By Sarah Lykke Anmeldelser

4,8

Simpelthen så gode! Jeg fik hjælp af Daniel og Sarah til at få min nye hjemmeside op at køre. De er flinke, imødekommende og samtidigt super kompetente. Jeg kan varmt anbefale dem.

Jeg har flere gange handlet hos By Sarah Lykke, og hver eneste gang bliver jeg positivt overrasket. Leveringen går super stærkt. De er hurtige til at returnere dine penge. Sarah har derudover også sv... Se mere

Jeg har tidligere lavet en dårlig anmeldelse, men må også bare ligge mig fladt ned når ejer formål at vende tingene👍🏻 Jeg modtog i dag der smukkeste chokolade brune suit. Jeg bestilte i går og de... Se mere

Jeg kan kun anbefale at handle hos Sarah. Hun giver verdens bedste service og svare hurtigt og personlig når man kontakter hende. Samtidig med at leveringen er hurtig. Top stjerner herfra ⭐️❤️ Det... Se mere

1. Online-marketingbureau

Vi hjælper virksomheder med at styrke deres visuelle identitet og skabe sammenhængende kommunikation på tværs af digitale platforme.

Altid fantastisk service

3. februar 2022

Kære Delta,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det varmer virkelig! Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har haft endnu en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang. 💜

Helt perfekt kundeservice

Lynhurtig, sød og hjælpsom kundeservice!

29. december 2021

Kære Nathalie,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er simpelthen så dejligt at du har givet dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for at den har været god ❤️ Vi glæder os til at sende forkælelse afsted til dig igen.

Virkelig hurtig levering!

Min kjole var pakket efter en halv time og klar til afhentning dagen efter😳 fantastisk smuk og behagelig kjole, køber helt klart derfra igen!

27. november 2021

Kære Victoria 💞
Tusinde TAK for din virkelig fine anmeldelse. Det er så dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse og at du er glad for din nye kjole. Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig igen en anden gang 💜

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse. Fik et håndskrevet brev med en meget fin indpakkede gave med mit produkt. Jeg handler helt sikkert hos jer igen og vil anbefale jer. Det er længe siden jeg har haft sådan en god oplevelse med et net køb.

Tusind tak for oplevelsen.

11. november 2021

Kære Mette,
Sikke en skøn anmeldelse at gå på weekend på. Jeg er simpelthen så glad for, at du har haft en god oplevelse. Tak for din fine anmeldelse. 💜 Jeg glæder mig til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang.
Kærligst Sarah

Bedste service og god kvalitet

Fineste kjole, hurtig levering og skøn hilsen med pakken, da den ankom 🌷 Tusind tak for en dejlig oplevelse, Sarah - handler bestemt hos dig/jer igen. Keep up the good work, det kan mærkes som kunde.

22. september 2021

Kære du,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det varmer virkelig, og det er så dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Vi gør det bedste vi kan, for at du som kunde skal få en god oplevelse 💜 Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang.
Kærligst Sarah

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service. Blev mødt med varme og imødekommenhed, da jeg havde en ændring til min ordre. Kan kun anbefales.

18. september 2021

Kære Lisa
Tusinde tak for din anmeldelse og de søde ord. Vi er simpelthen så glade for, at du har haft en positiv oplevelse 💜
Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang.
Kærligst Sarah

Helt eminent fin service og hurtig…

Helt eminent fin service og hurtig levering 🙂

18. juni 2021

Kære Hanne,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at sende forkælelse afsted til dig en anden gang. 💗

Men bestilling

Men bestilling, gode tilbud og lynhurtig levering. Handler gerne hos Sarah igen 👍🏻

13. juni 2021

Kære Jannie,
Tusinde tak for din positive anmeldelse. Det er simpelthen så skønt, at du har været tilfreds med oplevelsen. Vi glæder os til at sende forkælelse afsted til dig igen. 💗

Vær opmærksom på

Vær opmærksom på, at hvis du indtaster dine oplysninger for at komme videre til næste trin og se hvad fragten koster, så skal du forberede dig på en storm af mails og sms'er om at færdiggøre dit køb. Meget aggressivt og vildt dårlig stil...

24. marts 2021

Kære Nikolaj,
Tusinde tak for din anmeldelse. Det er altid dejligt at modtage feedback, så vi kan blive bedre. Vi er utrolig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med vores opfølgende mail og sms'er. Vi har i en ganske kort periode haft et samarbejde med en udbyder, der skulle hjælpe os med at nå ud til vores kunder. Vi synes heller ikke at det var en passende måde for os, at kommunikere med vores kunder, og derfor opsagde vi hurtigt samarbejdet igen. Vi forsøger altid at fornye os, og for at man kan lære, er man desværre nødt til at fejle. Vi håber at du har lyst til, at besøge os en anden gang, og ønsker dig en dejlig dag. :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Fik personligt kort og 2 prøver jeg glæder mig til og afprøve. Tusind tak for god service.

22. oktober 2020

Kære Mie,
Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse. Vi glæder os til at sende forkælelse afsted til dig en anden gang. 💗

Super hurtig levering!

14. august 2020

Kære MH,
Tusinde tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen levede op til dine forventninger. 💗

Ualmindelig god service

Ualmindelig god service og fem kæmpe store stjerner. Jeg sad sent torsdag aften og ville bestille en kjole, men jeg kunne ikke få lov til at gennemføre betalingen. Jeg skrev derfor til bysarahlykke på instagram, og selvom det var ret sent, svarede de med det samme og fik oprettet et betalingslink, så jeg kunne få købt kjolen. Kjolen sendte de allerede i dag dagen efter.
Virkelig god og kompetent service og bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet her.

7. august 2020

Kære Louise,
Tusinde tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi forsøger altid at være behjælpelige, og svare så hurtigt vi kan. Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang. 💗

Super god købsoplevelse

Lækre produkter og lynhurtig levering samt en smuk indpakning med en personlig hilsen vedlagt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 😊

28. maj 2020

Kære Louise,
Tusinde tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse. Vi glæder os til at sende forkælelse afsted til dig igen. 💗

Kærligst Sarah

Virkelig en god oplevelse at handle hos…

Virkelig en god oplevelse at handle hos “bysarahlykke.dk”. Ordren var afsendt 2 timer efter jeg havde bestilt og jeg havde den 2 dage efter 👍🏻 Derudover var ordren pakket super flot ind og med en lille personlig hilsen - mega optur 🌸 Kan klart anbefale ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

30. april 2020

Kære Line,
Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, og glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang. 💗