Ventede 1 1/2 time på maden. Da den blev serveret var winersnitzlerne, hårde og kartoflerne kolde. Vegetar burgeren, var helt kold, både brød og vegetar burger. Da der blev gjort opmærksom på... Se mere
Meget dyrt til kvaliteten… for 185 kr fik vi én Skive rugbrød, én Skive franskbrød. Lille skål med kold røræg, 3 skiver bacon, en klat varmrøget laks, 2 stykker rullepølse, 2 skiver billig pålægs speg... Se mere
2 veninder havde sat hinanden stævne på LUNA og fik serveret en helt fantastisk fisketapas - og værten havde hjulpet os med et 'øl-bræt' - der levede op til vores ønske. Vi nød den særlige OPMÆRKSOMM... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Cafe og stort udvalg af Øl og Drinks.
Ventede 1 1/2 time på maden som var uspiselig
Ventede 1 1/2 time på maden.
Da den blev serveret var winersnitzlerne, hårde og kartoflerne kolde.
Vegetar burgeren, var helt kold, både brød og vegetar burger.
Da der blev gjort opmærksom på det, blev der serveret en en brændt burger, u stegt og kold inden i. Uspiselig.
Vi blev lovet kompensation, for de 1 og 1/2 times ventetid, som en kop kaffe.
Da vi spurgte til kaffen, blev det benægtet, og personalet var yderst uforskammede.
Vil på ingen måde henvise til stedet.
Hvad sker der nu er øl 25cl 55 kr
Hvad sker der nu er øl 25cl 55 kr
Der kommer jeg ikke til hygge med familien
Håbløs oplevelse
Håbløs oplevelse!
Koldt mad, dårlig service, provokerende personale, tomme fade.
Der kommer vi ikke igen.
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Har to gange inden for den sidste måned oplevet at have bestilt bord/mad blot for at møde op til en låst dør.
0 stjerner hvis jeg kunne give det
0 stjerner hvis jeg kunne give det. Forfærdelig ringe besøg, aldrig oplevet så uprofessionel service og dårlig mad. Vi har booket bord til kl 10. Ankommer kl. 9:58, men bliver mødt ude foran af mandelig ejer som står og ryger, der siger at der lige går et par minutter før de åbner. Vi venter herefter et par minutter med at gå ind. Da vi kommer ind, står vi i entreen i en tom restaurant. Pludselig i den anden ende af restauranten taber den kvindelig ejer noget mad på vej ud fra køkkenet, hvorefter hun skriger og skælder helt vanvittig ud, og begynder at smide med ting. Vi overvejer meget at gå på dette tidspunkt, men har betalt for en voucher, hvilket er eneste årsag til vi ikke går. Efter lidt tid kommer den mandelige ejer lidt små forvirret ned. Stemningen er MEGET trykket. Vi får et bord til to, men et andet par vælger forståeligt nok at afbestille deres bord, og finde et andet sted. Vi får oplyst at brunchen er buffet, hvilket er fint. Derefter efterspørger vi menukort med drikkevare, men de kan kun oplyse at de har kaffe eller noget juice. Så vi får ikke noget menukort, og ved faktisk ikke helt hvad man kan få udover juice og kaffe. Lidt efter lidt bliver tingene til buffeten sat ind på bordet. Kl 10:25 får vi besked på at vi kan begynde at tage mad. Maden får 0 stjerner, meget tør rugbrød, mangel på tilbehør, smagsløs, virkede til det var mad de lige havde varmet op inden åbningstid. Alt i alt en meget dårlig oplevelse, hvor man tydelig kan mærke en presset stemning, hvor ejerne slet ikke har kontrol over noget. Nogle andre gæster bad om rene glas, mens to andre gik lige efter de havde sat sig ved et bord, fordi ejerne slet ikke var opmærksomme på dem.
Kæmpe skuffelse…
Vi blev allerede fra start mødt af en negativ stemning af de ansatte, vi følte os ikke velkommen. Ingen sagde hej da vi kom ind. Tjeneren bar langt løst hængehår, striktrøje og løbebukser - virker uhygiejnisk og uprofessionelt. Drikkevarerne var uden is. Vi fik forskellige tapasretter - alt maden var iskold og smagsløs. Ingen kom og spurgte til maden undervejs, men virkede irriteret over vi ikke havde spist særlig meget. Det var virkelig ikke lækkert mad…..
Virkelig ærgerligt, for caféen er super hyggelig indrettet og dekoreret.
Vi kommer ikke igen.
Dårlig weekendbrunch og uengageret personale
weekendbrunchen kan ikke anbefales. Meget simpelt udvalg og da vi var der, manglede der mad på så godt som alle fade. Den lune leverpostej og den varme gang scramble egg var begge kolde. Tjeneren blev spurgt om der dog ikke kom mere mad, og svaret var:"Det ved jeg ikke".
Borde blev ikke afryddet eller tørret af (selv om der var 3 medarbejdere til ca. 15 kunder).
Håber maden er bedre til hverdag, for skal denne café leve af weekendbrunchen alene , så er konkursen nært forestående.
Ingen stjerne for Cafe Luna
Købte et deal-bevis til juletapas. Gik ud fra det var buffet - billederne på hjemmesiden tydede på det og var flotte -, men nej, da jeg kom til cafeen var det portionsanrettet for mit vedkommende. Jeg fik en tallerken og efter længere ventetid et træfad, hvor maden var lagt på. Første ret var bl.a. sild og fiskefilet samt tilbehør. Fisken var godt nok lunken, men den faldt fra hinanden, da den skulle på det vedlagte brød. Den anden skive brød til silden var ikke engang hel. Næste ret var grønkål, brune kartofler, flæskesteg og en slider. Maden var kold, flæskestegen kunne hverken skæres i stykker eller tygges, skiven var sej og fed, kartoflerne smagte som om de kom ud af køleskabet, de var gule, men ingen sukkersmag. Slideren skulle være med and, men det kunne man heller ikke smage. Fortalte til betjeningen, at maden var kold, hun ville sige det til køkkenet, men der kom ikke en undskyldning fra nogen. Risalamanden var heller ikke noget særligt. Alt i alt en stor skuffelse. Spild af mad, spild af tid (det hele tog 1 time og 40 minutter, måske ikke noget under at maden var koldt) og spild af penge. Et bord med 10-12 gæster fik så alligevel buffetanretning opdagede jeg, mens jeg var der, så der var oveni forskel på gæster. Fik den fornemmelse at enlige ikke var velkommen. Magen til dårlig oplevelse og mad skal man lede længe efter.
Kedelig musikquiz og uvenlig betjening
Kedelig musikquiz og uvenlig betjening
Da vi ankom blev vi mødt af en noget “rodet” dame med tvivlsomt kønt hair extensions som tydeligvis var utilfreds med vi ankom 45 minutter før
(Det er en café, ikke?)
Vi havde aftalt at ankomme før for at drikke kaffe og vente på julefrokosten skulle starte
Maden var OK men bestemt ikke prangende
Skræmt væk, før maden er smagt!
1 stjerne før jeg overhovedet har smagt deres mad!
Har købt tapasbilletter igennem migogaalborg, som jeg nu to gange har ville indløse uden held. Begge gange har jeg bestilt bord i god tid, men er så blevet ringet op på dagen!! og fået at vide at de hhv. havde lukket pga privatarrangement og anden gang fordi de kun serveret julebuffet.
Jeg skrev så til dem efter anden gang, hvornår det overhovedet var muligt at indløse de billetter. Aldrig har jeg oplevet at få så flabet svar tilbage. Har ikke en gang besøgt caféen endnu og er allerede helt skræmt væk!
Kan så læse her og diverse andre steder at både service og mad er helt håbløs. Mange der bliver talt så grimt til, at man ikke skulle tro de ikke var interesseret i kunder. Så hvis du ønsker at tage på café i Aalborg, så vælg alle andre steder end café Luna, i hvert fald hvis du vil have en god oplevelse!
Kan ikke anbefale cafe Luna.
Cafe Luna kan klart ikke anbefales.
Vi kom 4 personer klokken 13.30 og de 2 første fik først deres mad serveret efter 45 min og derefter gik der 10 min inden de sidste 2 fik deres mad serveret.. Da maden kom var det koldt og det var burger og pomfritter..
Dårlig oplevelse på café Luna
Vi havde booket bord online 16. Oktober 2023 til cafe luna til fredag. November 2023 kl. 18:15.
Vi kom og fik vores bord og bestilte 2 øl.
Der gik lang tid hvor der ikke kom en medarbejder med menu kort. Der sad en familie ved et andet bord, der spurgte til menu kort. De fik af vide, at de godt kunne bestille fra menu kortet. Men familie gik uden at spise. Vi kunne se der blev stillet ta' selv julefrokost frem på bardisken. Vi spurgte en "tjener/ansat/ejer" om vi kunne få noget andet end julefrokost buffet, han sagde ja. Det kunne vi godt. Vi havde nemlig set på hjemmesiden at der var forskellige Tapas, vi kunne tænke os.
Vi kunne se de ansatte talte sammen i baren. Jeg tjekkede vores online booking, der fremgik det ikke overhovedet at det kun var julefrokost buffet, der var muligt denne dag. Vi fortalte dem, at det var vi ikke blevet gjort opmærksom på ved online booking. Men det var det der kunne spises fik vi besked om og det almindelige menukort var ikke muligt at Bestille fra. Det var ikke det vi havde forventet og ikke det som fremgik af online booking. Personalet virkede meget uvidende og der var forskellige meldinger på hvad vi kunne bestille eller ej. om hvad var muligt. Lige pludselig sagde de det var det her julefrokost buffet vi kunne få, for det var det menuen var i dag. Skuffede betalte vi for vores øl og sagde, at det var ikke det koncept der var lagt op til online på deres booking,
så vi gik uden mad. Virkelig dårlig oplevelse og virkelig utydelig og uprofessionelt håndtering. Vi må sige, at det gør vi ikke kommer på café Luna igen. Øv
Stedet og maden
Rigtig hyggeligt sted venlig betjening fiskefadet var dejlig frisk og rigeligt med mad kan anbefales
Den dårligste café vi har været på i Aalborg!
Den dårligste café, vi længe har været på!
Vi havde bestilt tapas til aftensmad. Her manglede vi to af de seks dele, som skulle være der. Derudover fik vi undertilberedt kylling - og tag i mente, at dette kylling var noget, som var købt på frost, som blot skulle varmes op!
Størstedelen af maden smagte fint nok, men absolut ikke hjemmelavet og ikke tilberedt ordentligt.
Derudover blev man helt stresset af tjenerne, der løb forvirret rundt til trods for, at vi sad fem borde i caféen. Dem der sad rundt om os var mindst ligeså utilfredse og ventede meget længe på sin mad! Absolut ingen service, beklagelser eller noget som helst. Ikke noget, som vi vil komme tilbage til igen.
Mest forfærdelig mad og service
Jeg er simpelthen nødt til at udtrykke min dybe skuffelse over Cafe Luna. Først og fremmest blev jeg snakket grimt til i telefonen, hvor røret bliver lagt på efterfølgende, og personalet var uhøflige og totalt uinteresseret i at hjælpe mig. Desuden har de ignoreret mine mails, hvilket er en fuldstændig uacceptabel måde at håndtere kundehenvendelser på.
Når det endelig kom til maden, var det en sand katastrofe. Retterne var smagløse, undertilberedte og serveret koldere end isbjerge. Jeg forventede en behagelig oplevelse, men i stedet fik jeg en sørgelig og frustrerende formiddag til deres brunch.
Jeg er ikke tilbøjelig til at give dårlige anmeldelser, men Cafe Luna har virkelig skuffet mig på alle mulige måder. Der er ingen undskyldning for sådan en elendig service og så dårlig mad. Jeg vil råde enhver til at undgå dette sted som pesten. De har tabt en kunde for altid
Ikke den bedste oplevelse
Skulle åbne 1130 - åbnede 1135
Maden var lunken. Ventede ca 1 time
Drikkevarer kom efter maden.
De havde glemt brød til brunchen
Virkede meget ustruktureret
Undskyldte med de manglede personale, så derfor får de 2 stjerner. Havde ondt af den uge mand der skulle servicere os
Plastikblomster, nej tak
Vi var fire der fik fiskefad, det var der ikke noget at udsætte på. Vi ville afslutte med en latte, så faldt kvaliteten betydeligt. Den blev serveret i glas og det lignede et glas mælk som det faktisk også var, absolut ingen kaffesmag. Desuden er vi vist over tiden med plastikblomster i gamle patentflasker og plastikefeu med lyskæde over kedelige billeder. Med få midler kan i opdatere til 2023.
En SUPER oplevelse på Cafe Luna
2 veninder havde sat hinanden stævne på LUNA og fik serveret en helt fantastisk fisketapas - og værten havde hjulpet os med et 'øl-bræt' - der levede op til vores ønske. Vi nød den særlige OPMÆRKSOMME
servering - vi følte os rigtig velkommen. Desværre havde vi en bio-aftale - så vi måtte gå igen lidt hurtigt - kunne ellers have brugt mere tid i den skønne cafe - VI VENDER HELT SIKKERT TILBAGE.
God stemning og velsmag.
Frokost for 4 pers. på Café Luna fandt sted i hyggelige omgivelser.
- Som fodnote hertil stod der lysestager på borde - uden lys i, og lanterner i vinduerne med nedbrændte stearinklatter, så der kunne relativt let gøres noget for at vedligeholde hyggen.
Musikken var fint afstemt og tjeneren servicemindet. Der sad to gæster foruden os og fire spisende kom til mens vi var der.
Den bestilte mad var velsmagende og mængden var som den skulle være. Et af de få steder du oplever at et stjerneskud rent faktisk består af en dampet OG en paneret fisk - det kunne andre lære af. Ventetiden på maden var i den lange ende, men maden var til gengæld pænt anrettet og godt tilberedt, serveret på anstændigt brød.
Virkelig uhøflig!
Jeg er kommet rigtigt meget på café Luna i tidernes morgen, og havde derfor gennem MigogAalborg bestilt vouchers til brunch. De kommer så ikke til at blive brugt.
I starten af ugen skrev jeg til caféen, hvad tilbuddet indebar, da det er et par måneder siden, at jeg har købt det og ikke lige umiddelbart kunne finde info om det. Det svarede de aldrig på.
Vi fandt infoen af anden vej, og bookede bord via deres bookingsystem. Der kom aldrig en bekræftelse, så jeg skrev dagen efter.
De havde umiddelbart intet modtaget fra mig, men ville undersøge det.
Da jeg ikke havde hørt noget dagen efter skrev jeg, om de mon havde fundet ud af noget.
Der er så åbenbart sket en fejl i enten min eller deres mail, for hun havde åbenbart svaret mig, som jeg så har overset (men ifølge hende har svaret på).
Under alle omstændigheder kan man godt tale pænt til sine (potentielle) kunder. Men hun starter med at skrive "seriøst??" Og så ellers en svada om, at hun har svaret mig, at jeg har svaret og dog bare kan se min mail/billede som hun har vedhæftet, efterfulgt af en opgivende emoji.
Er ret målløs over den tone, og har aflyst vores booking, hvilket jeg kan se på anmeldelserne herinde nok er meget fornuftigt.
Virkelig ærgerligt, for engang var det en rigtig god café...