Byman

Byens bedste cykelbutik, Byman Cykler. Jeg er kommet i Byman de sidste 10 år og service og niveau af cykelmekaniker færdigheder er altid i top. Byman Cykler får både lov til at tage sig af min hverd... Se mere

Jeg skulle have udskiftet 2 klinger, kassette, kæde, bremseklodser, kabler og dæk samt repareret og justeret gearskiftere, hvor den ene fungerede dårligt og den anden slet ikke. Jeg har en Scott lande... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

byman

Super service med meget høj faglighed og integritet! Jeg har købt 3 cykler der foreløbig og altid fået super service også efterfølgende.

30. marts 2016

Overdrevet god service!

Efter en direkte elendig behandling med et eftersyn hos LarryvsHarry, endte jeg efter et stykke tid med at stoppe op foran Byman.
Kæden trængte til lidt smørelse, så jeg bad mekanikeren om at give den lidt og spurgte til prisen for det.
"Det kan der ikke være tale om" sagde han. "Din kæde hænger jo, og skal strammes".
Jeg gentog mit ønske om lidt smørelse så jeg kunne komme videre, men det ville han ikke være med til. Jeg endte derfor aligevel med at aftale, at han gjorde begge dele til en pris af 125kr. Cyklen kunne jeg afhente dagen efter.
Da jeg hentede den, betalte de 125kr og kørte derudaf, kunne jeg konstatere at Byman ikke bare havde smurt og strammet kæden;
De havde;
Pumpet begge mine dæk,
justeret mine skivebremser
& endda justeret mine magnetlygter, så de blinker i en tid efter man er stoppet.
Alt sammen noget som larryvsharry skulle ha gjort, men som de på ingen måde leverede.
Jeg kører aldrig andre steder hen med min cykel end til Byman fremover.
RESPEKT!

15. august 2015

Travle, men venlige og kompetente!

Jeg har handlet med Byman 3 gange inden for ret kort tid, senest hvor jeg købte en ny cykel til ca. 8.000,-

Alle 3 gange har jeg oplevet meget venlig og kompetent betjening af forskellige medarbejdere; både til mig, men også til alle de andre kunder i butikken. Ja, de har meget at se til, men sålænge de holder hvad de lover, så er det fint med mig.

Byman skiller sig ud fra mængden af københavnske cykelforretninger, dels ved at have et lækkert sortiment af cykler (alm., racer og MTB), men også ved at man f.eks. får en SMS, når ens cykel er færdig. Jeg fik endda en lidt lavere pris på min cykel end den først aftalte og det vækker tillid hos mig. Jeg kan klart anbefale Byman til andre!

Mvh. Andreas

11. april 2015

Mangelfuld service

Byman Cykler virker som et firma med rigtig meget at se til. Det er jo fint - bare ikke når man har brug for hjælp. Telefonisk oplyste den travle medarbejder, at der var 2-3 ugers ventetid på bike-fitting-konsultation og at der skulle træffes aftale via mail. Jeg afsender pligtskyldigt mail til butikken - og hører så ikke mere.
Så går man et andet sted hen... :-/

30. marts 2015

Fantastisk service

Jeg har i flere omgange brugt Byman Cykler til små-reperationer som udskiftning af kæde, lapning af dæk etc. og hver gang har servicen været helt i top. Da jeg var der inde sidst, var det for at købe en ny racer cykel, og den ekspertise, jeg blev mødt med, var VIRKELIG fremragende! Jeg følte mig virkelig hørt, og vejledningen i fht. cyklen var meget brugbar. Derudover var det tydeligt, at der i det hele taget var en kæmpe generel viden og begejstring om cykling og cykler i det hele taget. Hurra for folk, der ved noget!

18. august 2014

Elendig service og uforskammet betjening

Var parat til at lægge omkring 10.000 kr. til en ny cykel, men deres amatøragtige håndtering af bestillingen og helt usædvanligt arrogante og uforskammede betjening fik mig til sidst til at forlade butikken. Det er tilmed anden gang jeg oplever det. Nu har jeg lært lektien. Kommer der aldrig igen!

1. juni 2014

serviceminded

har kun ros tilovers, for en både venlig og især hjælpsom behandling, tiltrods for at, selv havde prøvet at fixe cykel, og det var gået galt, var man parat til at guide mig til rette, kan kun anbefale Bymann cykler til andre
mvh
MARTIN
Amaliegade

16. april 2014

Uforskammet dårlig service

Afleverede en gammel Christianicykel, som vi lige havde købt brugt. Den skulle have repareret gearet, pedalerne og bremsen. De ringede og gav en os pris på ca. 800 kr. Da vi hentede cyklen var det blevet til 1.200 kr... En uge efter vi havde fået cyklen tilbage, satte gearet og pedalerne sig fast og cyklen kunne ikke køre. Da jeg kom tilbage med den for at få den fixet (gratis), fik jeg af vide af ejeren "at det nok var noget jeg bildte mig ind", at den ikke kunne køre. Han rullede med øjnene og nægtede pludselig, at det var dem, der havde pillet ved gearet og bremsen... Selvom jeg havde det stående på min kvittering! Han var så uforskammet!

24. januar 2014

Hvis du vil tages i røven så kør forbi Bymann Cykler

I oktober måned kørte jeg af logistikmæssige hensyn ned til Bymann og IKKE Christiania Smedie med vores Christiania cykel da bremsekablet til baghjulsbremsen var knækket ved bremsegrebet - indleverede den med ønsket om at få kablet skiftet, hvilket sagtens kunne lade sig gøre til dagen efter. Da jeg dagen efter til aftalte tid afhentede cyklen, var hele bremsen (kabel og greb) blev skiftet til min store forundrelse. Jeg spurgte ind til hvorfor de havde valgt at skifte både kabel og greb, da der intet var galt med grebet - det havde de gjort fordi det ville være meget besværligt kun at skifte kablet!!!!??????? Og at det nye kabel og greb kom samlet, som de i øvrigt fik leveret fra Christiania Smedie. Nu stod jeg der med et greb der var fuldstændigt udsensmæssigt anderledes end det andet greb på styret hvilket generede mig visuelt, ydermere ville det også ha været at foretrække at vide det på forhånd, hvilket jeg verbalt gav udtryk for - men det kunne ekspedienten overhovedet ikke forstå at jeg syntes. Nå, så langt så godt - ved indleveringen havde jeg også bedt dem om at tjekke bremseskiver og gear, da cyklen bremsede skævt på venstre forhjul samt hylede fra bremseskiven, og gearet ikke fik ordenligt fat i hvert gearskift, det skulle ligeledes bringes i orden.
Efter jeg havde ytret min mening ang. bremseudskiftningen og betalt hoppede jeg på cyklen for derefter at konstatere at gearet nu var blevet helt slemt ved gearskifte og at forhjulsbremsen ikke var blevet ordnet. Tilbage til butikken - "gearet er ikke indstillet og forbremsen hyler stadigvæk og bremser skævt" ekspedienten kigger på min arbejdsseddel og bedyre at det er blevet ordnet! "Søde du, nu køre du lige en tur på min cykel og så kan vi lige tale sammen bagefter" som sagt så gjort - gearet blev indstillet efterflg. - men forbremsen er stadig uforandret! Kunne simpelthen ikke fysisk blive i den butik for at få det fikset, så tog min cykel og kørte afsted - magen til inkompetente folk.
Men det stopper ikke her, for gearet er stadig helt kaput, så jeg har hertil morgen indleveret den til Christiania Smedie for at få dem til at ordne gear og bremse - han kiggede på cyklen og sagde det fikser vi, "men må jeg lige høre hvorfor du har forskellige bremsegreb på styret"? Så fik han lige hele historien - hvortil han svarede at "fremover kommer du kun herned med din cykel for de har tage dig i røven hos Bymann, hvilket vi tit oplever at vores kunder bliver hos dem"! Vi ville kun ha skiftet kablet, hvilket overhovedet ikke er besværligt og det bremsegreb bruger vi slet ikke hvis vi skifter grebet! "Men hvor skulle du vide det fra og det har de bare udnyttet"!

Så tak Bymann for løgn og latin - man burde melde jer til Forbrugerstyrelsen for vildledelse af jeres!

9. december 2013

Uprofessionelt personale og dårlig service

Jeg fik Byman til at sætte nye skærme på min cykel, og vi aftalte, at jeg kunne hente min cykel to dage senere. To dage senere bliver jeg ringet op fra Byman, og de fortæller, at min cykel ikke er færdig, da de ikke har nogle originale Raleigh-skærme på lager. Jeg havde allerede da jeg afleverede cyklen gjort opmærksom på, at jeg ønskede originale skærme, så de burde nok have tjekket lagerstatus allerede på dette tidspunkt. Vi aftaler en ny deadline hele 7 dage senere. Da 7 dage er gået går jeg ned for at hente min cykel. Til at starte med er der ikke lige nogen der ved hvor min cykel er eller hvad status er på den. Til sidst finder de en kollega, der kan fortælle at cyklen stadig ikke er klar, da de bestilte skærme åbentbart ikke passer til min cykel, da min cykel er en ældre model. De siger at de vil ringe tilbage, når cyklen er færdig, så jeg må væbne mig med tålmodighed. Dagen efter ringer jeg for at få status på min cykel, men de kæmper stadig med skærmerne. Først efter yderligere to dage er min cykel endelig klar til afhentning.

Alt i alt havde jeg en virkelig dårlig oplevelse. En reparation, som jeg blev lovet ville vare 2 dage endte med at vare 12 dage. Jeg synes, at det virkede enormt uprofessionelt at de først på den planlagte afhentningsdag undersøger om de har de nødvendige reservedele på lager og samtidig virkede de ikke særlig forstående overfor mit behov for at få vished om hvornår min cykel ville være færdig. Deres indstilling virkede til at være "din cykel er færdig, når din cykel er færdig".

1. november 2013

Dårlig service og håndværk – til gengæld er prisen helt i top (dyr)

Jeg tog min cykel ned til Byman for at få klargjort min citybike til sommeren efter en hård vinter. Fortalte hvad der skulle skiftes og bad dem undersøge om der var andet der skulle skiftes, da det kunne være det bedre kunne betale at skrotte cyklen og investerer i en ny cykel.
Jeg henter cyklen og betaler 2000. Da jeg prøver cyklen virker gearskiftet ikke ordentligt og jeg indleverer den igen. Her fik jeg så først fortalt at det var sådan cyklen fungeret før – ”fis”. Jeg holdte på min ret på at få gearene indstillet ordentligt, herefter fortalte de at bagskifteren var slidt og det ville koste yderligere 500, hvilket jeg ikke kunne forstå de ikke havde fortalt mig før.
Det endte med de justerede gearene og skiftet diverse kabler efter meget brok.
Dårlig service og håndværk – tilgengæld er prisen helt i top (dyr)

23. maj 2013

Gode priser, fin service og hjælpsomme medarbejdere

Efter lang tids søgen fandt jeg endelig en racer, som passede mig. Var forbi BYman flere gange (havde svært ved at vælge) og hver gang var de klar til at hjælpe. Fik en sms hver gang, noget var klar.

Der var en lille ting med ikke at have cyklen klar til aftalt tid (der var kun 1 dæk af den type jeg skulle bruge og pedalerne var ikke sat på). Her ville det have været rart med en sms, når noget IKKE ville blive klar til tiden, så man ikke tager hele vejen derud forgæves.

Men samlet set meget positivt.

19. februar 2013

Gode cykler til gode priser

Deres MTB-cykler er rigtig gode og til endda til gode priser. Rådgivningen er helt i top. Valgte fx en billigere model, da ejeren mente den passede bedre til mit behov. Det er god service fremfor bare at sælge den dyreste. Der vil vi handle igen og igen.

20. juni 2011

Byman Sport. Levering efter 2 dage. Nemt og bekvemt.

Bestilte et par cykelbukser til 800,- søndag aften, fik bekræftelsesmail med det samme, og bukserne kom med posten om tirsdagen. Eneste minus er portoen på 50,-. Det virker til at være i overkanten, dels da pakken/kuverten var frankeret med 38,50 og dels da et køb for 800,- i min verden bør udløse fri fragt. Selve varen kunne også være pakket mere nænsomt ind. Den lå uindpakket i forsendelseskuverten.

6. juli 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (37 anmeldelser)