld, men køkkenets”… nå så, køkkenet er ikke en del af restauranten eller? Hun siger så at vi ka få 10 % og min mad gratis (der stadig ikke var kommet, og alle var færdige med at spise) . Jeg siger at det synes jeg faktisk ikke er i orden for at have ødelagt en aften, og så lige min 30 års. Jeg Beder om chefens nummer som de ikke ville udlevere og sagde at jeg sku have hans Nr. Ellers ville vi smutte. Det endte med vi smuttede.
Da vi var gået, går jeg ind igen for at give mit telefon Nr Så chefen ku ringe mig op, fordi vi jo selvfølgelig ikke vil løbe fra en regning. Men det ville de ikke have.
Min alt for søde mormor som er meget konfliktsky går selvfølgelig ned og betaler dagen efter - hvilket vi har skældt hende ud over, for 1200 kr. som hun betalte for den VÆRSTE oplevelse i vores liv er simpelthen ikke fair.

- jeg endte med at gå hjem og lave kyllingenuggets i airfryeren der hjemme og var rystet over deres måde at tackle situationen på.

Så kære LaQuart - jeg håber i gider tænke over hvad i byder jeres kunder - og faktisk stamkunder.
Håber at i vil refundere pengene til min mormor for hun eller vi fortjener ikke den behandling.

13. juni 2023

Min konen havde 30 års fødselsdag

Min konen havde 30 års fødselsdag, vi for vores mad, Og så kommer der en tjener, og sige at der lige går 5 minutter med hendes mad, efter 5 minutter spørger hvornår er maden kommer, Og det siger jeg lige om lidt, da der er gået 15 minutter Beder vi om rabat på hele bestillingen, Men får at vide vi kun kan få hendes gratis, hun skal sidde på sin fødselsdag, og ikke modtage sin mad før vi alle sammen er færdig, nok den dårligste service jeg har fået nogensinde ( Ballerup)

14. juni 2023

Kedelig buffet.

Vi havde ikke bestilt bord idag til brunch, så vi dukkede bare op kl. 10:30.
Vi fik anvist et bord til 2 pers. Dette bord var meget mørkt at sidde ved, da pæren i lampen over bordet var gået. Det var ikke muligt, at få anvist et andet bord…..
Kaffe og juice var incl. brunch’en.
Da vi gik til buffen, var der ingen kaffe, ej heller smør. Der var ikke mere smør, var svaret da vi spurte ind til det.

Generelt var personalet ikke gode til at få fyldt op i buffe'en. Der manglede overblik med hvem der gjorde hvad.
Vores bord var rimeligt tæt ved baren (og buffen, så vi kunne se og høre hvad der skete.
Buffen var kedelig. De amerikanske pandekager var så tørre, at de knækkede da jeg smurte nutella på….!
Gæsterne skulle selv gøre opmærksom på, hvis der manglede noget.
Det var en kedelig oplevelse, så der kommer vi ikke mere!

Deraf kun de 2 stjerner.

21. januar 2023

Selskab i Helsinge med 40 gæster

Vi havde booket restaurantens selskabslokale ovenpå, hvor min mand og jeg havde 40 gæster til fødselsdagsmiddag. Vi fik både lækker 3-retters, en masse drikkevarer og en kæmpe god service!
Vi havde meget svært ved at finde en menu, men lederen var super sød og rar. Vi fik hurtigt planlagt det hele sammen.
Jeg takker lederen for et godt samarbejde og medarbejderne for at forsøge at opfylde vores gæsters behov bedst muligt
Det var alt i alt en fantastisk fødselsdag! 🥳
Jeanne & Martin

25. november 2022