Simpelthen så gode! Jeg fik hjælp af Daniel og Sarah til at få min nye hjemmeside op at køre. De er flinke, imødekommende og samtidigt super kompetente. Jeg kan varmt anbefale dem.

Jeg har tidligere lavet en dårlig anmeldelse, men må også bare ligge mig fladt ned når ejer formål at vende tingene👍🏻 Jeg modtog i dag der smukkeste chokolade brune suit. Jeg bestilte i går og de... Se mere

Jeg kan kun anbefale at handle hos Sarah. Hun giver verdens bedste service og svare hurtigt og personlig når man kontakter hende. Samtidig med at leveringen er hurtig. Top stjerner herfra ⭐️❤️ Det... Se mere

1. Online-marketingbureau

Vi hjælper virksomheder med at skabe en stærk og genkendelig visuel stil gennem digital markedsføring og kommunikation. Vi fokuserer på at definere og styrke din brandidentitet gennem content produktion, e-mail marketing og annoncering.

4,8

Simpelthen så gode

Simpelthen så gode!

Jeg kan varmt anbefale dem.

5. juli 2023

Kære Stella,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har været tilfreds med vores samarbejde. Vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe dig i mål med din nye hjemmeside. Tak for tilliden 😌

Hav en skøn aften,
Kærligst Sarah, By Sarah Lykke

Super effektiv og meget sød personale

Super effektiv og meget sød personale. Fantastisk service.!

30. november 2022

Kære Aysegul,
Tusinde TAK for din søde anmeldelse. Det varmer virkelig, at du har lyst til at dele din oplevelse med os 🥰

Vi er meget taknemmelige for, at du netop har valgt at handle hos os. TAK! 💗

Service udover det sædvanlige

Service udover det sædvanlige.

Jeg købte 3 Noella tasker. Desværre var der en graverende fejl på dem, som ikke er shoppens side. Dagen efter havde de fundet en løsning som var meget mere end man kunne forvente.

Hurtig levering, hurtig og fantastisk kundeservice!

24. november 2022

Kære Louise,

Tusinde TAK for din fantastiske anmeldelse. Vi er simpelthen så glade for, at vi kunne hjælpe dig på bedste vis 🥰

Vi er heldige at have så søde kunder som dig! Ha' en fantastisk dag 💗

Kærligst Sarah

Hurtig levering med en lille personlig hilsen 🙏

3. november 2022

Kære Louise,
Tusinde tak for din søde anmeldelse 🥰 Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har været tilfreds med leveringstiden og det personlige kort 🤎🍂

Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig igen en anden gang 🥰

Fantastisk service

Fantastisk service, lækre produkter, gode priser. Sender express.
Har købt 2 gange fornylig her.

7. november 2022

Kære Christina,
TUSINDE TAK for din skønne anmeldelse 🥰 Det er simpelthen så dejligt at høre, at du både er tilfreds med vores produkter, priser, service og leveringstiden. Tak for at dele din oplevelse med os 💜

Vi glæder os til at sende forkælelse afsted til dig igen en anden gang 🥰

Hurtig og godt udvalg

Altid god oplevelse at handle hos BySarahlykke.

29. oktober 2022

Kære Berit,

Sikke en dejlig anmeldelse at starte ugen med. Tusinde TAK for dine søde ord. Det gør os simpelthen så glade! 💜

Vi glæder os til at sende forkælelse afsted til dig igen en anden gang, og ønsker dig en dejlig dag 🥰

Fine produkter

Fine produkter, nem bestilling og hurtig levering. Havde retur været gratis (fik heldigvis ikke brug for det), havde det været helt perfekt.

31. oktober 2022

Kære Kathrine,

Tusinde TAK for din fine anmeldelse, og de søde ord. Det varmer virkelig, og vi er simpelthen så glad for at du har været tilfreds med at handle hos os 💜

Kære Tine,
Tusinde tak for din skønne anmeldelse 💗 Det varmer virkelig. Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har været tilfreds med både vores service samt leveringstiden. Det er netop to ting som vi har meget fokus på 🥰

Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang,
Kærligst Sarah

Perfekt og personlig hilsen i pakken

Perfekt og personlig hilsen i pakken. Tak for lækre støvler med lynhurtig levering.

7. oktober 2022

Kære Sarah,
Tusinde tak for din søde anmeldelse 🥰 Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du har været tilfreds med leveringstiden og det personlige kort 💓

Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig igen en anden gang 🤎🍂

Kære Mathilde,
Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Vi er simpelthen så glade for at du har været tilfreds med leveringstiden, og at du samtidig har fundet nogle gode tilbud 🥰

Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden dag 💗

Utrolig god service

Utrolig god service. Var kommet til at bestille forkert størrelse og skrev en mail, som kort tid efter blev besvaret.
Desuden var blusen fint pakket ind og med tilhørende kort ved.

29. september 2022

Besvarelse fra By Sarah Lykke

Sikke en skøn anmeldelse at afslutte dagen med. Tusinde tak 💗 Vi ønsker altid at skabe en oplevelse når man handler hos os - også selvom det er online. Derfor er det simpelthen så dejligt at høre, at du har været tilfreds med indpakningen og kortet.

Vi glæder os meget til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang, og ønsker dig et skønt efterår 🤎🍂

Utrolig god service

Jeg returnerede dele af min ordre pga forkert størrelse og fordi det alligevel ikke var sko for mig. Det har været utrolig nemt, Sarah har været hurtig til at svare tilbage når jeg har haft spørgsmål - i det hele taget utrolig god service!!

13. september 2022

Kære Anna,
Tusinde TAK for din søde anmeldelse. Det gør mig så glad at læse, at du har været tilfreds med vores svartid samt service. Vi gør altid vores bedste, og det er så dejligt at det kan mærkes hos dig 💗

Ha' en helt fantastisk weekend,

Altid en god oplevelse hos By Sarah Lykke

Jeg har flere gange handlet hos By Sarah Lykke, og hver eneste gang bliver jeg positivt overrasket. Leveringen går super stærkt. De er hurtige til at returnere dine penge. Sarah har derudover også svaret hurtigt på ens spørgsmål, når jeg har skrevet på instagram. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Sarah.
Hvis man kunne give mere end fem stjerner, havde jeg gjort det.

9. september 2022

Kære Cecilie,

Wauw en skøn anmeldelse at starte dagen med. Tusinde TAK fordi du har lyst til at dele din oplevelse med mig. Det gør mig simpelthen så glad 🥰 Vi forsøger altid at gøre vores bedste, og det er derfor så dejligt, at det lige netop er den oplevelse du har haft når du har handlet hos os ❤️

Jeg glæder mig til at sende selvforkælelse afsted til dig igen en anden gang, og ønsker dig en fantastisk dag ❤️

Kærligst Sarah

God service og gode varer

9. september 2022

Kære Maja,
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og service. Det gør mig så glad at læse. Tak for din fine anmeldelse 🥰

Jeg glæder mig til at kunne sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang, og ønsker dig en super skøn dag 🧡

Kærligst Sarah

Super god webshop med virkelig god…

Super god webshop med virkelig god service og hurtig levering

5. september 2022

Kære Katrine,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Sikke en dejlig start på mandagen. Det er simpelthen så fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service og leveringstid 🥰

Tak fordi du havde lyst til at dele din oplevelse med os. Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang 💜

Kærligst Sarah

Hurtig levering og alt som det skulke…

Hurtig levering og alt som det skulle være⭐️

2. september 2022

Kære Mette,
Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Det gør mig simpelthen så glad at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med leveringstiden 🥰

Du ønskes et skønt efterår ~ vi glæder os til at byde dig velkommen på shoppen en anden gang 💗

Kærligst Sarah

Altid masser af lækre ting

Altid masser af lækre ting, og gode tilbud. Hurtig levering, og flot og personligt pakket.

5. september 2022

Kære Susanne,
Hvor er det dejligt at se, at du vender tilbage. Det er vi simpelthen så glade for. Tusinde tak for den fine anmeldelse ❤️

Vi glæder os til at sende selvforkælelse afsted til dig igen en anden gang 🥰

Lyn hurtig levering.

2. september 2022

Kære Sanne,
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er simpelthen så glade for at høre, at du har været tilfreds med leveringstiden 🥰

Hav en fantastisk weekend fyldt med selvforkælelse og solskin 💗

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening
Vil gerne handle her igen👍

17. august 2022

Kære Vibeke,
Tusinde tak for dine søde ord, og den fine anmeldelse. Det er simpelthen så dejligt at høre, at du har lyst til at vende tilbage en anden god gang 💜

Jeg vil glæde mig til at sende selvforkælelse afsted til dig igen, og ønsker dig en rigtig skøn sensommer 🥰

Skøn hele vejen igennem

Super skøn kundeservice. Derudover har de altid lækre priser på deres tøj! Også et kæmpe plus for mega hurtig levering/pakning af tøjet!

16. august 2022

Kære Karoline,
Sikke en skøn anmeldelse at møde ind til - Tusinde TAK for dine søde ord, og fordi du har lyst til at dele din oplevelse med os 🥰

Jeg er simpelthen så glad for, at du har været tilfreds med vores kundeservice, priserne og leveringstiden 💌

Jeg glæder mig til at sende selvforkælelse afsted til dig en anden gang 💜