For knap 9 måneder siden købte jeg to Broste Zep lamper igennem by Rønhoff. Lamperne er pil skæve. Jeg reklamerede, sendte billeder osv. og fik af vide, at jeg ville modtage nogle nye, når lamperne ig... Se mere

Jeg ville ikke anbefale nogle, at handle over denne hjemmeside, hvis de regner med, at pakken kommer indenfor rimelig tid. Jeg bestilte selv et spejl d. 5 Maj, og i dag er det d. 6. Juni, og har ikke... Se mere

Jeg faldt over siden da jeg stod og manglede et nyt tæppe til stuen. Jeg ser by rønhoffs gode tilbud og beslutter straks at bestille ! Desværre ville mit kort ikke gå igennem, men efter et hurtigt... Se mere

Jeg har flere gange handlet hos "By Rønhoff", både fysisk i butikken men også som kunde i webshoppen, og hver gang, har jeg fået en fantastisk god service. Altid er der tid til råd og vejledning om i... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Om by Rønhoff

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bag webshoppen findes rigtige levende mennesker, som meget gerne tager en indretningsnak eller blot svarer på praktiske spørgsmål. Vi har mange af de allerbedste brands såsom, house doctor, Broste Cph, Madam Stoltz og mange flere. Ring endeligt eller skriv en mail hvis du har noget på hjerte. Vi er her for at yde dig den allerbedste service.

3,3

Middel

Dårlig rådgivning og radiostilhed

Vi skrev før bestilling for at høre om en opbevaringsbænk egnede sig til udendørs brug. Dette blev vi bekræftet i. Da vi modtager den, viser det sig at låget er ubehandlet limtræ, som skyder voldsomt og udvikler svamp i løbet af en lille uge.

Vi får ved opfølgende kontakt at vide at det "siger sig selv, at ingen trætype kan holde det danske regnvejr ude af nogen form for opbevaring". En komisk bemærkning, som vi dog havde ønsket vi havde fået i første omgang. Herefter ikke flere svar på henvendelser.

28. august 2017

Ingen levering og intet svar

Jeg har d. 23 juli bestilt et konsolbord for næsten 2000,- og fået min ordrebekræftelse lige umiddelbart efter, men ikke hørt noget somhelst siden, næsten 2 uger efter. Har sågar prøvet at ringe og nu skrevet mail til virksomheden, men intet svar. Derfor 1 stjerne.

3. august 2017
by Rønhoff-logo

Besvarelse fra by Rønhoff

Beklager, By Rønhoff er en enkeltmandsvirksomhed i ordets bogstaveligste forstand. Jeg har tilladt mig at holde ferie i halv anden uge og skubber desværre hvert år efter ferien med en ophobet mængde ordrer og mails, som skal behandles - Du er velkommen til at ringe igen, hvis du ønsker at få dit bord til kr.1.596,- tilsendt. Penge er naturligvis ikke trukket, så ingen skade sket.

Flotte lamper og god service

Vi fandt nogle lamper vi rigtig godt kunne lide og surfede rundt på nettet efter hvor de var billigst - det var så hos Rønhoff.
Varen blev fint tilsendt og var præcis som vi ønskede. Stor lykke...
De havde dog glemt at sende en faktura med og havde vist ikke et program der kunne lave fakturaer, men da vi mailede efter fakturaen, kom den efter lidt over 2 uger. (Det gjorde at jeg overvejede at kun give 4 stjerner). Men omvendt er kundeservicen er utrolig venlig,imødekommende og sørgede for at tingene kom i orden (og det gør at jeg alligevel giver 5 stjerner)
Havde vi ikke brug for faktura, ville det ikke være det eneste at sætte den mindste anmærkning på. Men også den detalje bragte de jo fint i orden.
Rønhoff kunne vi sagtens finde på at bruge en anden gang

23. februar 2017

Uovertruffen service

Jeg bestilte to lamper hos ByRønhoff. Dagen forinden levering ringede ejeren, Grethe, personligt for at bekræfte leveringen.

Ved leveringen var der en produktionsfejl i den ene lampe. Jeg ringede derfor direkte til Grethe, som med det samme kontaktede producenten med henblik på at få en ny lampe - den defekte lampe kunne vi beholde.
Den nye lampe blev direkte leveret, uden beregning, af hendes egen medarbejder, idet hun synes at vi skulle have vores nye lampe hurtigt.

Grethe har udvist uovertruffen service udover det sædvanlige. Jeg vil stærkt anbefale at shoppe på denne side.

15. november 2016

Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler ved by rønhoff !

Desværre ville mit kort ikke gå igennem, men efter et hurtigt opkald har by rønhoff sendt tæppet afsted, uden nogen bøvl eller ventetid til mig :-)
Et par dage senere modtager jeg, og sidder nu tilbage som en super tilfreds kunde ! Kan klart anbefale by rønhoff til alle som ønsker god service og super god kundehåndtering.
Bestemt ikke sidste gang jeg har lagt en ordre ind!

14. juni 2016

Meget lang leveringstid

Jeg skal købe en fødselsdagsgave og falder over Rønhoffs gode tilbud. Jeg bestiller varen, og glæder mig til at godkende den, før jeg pakker den ind. Da der er gået 6 dage, skriver jeg til Rønhoff for at finde ud af hvor min pakke er blevet af, da jeg ikke har fået nogen besked på mail, at den er sendt afsted.
Jeg får et svar retur om at min bestilling ikke har været på deres lager, selvom der intet stod inde på deres side.
2 dage efter kommer pakken til døren, og på det tidspunkt er fødselsdagen overstået for flere dage siden, og jeg måtte møde op uden pakke og en sødt brev om at den nok ville komme inden så længe.
Min konklusion er, at hvis du ønsker at få leveret fra dette firma, så væbne dig med tålmodighed.

14. juni 2016
by Rønhoff-logo

Besvarelse fra by Rønhoff

Hej Fameng, igen kan jeg blot henlede opmærksomheden på en kaotisk flytning, beklager.... Vi er nu helt optimalt kørende igen

Super god service!

Har handlet her flere gange og har altid en positiv oplevelse over service niveauet! Samtidig er priserne generelt rigtig gode i forhold til mange andre der forhandler samme produkter.

20. november 2015

forrygende !!

Købte 6 spisebordsstole (Nellie armstole)
Hurtig levering og lige til døren .
Derudover har Rønhoff den bedste kundeservice jeg til dato har oplevet .
Kan klart anbefales og det er absolut ikke sidste gang jeg handler der ☺

19. maj 2015

Service i topklasse!

Jeg købte to messing lamper fra Broste Copenhagen hos By Rønhoff. Jeg havde selv glemt at påføre tlf. nr. til fragtmanden, men intet problem, det fik jeg en mail om og By Rønhoff sørgede derefter for at nummeret kom frem til fragtmanden.
Lamperne var desværre ikke ens. Da jeg bor 10 min fra Broste Copenhagens lager på sjælland, ringede jeg og spurgte om jeg kunne komme der ud og bytte lamperne i stedet for at sende dem til By Rønhoff i Horens, for at de kunne sende dem til lageret, så de kunne sende to nye tilbage til Horens, som så til sidst kunne sende lamperne til mig. Det kunne ikke lade sig gøre da Broste Copenhagen ikke har kontakt med privat kunder.
Jeg ringede derfor til By Rønhoff og forklarede problematikken, der var fuld forståelse og de ville kontakte Broste Copenhagen. Som sagt så gjort og et par dage senere kunne vi køre til Broste Copenhagen og bytte lamperne selv.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos By Rønhoff, de forstår sig på kundeservice. Tak for hjælpen med ombytningen!

15. december 2014

GOD personlig service

Hvor er det dejligt at opleve, når en indehaver er lige så serviceminded og hjælpsom, når en vare skal retur, som når man køber! Jeg er ikke så vant til at sende møbler, men jeg blev guidet let igennem. Priserne er også værd at bemærke. Den vare jeg købte var 200 kr. billigere end på andre sider. Så alt i alt 2 gode grunde til at vælge by Rønhoff. Jeg kigger i hvert fald forbi en anden gang.

15. december 2014