Cafe Risico Anmeldelser 29

4,5

Cafe Risici fra Gladsaxe Leverede et virkeligt veltillavet godt måltid bragt ud af wolt. I er lige kommet på min favoritliste. ❤️

Vi var 4 personer på restauranten i Søborg, der fik henholdsvis laks, tex mex og kalvefillet med gorgonzolasouce. Maden var vældig delikat, frisk, flot anrettet og meget velsmagende. Perfekt tilberedt... Se mere

Besøg på Amager. Hyggelig, god mad og rimelige priser. God og personlig betjening. Overskueligt og nemt tilgængeligt menu kort. Kan virkelig anbefale et besøg på Café Risico.

Café Risico på Amagerbrogade er altid garant for et enkelt, rigeligt og godt måltid mad. Ikke så mange dikkedarer og altid venlig og hurtig betjening. Jeg kommer igen og igen 😊

4,5

Har tit spist på Risico og syntes at…

Har tit spist på Risico i Herlev og syntes at det har været rigtig godt, men i dag bestilte vi 8 menuer som take away, og det kan jeg bestemt ikke anbefale. Alle pomfritter var så overstegte at de var totalt uspiselige 😡 så det gør vi bestemt aldrig mere 😡

2. december 2022

Var på Ricico skulle hygge med…

Var på Ricico skulle hygge med barnebarnet hvor de havde efterårsferie
Vi Bestilte bøf med prom frites istedetfor kartofler , der kom kartofler selv om vi bestilte prom frites
De kartofler var iøvrigt kolde 😩 jeg
Kaldte på tjeneren og meddelte det
Men han havde glemt det.
Han ville så komme med prom frites
Ja det ventede vi på i 20 min
Uden han varmede bøffen så det blev så også kold bøf
😩øv dårlig service så har man haft for mange kunde
Pas på med det rygter går i byen
At I ikke lever op til standarten mere
Vi spiser ikke der mere kender andre der har haft dårlig oplevelse med maden

21. oktober 2022

En ekstrem grov restaurantørJeg bor på Amager og tager ned i banken…

Jeg bor på Amager og tager ned i banken på Amagerbrogade hvor jeg har et ærinde Da jeg færdig vil jeg gerne finde et sted at komme på toilettet og få en fadøl Får øje på Cafe Risiko på Amagerbrogade og ser de har min yndlingsøl Går ind og værten spørger hvad han kan hjælpe med Jeg siger at først og fremmest skal bruge et toilet og.. Længere når jeg ikke før han viser mig af og siger jeg kan gå i Amgercentret Da jeg siger at også skal have noget at drikke siger han ligeud at han ikke vil servere noget for mig Han er træt af folk der kun bruger hans toilet Jeg bliver ved med at pointere at jeg skal have en Grimberg øl bagefter men han nægter og siger han ikke har set mig før Jeg prøver at sige at jeg havde været i banken som ligger langt fra min bopæl Så jeg kommet ikke så tit i den ende af Amager
Jeg forstår ikke hvad han havde gang i Jeg er en ganske almindelig ældre dame at se på Det kan da godt være jeg var lidt opkørt fordi jeg skulle på toilettet Mit ordvalg har åbenbart været i forkert rækkefølge men når jeg så gør opmærksom på at jeg også skal have noget at drikke burde det kunne lade sig gøre Det sjove er at intet ligger mig fjernere end at bruge restauranternes toilet gratis Hvis jeg nogen gange vil bruge et toilet på en restaurant uden at skulle sidde der spørger jeg efter det billigste de har og så toilettet Nogen lader de mig så bruge toilettet gratis og så lægger jeg en pæn drikkeskilling til dem
Derfor er jeg så også dybt chokeret over den behandling jeg fik i dag Det har jeg aldrig prøvet
Susanne Lindmann

17. maj 2022

Ubehøvlet personale

Jeg er kommet på Risico siden det åbnede til nu. Nu dog kun i ABSOLUT nødstilfælde og kun en sjælden gang i mellem når ingen andre cafeer i området har åbent på given tidspunkt. Madens kvalitet er blevet forringet med tiden men graden af arrogante, ubehøvlede og sure tjenere er desværre status quo. SÅ ubehageligt et personale er jeg simpelthen ikke stødt på andre steder i hele DK. Jeg fatter ikke hvorfor de ikke bare sælger stedet til nogle, der kan lide at drive det og gider have gæster?!?!

26. september 2016

Ubehøvlet tjener

Jeg er kommet på Risico i Herlev gennem en længere årrække, men synes standarden er faldet de sidste par år, specielt betjeningen.
Den ene tjener virker som om han helst ikke vil have kunder, og står og vender øjne, hvis man spørger pænt om noget ud over det sædvanlige. Han er generelt noget kort for hovedet og ubehøvlet. Har oplevet ham flere gange her på det sidste.

3. december 2015

Dårlig

Bestilte nachos med ekstra ost,
De var helt tørre og der var nærmest intet ost, guacamolen var ikke hjemmelavet og smagte total dårligt .

Virkelig dårlig stil for 91 kr .

13. marts 2015

Sænket standard

Vi har før i tiden været rigtige glade for at komme på Risico men må indrømme at standarden, servicen og kvaliteten er blevet noget ringe!
I starten da man kom hos Risico var det en fornøjelse at bestille forret, f.eks fik man en dejlig stor tallerken med skiver af tomat og mozarella men nu får man med samme forret 2 skiver tomater og 2 skiver mozarella?! Hvad sker der lige for det???
ydermere har jeg oplevet at få en oksemørbrad der smagte virkeligt underligt. Efter at have forsøgt med en bid mere måtte jeg konstatere at der var noget galt med det stykke kød. Da tjeneren kom fik jeg bare af vide at jeg kunne få en ny men der var appetitten ligesom væk. vi endte med at komme til at betale for retten alligevel! virkelig ringe service!!
Den ene tjener der er ansat er derudover også virkelig gnaven at se på og virker ikke for begejstret over at have kunder.
Desserterne er heller ikke noget at råbe hurra for.
man kan sige at det er ok mad til prisen men jeg ville da langt hellere give en klat penge mere og så få noget ordentligt!
Forretterne må i virkelig opgradere og tag så også lige et kursus i god service nu i er i gang!

3. juni 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (29 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto