Jeg faldt over siden da jeg stod og manglede et nyt tæppe til stuen. Jeg ser by rønhoffs gode tilbud og beslutter straks at bestille ! Desværre ville mit kort ikke gå igennem, men efter et hurtigt... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Om by Rønhoff

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bag webshoppen findes rigtige levende mennesker, som meget gerne tager en indretningsnak eller blot svarer på praktiske spørgsmål. Vi har mange af de allerbedste brands såsom, house doctor, Broste Cph, Madam Stoltz og mange flere. Ring endeligt eller skriv en mail hvis du har noget på hjerte. Vi er her for at yde dig den allerbedste service.

3,3

Middel

For knap 9 måneder siden købte jeg to…

For knap 9 måneder siden købte jeg to Broste Zep lamper igennem by Rønhoff. Lamperne er pil skæve. Jeg reklamerede, sendte billeder osv. og fik af vide, at jeg ville modtage nogle nye, når lamperne igen var på lager. Jeg hørte ikke noget i flere måneder, og kontaktede igen by Rønhoff. Der var selvfølgelig sket en fejl, og jeg ville hurtigt blive kontaktet, så jeg kunne få nogle nye lamper.. Men her 8 måneder efter første reklamation, føler jeg mig ærlig talt totalt til grin. Aldrig har jeg oplevet lignende elendig service. By Rønhoff får hermed en elendig stjerne, som passer tilsvarende til deres elendige behandling.

8. august 2019

Leverandørproblemer bliver købers problem

Jeg købte en stol, hvor skindet meget hurtigt gik i stykker. Det er selvfølgelig ikke deres skyld, og jeg fik lovning på, at jeg ville få et nyt skind direkte fra leverandøren. Da jeg ikke har hørt noget efter en uge, skriver jeg til kundeservice, som nu undskylder og siger, at leveringen er en måned forsinket fra leverandøren men at jeg kan få et skind i en anden farve. Jeg skriver tilbage, at jeg ønsker den farve, jeg har bestilt og at de ellers må kompensere mig på anden måde - måske med lidt rabat. Det får jeg intet svar på, og da jeg IGEN skriver, undskylder de manglende svar, og jeg får nu pludselig at vide, at skindet er 3 mdr forsinket!! Jeg skriver igen og spørger, hvordan de vil kompensere mig, og får nu at vide, at de er "en lus mellem to negle" og intet kan gøre. Jeg skriver tilbage, hvordan de kan være det? Det er vel dem, der sælger og ikke leverandøren, og hvad de har gang i med deres leverandør er ikke mit problem. Igen spørger jeg, om jeg så ikke kan få lidt rabat. Nu står jeg her... over en måned senere og har ikke fået svar fra deres kundeservice. Som minimum kunne jeg da få pengene retur, hvilket aldrig blev tilbudt. Jeg er så skuffet, for i starten var tonen rigtig god. Men servicen har ikke været god, og om der er problemer med leverandøren kan ikke være købers problem. Som minimum kan man tilbyde pengene retur. At ignorere min email er ikke okay. Jeg har gemt alle mails. Øv øv øv, for de har mange fine ting, jeg gerne ville have købt. Nu skal jeg ikke købe mere derfra :-(

29. juni 2019
by Rønhoff-logo

Besvarelse fra by Rønhoff

Hej Johanne,
Beklager, at din sidste mail ikke lige er blevet besvaret samme dag, som du sendte (torsdag skriver du og lørdag kommer der denne anmeldelse) Vi har rigtigt mange mails, der skal besvares hver dag. Ville faktisk gerne kompensere dig, men dropper det efter din anmeldelse. Til gengæld, var den lige DRÅBEN - Havde overvejet at lukke shoppen, da vi ikke synes, at kunne tilfredsstille alle kunder (generelt et billede i webhandlen, som bare vokser hver dag) Vi lukker ned inden sommerferien - desværre :-( Vil dog lige på falderebet takke for alle de fine anmeldelser, søde sms`er og mails vi trods alt har fået gennem årene

Kan ikke anbefales

Jeg ville ikke anbefale nogle, at handle over denne hjemmeside, hvis de regner med, at pakken kommer indenfor rimelig tid. Jeg bestilte selv et spejl d. 5 Maj, og i dag er det d. 6. Juni, og har ikke andet end min ordrebekræftelse modtaget på førstedagen. Derudover skal det siges, at jeg har henvendt mig til firmaet, to gange, gennem deres kontaktsystem på deres hjemmeside, men har intet hørt. Pengene har nu stået reserveret i en måned, men ingen fremskridt er sket.

6. juni 2019

Jeg har flere gange handlet hos "By…

Jeg har flere gange handlet hos "By Rønhoff", både fysisk i butikken men også som kunde i webshoppen, og hver gang, har jeg fået en fantastisk god service. Altid er der tid til råd og vejledning om indretning generelt og man får altid sine bestilte varer, som lovet.
Man kan have fuld tillid til en god handel hos "By Rønoff". Kan varmt anbefales.

22. januar 2019

Altid god service

Bedste service og de lækreste ting til fantastiske priser.
Har handlet en masse hos by Rønhoff og er såå glad for mine ting og den behjælpelighed der, er man i tvivl om en vare så kan man altså få den hjælp man skal have og har hun det ikke så kan hun næsten altid skaffe det :) handler klart der frem over :)

22. januar 2019

Forfærdelig kommunikation

Jeg bestilte en puf den 6/12-2018. En venlig dame ringede og sagde, at den ikke kunne være fremme inden juleaften, og det var jo bare sådan, at det var. Hun sagde, at den i hvert fald ville være fremme i starten af januar. I dag er det den 20/1-2019. Jeg har forgæves prøvet at få fat på Rønhoff over mail, men de har ikke vendt tilbage, og jeg har stadig ikke modtaget puffen. I min seneste mail skrev jeg, at de kunne afbestille min ordre, hvis ikke de kontaktede mig inden den 18/1–2019 - dette har de heller ikke reageret på. Det er utrolig uprofesionelt og uacceptabelt!
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle ved Rønhoff, hvis man rent faktisk gerne vil have den vare, som man bestiller, og hvis man ønsker svar på sine henvendelser.

20. januar 2019
by Rønhoff-logo

Besvarelse fra by Rønhoff

Hej Amalie, Vi ringede til dig fredag den den 18.januar kl. 11.08 for at forklare dig, at vi netop af frygten for at få dårlige anmeldelser havde valgt helt at opgive vores hollandske leverandør. De leverer desværre lige som vinden blæser. Dog havde vi også valgt at tage de varer hjem som allerede var bestilt for at tilfredsstille vores kunder. Hvis du går på hjemmesiden vil du se, at alle varer fra denne leverandør er fjernet. Beklager, at vi ikke fik talt på telefonen og din dårlige oplevelse.

Helt særlig og fantastisk service 🌟

Fantastisk service fra start til slut. Bestilte en muubs vaske, fik en forkert. Ombyttet hurtigt, lidt udfordring med fragtfirma men By Rønhoff svarede både udenfor åbningstid og hjalp hurtigt. Fik ny vask ikke faldt i vores smag og med en skade. By Rønhoff kørte hele vejen ud og fik ny vask og afleverede den hos mig på adressen. Helt særlig og skøn oplevelse. Jeg kan anbefale dette firma. Personlig og god oplevelse og hvis man kunne have givet flere stjerner havde jeg gjort det🌟

26. oktober 2018

Personlig og dejlig service

Personlig og dejlig service

Jeg har bestilt to stole, som kom hurtigt, efter en opringning om hvornår jeg ønskede dem leveret, og med en information om hvornår de blev sendt afsted og med hvilket firma.
Jeg vil helt sikkert anbefale denne side til andre.

Tak for fantastisk service!

12. oktober 2018

Super skøn og personlig service :) Har…

Super skøn og personlig service :) Har købt de fedeste lamper og er yderst tilfreds med mine lamper og den hurtige og professionelle betjening By Rønhoff har givet - fra ordre modtagelsen og helt til leveringen af mine lamper, som kom sikkert frem.

26. maj 2018

Lækre varer og super service

Udvalget hos by Rønhoff er helt fantastisk, og servicen er i top. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål om flere af produkterne samt hurtig levering. Jeg vil med glæde anbefale by Rønhoff til andre:-)

25. maj 2018

Jeg anmelder aldig forretninger eller…

Jeg anmelder aldig forretninger eller andet.
Men må indrømme at jeg er lidt irriteret over at jeg selv efter at have ringet til dem efter 1 uges med manglende ordre bekræftelse på en lampe får at vide de lige skal se om den er på lageret. Ringer så selv igen efter 2 dage får at finde ud af at den har de ikke hjemme. Derfor annullere jeg så ordren. Lige nu afventer jeg pengene efter 3 ugers ventetid.. Jeg er dog lige blevet ringet op og hun vil ordne det med det samme, men det desværre meget arbejde for en vare derv aldig kom ... øv :-(

7. maj 2018

Bestilling modtaget efter en uge

Bestilling modtaget efter en uge.
Dog skriver ByRønhoff selv på sin hjemmeside at, "Du vil senest 2 hverdage efter din bestilling få oplyst, hvilken uge og hvilke dage du kan forvente at modtage eller afhente varen.
1 hverdag før levering modtager du en mail, hvor du kan se, hvornår du kan afhente varen i en given Pakke Shop eller få varen leveret på din adresse (der angives et 3-4 timers leveringsinterval
for eksempel mellem kl. 13.00 og kl. 17.00) hvor det må kræves, at der nogen hjemme til at modtage varen)."

Jeg har intet hørt siden ordrebekræftelsen. Pakken er blevet leveret til en GLS pakkeshop 2,5 km fra mit hjem selvom der ligger en 600 m fra min adresse. Træls at betale en fragtpris på 69,00 kr. for så efterfølgende at skulle hente den i en anden del af Aarhus - på cykel vel at mærke.

16. marts 2018

Nemt og hurtigt!

Nemt og hurtigt!
På trods af mange forbehold og masser af spørgsmål fra min side, gik alt som smurt. By Rønhoff og de Danske Fragtmænd gjorde min store ordre nem og behagelig. Vi har fået de smukkeste sofaer hjem og jeg glæder mig allerede til igen at skulle bestille fra By Rønhoff!

29. august 2017