Byman

Bestilte et par cykelbukser til 800,- søndag aften, fik bekræftelsesmail med det samme, og bukserne kom med posten om tirsdagen. Eneste minus er portoen på 50,-. Det virker til at være i overkanten, d... Se mere

Byman Cykler virker som et firma med rigtig meget at se til. Det er jo fint - bare ikke når man har brug for hjælp. Telefonisk oplyste den travle medarbejder, at der var 2-3 ugers ventetid på bike-fi... Se mere

1. Cykelbutik
  2. Cykelværksted
  3. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

byman

Rigtig god service.

Har handlet hos Byman flere gange. Rigtig fint sted og god service.

Havde behov for akut udskiftning af batteri til geargruppe. Fik det fikset på et øjeblik.

Kan godt anbefales 👍🏻

3. december 2024

Der er altid et eller andet..

Følgende er baseret på gentagende besøg, hvor det sidste var dråben.

Jeg havde min ladcykel til service. Der blev skiftet nyt gashåndtag. jeg skulle af med 1500,- og 1uge efter gik min bagbremse i stykker. Jeg skulle også have haft cyklen retur om mandagen, men de havde ikke lavet den på trods af jeg afleverede den fredag, så jeg måtte vente yderligere en dag. Et par dage efter røg min bagskærm af og ind under hjulet imens jeg cykler, fordi en møtrik var kalket til og derfor gav den slip. Det er min forventning at når jeg indleverer min cykel til service - så tjekker de HELE cyklen og informere hvis der er noget jeg skal være opmærksom på.

Jeg har brugt Byman adskillige gange, fordi deres lokation er bekvemt, men det er sidste gang. Hver gang er der et eller andet issue efterfølgende.

Jeg har nu indleveret den til en anden autoriseret ladcykel forhandler, hvor nu min bagerste skivebremse, bremseklodser, rustent bremsekabel, nedslidt kæde skal udskiftes hvilket kommer til at koste mig flere tusinde kroner bl.a. fordi at bremseklodserne var slidt ned pga. en del af bremsen der var røget af. Det er virkelig skuffende at når Byman udfører service, at de ikke informere om kritiske tilstande på cyklen efterfølgende. Det kunne have sparet mig flere tusinde kroner nu.

18. september 2024

Byman tager penge for IKKE aftalte reparationer

Byman havde en cykel inde, en billig bycykel, som skulle have løftet et styr, det skulle løsnes og ville koste ca. 200 kr.... men uden at hverken ringe eller på anden vis kontakte mig, besluttede de at skifte et dæk formedelst kr. 540,- . En ting er at det er dyrt for et nyt dæk, men man må ikke bare foretage sig den slags ting på en kundes regning uden aftale. Jeg ville nok have valgt noget andet end at få det dæk lavet hos dem, hvis jeg havde fået valget. Så dårlig og dyr service, ikke i orden overhovedet. Selve skiftet var okay, så derfor to stjerner. Men mistet en kunde og masser af advarsler fra mig til alle dem, jeg kender i området, det har de fået ud af dette.

1. november 2023

Byens bedste cykelbutik Byman Cykler

Byens bedste cykelbutik, Byman Cykler. Jeg er kommet i Byman de sidste 10 år og service og niveau af cykelmekaniker færdigheder er altid i top. Byman Cykler får både lov til at tage sig af min hverdags by cykel og high-end racer, begge laves altid med bravour!

Tak Byman cykler og ser frem til næste besøg i jeres butik.

12. august 2023

Dygtige mekaniker!

Købte en sl8 ramme i butikken, da jeg havde en gruppe fra en tidligere cykel.. Byman byggede cyklen op og nu kører den som en drøm.. Jeg kommer helt sikkert igen, når der skal handels Mbt på et tridspunkt.

31. august 2023

Ingen kommunikation, men overraskende dyrt

Blev påkørt bagfra af en cyklist på min ladcykel, så jeg skulle have ny bagskærm og gik til Byman cykler. Indleverede mandag middag og fik at vide at den var færdig onsdag eftermiddag. Onsdag aften modtager jeg en sms om at de har byttet rundt på ordrer, så min ladcykel er klar fredag eftermiddag. Vi modtager ingen sms fra Byman fredag, heller ikke lørdag. Mandag kl. 14 går jeg til Byman, men den er stadig ikke klar, da de har bestilt en skærm der først kommer kl. 16. Jeg spørger hvorfor de ikke har givet besked og det kunne de ikke lige svare på. 16.30 får jeg sms om at den er klar, så de har max brugt 30 min på at skifte skærmen. Det koster 964 kr. at få skiftet en bagskærm og tager over 5 arbejdsdage - skærmen koster 349 kr. og resten er værksted, altså +600 kr.
Øv bøv :(

12. september 2022

Indleverede min cykel til en lapning i Byman cykler

Indleverede min cykel til en lapning i Byman cykler, og aftalte de gav en melding med forventet afhentning dagen efter. Vi har tidligere oplevet uærligt og ubehøvlet service, men tænkte de skulle have en chance mere. Dagene gik, og jeg hørte intet om den indleverede cykel. Gik selv over i butikken efter 5 dage. Ham, der betjente mig skulle lige se hvor den var og om den var klar...det var den. Okay godt så. Betaler for ny slange og tager hjem. En time senere skal jeg bruge cyklen, men min el-forlygte, som sidder nede ved forhjulet hænger pludselig og dingler i ledningen?? Stopper og tjekker, hvad der er galt. Kan se, at plastik stykket er knækket, og forsøgt limet sammen, for limen som jeg får på fingrene er stadig klistret!!! Det er simpelthen SÅ usselt!! Uheld kan ske, men så vær dog for fan... ærlig. Orkede ikke at konfrontere dem, men konstaterede at de stadig er total uprofessionelle og uærlige.

23. oktober 2020

Arrogant og ekstremt dårlig kundeservice

Jeg har aldrig mødt så arrogant og dårlig service, som hos Byman Cykler. Jeg indleverede min cykel til at få strammet kæden - intet andet.
Byman Cykler formår at bruge fem dage på det.
Da jeg kommer ud af butikken efter afhentning af min cykel, kan jeg dog konstatere, at ingen af mine syv gear længere virker samt at mit sadelovertræk er itu, da de har knækket elastikken i det. Intet af det, har de været opmærksomme på. Så jeg står nu med en cykel, der er i stykker.
Jeg tager tilbage dagen efter og indleverer min cykel. Her virker ekspedienten positivt stemt for, at det selvfølgelig skal fikses og der skal findes en løsning mht. det ødelagte sadelovertræk. Det vil ske, når jeg kommer og henter cyklen, får jeg at vide.
Derefter venter jeg næsten to uger på at få min cykel igen. De kontakter mig ikke om at den er færdig. Jeg må selv ned i butikken og spørge efter den. Ekspedienten siger ikke engang undskyld for manglende besked. I stedet fralægger han sig alt ansvar for, at de ikke har fået sendt en besked ud til mig. Det er en elendig måde at behandle sine kunder på! Jeg forstår slet ikke, hvordan det kan være mit ansvar på nogen måde, at de glemmer at give besked!
Da jeg får cyklen udleveret, sidder det ødelagte sadelovertræk der stadig. Jeg nævner det for ekspedienten, som var den samme som jeg indleverede cyklen til. Her vælger han at påstå at jeg lyver, og at jeg selv har ødelagt det. På trods af at han ugen forinden tog det fulde ansvar for det. Jeg blev overfuset af ham i butikken på det groveste.
Ekspedienten mener selv, de har gjort, det de skulle, fordi de havde fikset mine gear. Problemet er bare, at mine gear jo virkede udemærket før jeg indleverede min cykel til Bymans - og det var dem selv, der ødelagde dem OG sadelovertrækket. Jeg ved ikke hvad de regnede med - at jeg bare ville ignorere det? Magen til inkompetence og elendig kundeservice skal man lede længe efter. De ødelægger dine ting og nægter at betale for det. Ud fra andre anmeldelser kan jeg se, at jeg ikke er alene om at føle mig elendigt behandlet af dem. FØJ!

29. august 2020

Har købt min Specialized Roubaix for ca…

Har købt min Specialized Roubaix for ca 4 år siden, jeg har været yderst tilfreds. Jeg har i år købt er Mavic cosmic Hjulsæt hos dem også her fik jeg god vejledning og service samt deres prisen er altid fair. Har flere gange haft den til service og altid haft god dialog med dem, de bliver ved ind til jeg er tilfreds.
Køber stort set alt mit cykel gear hos dem.

18. august 2020

Kunde hos Byman Cykler i 25 år. De bedste cykelsmede i Københavnsområdet..

Jeg skulle have udskiftet 2 klinger, kassette, kæde, bremseklodser, kabler og dæk samt repareret og justeret gearskiftere, hvor den ene fungerede dårligt og den anden slet ikke. Jeg har en Scott landevejscykel. Jeg indhentede først et tilbud hos Ren Cykel og det lød på 5.700 kr. Byman tilbød den samme reparation til 3.122 kr. og overholdt prisaftalen. Cyklen kører perfekt. Den er som ny, selvom den er 14 år gammel. Jeg har brugt Byman Cykler i 25 år. I denne periode havde jeg flere gange prøvet andre cykelsmede, men vendte altid hurtigt tilbage til Byman Cykler, fordi de andre altid havde vist sig at være dårligere og dyrere.

28. juni 2020

Byman cykler er både MØG dårligt og…

Byman cykler er både MØG dårligt og god. Det kommer fuldstændig an på hvem der betjener dig. En af dem der arbejder der, som jeg har på fornemmelsen er ejer eller medejer er dybt uforskammet. Han overfusede mig da jeg var højgravid og i dag vendte han øjne af mig da jeg sagde mit tlf istedet for cyklens mærke. Jeg blev så gal at jeg gik....uden min cykel. Til gengæld er nogle af de andre medarbejdere især en ung frisk fyr altid meget venlig og serviceminded.

5. september 2019

ALDRIG har jeg oplevet SÅ dårlig service

ALDRIG har jeg oplevet SÅ dårlig service og blevet mødt af så uoplagt og surt personale.
Besøgte butikken i Fredags for at høre hvad det skulle koste at få skiftet mit styr på min Christianiacykel. Manden oplyste at det kostede 500,- for nyt styr og 150,- for de cirka 15 min det skulle tage at lave cyklen.
Jeg bookede en tid til idag og blev mødt af den ene sure ekspedient efter den anden. Dertil en regning på 1175,- Jeg var forberedt på at det måske kunne tage lidt ekstra tid at få skiftet styret, men i min optik er der lang fra 650,- til 1175,-
Ingen undskyldninger eller forståelse, bare at jeg måtte have hørt forkert og at det jeg sagde ikke kunne passe.

23. juli 2018