Cafe Risici fra Gladsaxe Leverede et virkeligt veltillavet godt måltid bragt ud af wolt. I er lige kommet på min favoritliste. ❤️
Besøg på Amager. Hyggelig, god mad og rimelige priser. God og personlig betjening. Overskueligt og nemt tilgængeligt menu kort. Kan virkelig anbefale et besøg på Café Risico.
Café Risico på Amagerbrogade er altid garant for et enkelt, rigeligt og godt måltid mad. Ikke så mange dikkedarer og altid venlig og hurtig betjening. Jeg kommer igen og igen 😊
Kan anbefales
god service og en formidabel oplevelse…
god service og en formidabel oplevelse :)
Cafe Risici fra Gladsaxe
Cafe Risici fra Gladsaxe
Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted. Kommer der en gang i mellem kan godt lide at man kan bestille fra hele menu kortet , også til frokost. 2 Retter 235 kroner og det er super tilberedt. God og venlig betjening .
Virkelig godt spisested.
Besøg på Amager.
Kan virkelig anbefale et besøg på Café Risico.
Meget lækkert mad og super service 😊
Afd Gladsaxe
Afd Gladsaxe
Virkelig god mad og super dejlig service.
Meget rent og pænt / og igen virkelig venlig personale
Enkelt og rigtig godt
Delikat, frisk, lækker mad
Vi var 4 personer på restauranten i Søborg, der fik henholdsvis laks, tex mex og kalvefillet med gorgonzolasouce. Maden var vældig delikat, frisk, flot anrettet og meget velsmagende. Perfekt tilberedte grøntsager. Til dessert en fantastisk lækker tiramisu. Tjenerne var meget opmærksomme og venlige. Vi kommer igen.
God oplevelse og dejlig mad
Vi er tidligere faste kunder i Restauranten i Herlev. I Søborg er hyggen, maden og den gode betjening den samme som i Herlev. En god oplevelse.
Fik dejlig mad og super betjening i…
Fik dejlig mad og super betjening i jeres afd i Søborg . Det er ikke sidste gang vi kommer der ❤️❤️❤️
Åbningstider??
Kom kl 11:45 til en låst og lukket dør, selvom der reklameres med at de åbner kl 11. Kom tilbage efter en gå tur 12:15, stadig til låst dør, og personale der vinkede os væk.
Fin til en hverdagsaften - umiddelbart ikke en anbefaling
Vi bestilte “rejer i hvidløg”, som viste sig at være rejer i lage (de helt små) som lå i en tomatsuppe-agtig sauce med hvidløg i.
Fin pasta med laks, men kedeligt. Dog var kalvefilten god:).
Ostetallerken var 2 stænger gouda, og en stor klump gorgonzola, som svømmede i sirup eller karamel sauce.. ikke lækkert
Fine priser, 3 retter og 1 glas vin til 350kr pr person
Caféen på Amager er et besøg værd
Caféen på Amager er et besøg værd, maden var tip top og super servering, ikke vildt dyrt og god kvalitet af kød og div.
Amager
Dårligste mad.
Hvor er smagen ud over den salt og peber jeg selv kom på?
Hold dig væk fra stedet.
Det er ikke dine penge værd.
Var der for 3 gang i dag og fik den…
Var der for 3 gang. Og i dag fik den bedste burger jeg har smagt, der skal jeg hen igen. saftig bøf, bacon, peberoni(rigtig) of frisk salat og ost, kunne smage det var kvalitet, det bliver ikke sidste gang
Super ringe mad og drikke.
Super ringe mad og drikke.
Jeg bestilte en burger og chokolade milkshake.
Burgeren skulle have haft noget hvidløgscreme i, men det er åbenbart en kode for dild dressing.
Milkshaken var hvad jeg gætter på en gang o' boy kakaopulver blandet med mælk og isterninger
Perfekt
Alt spillede bare rigtig god betjening rigtigt god mad utroligt rent og flot sted har ikke så meget at sige fordi alt var bare helt i top en klar anbefaling herfra
Sur betjening og for dyr mad
Vi kom 5 pers. til mad fredag.
Først påstod tjeneren lettere irriteret, at der ikke var bestilt bord under min venindes mands navn . (Det var der!)
Personalet virkede ikke på nogen måde imødekommende /serviceminded og heller ingen smil overhovedet.
Vi spurgte pænt, om jeg måtte bestille en børneportion, da jeg pga operation ikke kan spise så meget ?
NEJ var svaret surt : portionerne er lige store ~ om det er voksen eller børn . Børn får bare rabat .
Maden var nogenlunde, men alt alt for dyr i forhold til, hvad vi fik serveret.
Ingen af os 5 kommer der igen
En stjerne fordi vi fik mad
En stjerne fordi vi fik mad ! - 4 stjerner da vi bestilte kalvesnitsel! men fik kylling eller kalkun fik at vide det var 200g men har højst været 130g bagefter forsvaret tjeneren sig det som det var hans liv men det hvide kød lyver bare ikke men 1 stjerne sammenlagt for mad og forsøget mere er der vist ikke at sige.