Cafe Luna Anmeldelser 93

2,4

Ventede 1 1/2 time på maden. Da den blev serveret var winersnitzlerne, hårde og kartoflerne kolde. Vegetar burgeren, var helt kold, både brød og vegetar burger. Da der blev gjort opmærksom på... Se mere

Meget dyrt til kvaliteten… for 185 kr fik vi én Skive rugbrød, én Skive franskbrød. Lille skål med kold røræg, 3 skiver bacon, en klat varmrøget laks, 2 stykker rullepølse, 2 skiver billig pålægs speg... Se mere

Vi blev allerede fra start mødt af en negativ stemning af de ansatte, vi følte os ikke velkommen. Ingen sagde hej da vi kom ind. Tjeneren bar langt løst hængehår, striktrøje og løbebukser - virker... Se mere

2 veninder havde sat hinanden stævne på LUNA og fik serveret en helt fantastisk fisketapas - og værten havde hjulpet os med et 'øl-bræt' - der levede op til vores ønske. Vi nød den særlige OPMÆRKSOMM... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Cafe og stort udvalg af Øl og Drinks.

2,4

Under middel

Dejlig lette retter

Dejlig lette retter, god mad, og fin service. Et dejligt sted inden og efter bio. Og når “manden ska lave mad”🤣😉Søde personaler, og ok priser. Ofte kan man finde en fin deal.

8. september 2023

Aldrig mere Café Luna

Vi var en større gruppe, som havde sat hinanden stævne på Café Luna - alle bestilte vi en tapasanretning med 5 forskellige ting. Men desværre levede anretningerne på ingen måde op til forventningerne. Det der normalt ville blive serveret som en varm ret/tapas var koldt da blev serveret. Betjeningen tydeligt irriteret da vi gør opmærksom på det. De kolde retter bliver taget ud og varmet op, inden de returnerer til bordet. Brødet, små ciabatta boller, skal normalt varmes i oven - serveres ligeledes kolde, og har ikke været i nærheden af en ovn.
En virkelig uinspirerende oplevelse, og en pris der på ingen måde ikke matcher… Aldrig mere Café Luna

6. september 2023

Pas på med bestilling ud af huset

Min bekymring går på, at bestyreren af Cafe Luna har overtaget denne cafe efter hun var bestyrer ved Mormors Cafe og Takeaway og dermed også den rate, som Cafe Luna havde opnået her på Trustpilot.

Bestyreren fik dengang mange negative anmeldelser for ikke at overholde aftaler ifm. bestilling af mad - og disse ret negative anmeldelser forsvinder med et penselstrøg ifm. hendes skifte.

Jeg siger blot: Pas på Deal.dk tilbud ifm. denne leverandør, for passer det ikke bestyreren: Ja, så står du evt. uden mad 10 min. før gæsterne ankommer.

1. august 2023

MUST GO when visiting Aalborg

Vi er begge rigtig gode i et køkken og derved også meget kræsne. Men!
Luna har fået nye ejere. De er så søde, imødekommende og varme mennesker. Manden er tjener, konen er kok, man kan mærke kærligheden imellem dem, og det er en dejlig oplevelse. Vi fik 7 retters tapas, for næsten igen penge. Vi blev MÆTTE, og ALT smagte præcis som ville man lave det selv, bare lidt bedre. Det var sindsygt god mad! Rigtig god vin! Og udsøgt øl! Hvis du er i Aalborg SKAL du besøge det her sted! Det er blevet til en skjult perle! Tusinde tak for god mad, god atmosfære og rigtig varm betjening. Tak!

18. august 2023

Vi har i dag været til brunch på Cafe…

Vi har i dag været til brunch på Cafe Luna - Aalborg. Vi havde gennem migogAalborg købt 2 voucher til dette besøg, på hver 99 kr. hver.
Betjeningen var venlig og opsøgende.
Til gengæld var maden så ringe at vi ikke kunne forestille os, at komme der igen. Min mand har glutenallergi og vi ringede derfor dagen før og sikrede os, at han kunne få brød, samt glutenfri portioner. I dag gik der længe inden køkkenet fandt det glutenfri brød og min mand fik brødet serveret. Min mand nåede at spise sit tilbehør før brødet nåede frem. Tjeneren kom med en lille skål æg som kompensation.
Vi fik en skål kedelig skyr med den billigste crunch på. Min mand fik skyr uden crunch.
2 cocktail pølser og 2 skiver bacon, som forøvrigt var måltides højdespringer.
1 skål virkelig kedelig, kold og grumset røræg fra en spand.
1 skål færdig salat fra en pose. Kedeligt og lignede noget fra dagen før, ovenpå dette var lagt revet tørt røget laks. Ingen dressing af nogen art. Bare en tør kedelig omgang.
2 amerikanske pandekager som egentlig var gode - hvis du spiste dem hurtigt - ellers blev de hårde i kanterne. Tænker de har fået for meget i mikro ovnen.
Brødet jeg fik som skulle være hjemmebagt og frisk, var kedeligt og helt tydeligt noget der var taget direkte fra en pose og varmet op. Dette skulle også spises hurtigt. Da jeg ville smøre den sidste halvdel af min bolle/rundstykke, var det så hårdt, at jeg kunne banke det i bordet og dem ved siden af kunne høre det.
Vi var lidt i tvivl om hvad brødet skulle bruges til, da retterne ikke lagde meget op til brug af brød..
Det grønne på tallerken var den kedelige salat, lidt purløg på toppen af de kedelige æg, lidt blåbær og en lille klase druer.
De 2 stjerner går til betjeningen og pølserne.
Vi var bestemt ikke begejstret....
Cafe Luna er bestemt ikke som i de gode gamle dage !!!
Omgivelserne mangler de gode gamle hyggelige møbler og lidt mørker kroge.
Det er bare så ærgerligt...
Håber anmeldelsen vil bruges konstruktivt, da Luna kun kan blive på deres brunch !

1. august 2023

Jeg havde for få uger siden

Jeg havde for få uger siden, inviteret min kæreste (gennem 20 år) på en date her. Betjeningen var over god og baggrundsmusik lav. Den mad vi fik serveret var indbydende og lækker. Jeg har booket Café Luna, til min fødselsdag her i august. Der bliver et flot oppyntet bord med blomster og balloner i de farver jeg ønsker. En lækker aftens buffet med bagekartofler, som jeg har ønsket som ekstra.

27. juni 2023

Vi havde købt en deal

Vi havde købt en deal. Med 5 slags skaldyr. De skaldyr vi fik var gode. Men meget en skuffelse at brødet virkede færdigkøbte. Og lige have fået en hurtig tur i Micro ovnen. Øv. Vi skulle også selv bede om smør. Vi bad også om mere brød. Her kom det så direkte fra en pose og ikke varmet. En træls oplevelse. I kunne gøre det så meget bedre hvis i selv bagte jeres brød. Vi fik også kun de fire slags skaldyr. De hele kogte hummere var der ikke. Ved efterdpørgelse blev der sagt den desværre var udsolgt. Hmmm. Vi havde gjort jer opmærksom på at vi kom med en skaldyrs deal , dagen før. Så meget dårligtI ikke var forberedt. Vi fik af vide vi havde fået ex af noget af de andre skaldyr. Men dette burde være oplyst inden vi satte os til at spise. Min mand spurte også efter to alm lyse øl. De var sørme også udsolgt. Hmmm han måtte så købe en mørkere øl. Som han ikke bryder dig så meget om. I burde kunne gøre dette meget bedre. Så kunden ville få en bedre oplevelse.

13. juli 2023

Luna Burger - Verdens bedste burger!

Luna Burger - Verdens bedste burger (uden overdrivelse) og fritterne er også nogen af de bedste jeg har fået + hjemmelavet mayo der får livsglæden frem, selv på en gråvejrsdag!

Kan varmt anbefale Cafe Luna - de har også et godt udvalg af specialøl (nogen man ikke kan købe hvor som helst) = Alt i alt en god oplevelse - Maden er i top, lækre kolde drikkevarer, personalet er venligt og imødekommende og så er der bare en hyggelig stemning.

19. august 2022

Fremragende SMASH burger!

Café Lunas SMASH burger er simpelthen fremragende. Vi er to garvede burger entusiaster, som begge var særdeles tilfredse med Café Lunas nye burger.
Bollen var super, bøffen stegt perfekt og med knasende sprød bacon. Pommes fritterne var også perfekte. Betjeningen var tilmed effektiv og behagelig!
Prisen er absurd lav for så god en oplevelse!
Kan varmt anbefales!

13. juni 2023

Første og sidste gang jeg kommer på…

Første og sidste gang jeg kommer på Cafe Luna 😡vi bestilte deres Smash burger og aldrig har jeg fået noget ringere . Burgeren smagte af noget der havde været varmet op flere gange- den nederste bolle var ikk ristet men det var den øverste så tilfælde så den var lige så hård som sten. Pomfritterne var kolde og dressingen smagte af h…. til 😡Da vi kommer kl 13 anbefalede tjeneren deres Brunch men takkede nej da den havde stået på disken i flere timer . Det ikk et sted jeg vil anbefalde så måske der var en grund til der kun sad 2 gæster med hver sin øl .

10. juni 2023

Fantastisk Stjerneskud

Café Luna har haft forskellige ejere de seneste år, og nu har de fået nye igen.

Var derinde i går og det var en virkelig god oplevelse, og jeg syntes de nye ejere fortjener en god medfart.

Jeg fik et stjerneskud, og som regel er det sådan lidt så som så, men ikke her.

1. Det var virkelig stort.
2. Råvarerne var så lækre og friske.
3. Tykke rigtige rødspættefileter

Masser af rejer, æg, laks og det hele smagte bare mega godt!

Det bedste stjerneskud jeg har fået, og jeg kommer helt sikkert igen.

Tak for mad.

9. april 2023

Fabelagtigt oplevelse

Fabelagtigt oplevelse. Min slyngveninde og jeg fik et smørrebrød hver, jeg fik Rødspætten med de lækreste grønlandske rejer, hjemmerørt skaldyrsdressing og diverse. Så vanvittig lækre rejer fra nabo landet
God service og glade tjenere, Fed oplevelse så mega hyggelig helt klart et sted jeg vil komme tilbage til.

18. december 2022

Lækkert besøg

Lækkert besøg med en god veninde, service i top og dejlig mad. Fra vi gik ind til vi gik ud, var der bare service for alle pengene. Vi delte pomfritter som en lille snack. Lækre pomfritter! - Jeg kommer helt sikkert igen!

10. marts 2023

Tak for mad

Tak for mad! Det var en dejlig oplevelse. Vi fik en lækker gang smørrebrød. Det hele smagte ”hjemmelavet” på den rigtige måde. Syv styk serveret på et spækbræt tilsat et stænk kærlighed til madlavningens noble kunst. De friske råvarer smagte igennem med al deres tydelighed. Til smørrebrødet fik vi serveret en frisktappet mørk ”Mumme” øl fra fad – så bliver dansk mad ikke meget bedre. Vi kigger forbi en anden gang – det med garanti.

10. marts 2023

Er dette din virksomhed?