Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 90 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den hurtige og præcise levering, samt at de modtog varer, der levede op til deres forventninger. Mange fremhæver personalets hjælpsomhed, faglighed og imødekommenhed, især når det kom til at finde løsninger og give professionel vejledning. Dog var nogle utilfredse med vejledningen ved køb af produkter, og enkelte oplevede problemer med defekte varer eller forkert levering. Der var også tilfælde, hvor kunder følte, at serviceniveauet varierede, især i forhold til ældre medarbejdere, og nogle nævnte udfordringer med at få løst problemer med ordrer eller returneringer.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkter. Nogle kunder roser gode produkter, et stort udvalg... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver god service, hurtig levering og... Se mere

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder roser medarbejdernes hjælpsomhed,... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser hurtig levering, gode priser... Se mere

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordrer. Mens mange kunder roser den nemme bestillingsproces og hurtige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fin og hurtig levering. Lidt træls man ikke modtager et track and trace så viste ikke hvornår pakken ville blive leveret.

Den gode oplevelse var at handle på en hjemmeside der var nem og overskuelig. Modtog hurtigt den bestilte vare der svarede til mine forventninger. Anbefaler andre at handle der, når nu Bygma ikke fø... Se mere

Jeg er stærkt utilfreds med at man køber gulve ved et professionelt bygge leverandør for at få korrekt vejledning. Nu står jeg så med næsten 10 procent ekstra gulv. Fordi sælgeren skriver jeg sm... Se mere

Det er altid en god oplevelse at handle i den lokale Bygma. Gode priser og flinkt personale. Ingen problemer med at hjælpe når et produkt fra Bygma nethandel ikke virker helt. Købte en Milwaukee søm... Se mere

1. Byggecenter
  2. Entreprenørmaskinforhandler
  3. Isenkræmmer

Bygma er den største danskejede leverandør af byggematerialer til det professionelle og private marked. Bygma Gruppen A/S beskæftiger ca. 2.100 ansatte fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. "Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning"

4,0

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

"Bygma ikke for amatører"

"Bygma, ikke for amatører"

Men Bygma Otterup er tilgengæld amatører i kundeservice, - med UNDTAGELSE af Linda, Cecilie og den middelaldrene dame ved kassen.

Måske man skal stramme lidt op i kundeservice. Generelt er man ikke særlig villig til at hjælpe og det virker ofte som om man er mere irriterende end velkommen. Især hvad angår den ældre herre i malerafdelingen! Han virker godt nok træt af sit arbejde, kunder og kvinder og har gjort det i mange år!

Man forstår godt folk hellere kører i Jem og Fix Otterup. Servicen og smilende er bare bedre og større ved de ung-medarbejder end de gamle medarbejdere i Bygma.

2. juni 2025

Hej LH

Tak for din anmeldelse

Vi er kede af, at din oplevelse hos Bygma Otterup ikke har levet op til dine forventninger, og at du har følt dig mødt med manglende hjælpsomhed og imødekommenhed.

Vi er naturligvis glade for, at du fremhæver Linda, Cecilie og Jette ved kassen som positive undtagelser – det vil vi give videre. Men vi tager også kritikken alvorligt, og vi har haft interne drøftelser for at forstå, hvad der kan være gået galt, og hvordan vi kan blive bedre.

Bygma Otterup kan desværre ikke helt genkende det konkrete forløb i din anmeldelse, men vi ved også, at der kan være situationer, hvor vores service ikke lever op til det niveau, vi ønsker. Uanset årsagen er det vores ansvar at sikre, at alle kunder føler sig velkomne og godt behandlet – og det tager vi alvorligt. Derfor vil vi meget gerne tage en direkte dialog med dig, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse.

Du er velkommen til at kontakte René Poulsen på telefon 26 77 26 56 eller mail repo@bygma.dk, så vi kan få fulgt op og forhåbentlig finde en god løsning.

Bygma

Bestiller en outlet varer og får…

Bestiller en outlet varer og får bekræftelse og faktura på beløbet og en uge senere ringer de så og siger at, de slet ikke har varen da den var udsolgt.

Men varen var overhovedet ikke udsolgt på dagen jeg købte den og da en bekendt sad ved siden af mig og bestilte samme varer 1 time senere og hans er kommet.

Så sidste gang jeg handler med dem, det dælme under alt kritik og lyve folk direkte op i ansigtet, fordi man har lavet en fejl og ikke bare indrømmer at, man har dummet sig.

10. juni 2025

Hej Dennis

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig frustrerende at få bekræftet en ordre, som senere må annulleres – og vi forstår godt din skuffelse.

Som vi informerer om på vores Bygma Online Outlet-side, kan der være tilfælde, hvor varer bliver udsolgt meget hurtigt, da det er udgåede varer i begrænset antal. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer, og at en ordre i sjældne tilfælde kan annulleres, hvis lagerstatus ikke når at blive opdateret i tide. Det ser desværre ud til at være sket i dit tilfælde.

Vi beklager forvirringen og den oplevelse, du har haft. Det er naturligvis ikke vores intention at vildlede nogen, og vi forsøger altid at kommunikere så ærligt og præcist som muligt – også når der er sket en fejl.

Har du yderligere spørgsmål, eller er der noget, vi kan gøre for at følge op, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Bygma i Herlev

Har været 2 gange i Bygma i Herlev, for at købe maling. Begge gange har jeg fået så fin en oplevelse. Begge gange blev jeg mødt af rare, overskudsagtige medarbejdere, som trods jeg købte små malerspande og tydeligvis ikke var en der skulle bruge mange penge, så var der ingen stress, men behagelig kontakt, med tid til at forklare og hjælpe mig med mit.

2. juni 2025

Handlede for første gang i Bygma i…

Handlede for første gang i Bygma i Galten og er yderst tilfreds med oplevelsen: Opsøgende, hjælpsomt og kompetent personale (opsøgende personale er ikke noget som jeg er vant til fra et hvis sted hér i Ry, snarere personale der bliver siddende bag deres pc)

Fik en 1.klasses behandling i Bygma Galten
kan anbefales

4. juni 2025

Tvunget til at købe fejltrykt tøj

Vi har ellers været godt tilfredse med servicen i bygma støvring.
Men at firmaet sætter en ny medarbejder til at trykke logo på bestilt tøj og trykker det forkert. Jakker de ellers har lavet mange af tidligere og tvinger os til at skulle købe den fejltrykkede jakke, så falder det hele til jorden, og vi finder selvfølgelig et andet sted at købe vores arbejdstøj fremover, hvor man ikke tvinger folk til at skulle købe fejltrykt tøj☹️👎🏻

22. maj 2025

Hej Maria

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Vi er glade for, at du tidligere har været tilfreds med vores service i Bygma Støvring – og vi sætter pris på din ærlighed, selv når samarbejdet ikke ender som ønsket.

I det konkrete tilfælde har du – som nævnt – taget tøjet i brug, hvilket i henhold til almindelig praksis betragtes som en godkendelse af både tryk og levering. Vi har efterfølgende vurderet trykket og kan konstatere, at det sidder en anelse lavere end normalt, men ikke i en grad, der gør tøjet ubrugeligt.

Ekspeditionen blev håndteret af butikschefen selv, som ud fra vurderingen tilbød et afslag på 50% som kompensation – et tilbud der blev afslået.

Vi har tidligere ydet en omfattende indsats i samarbejdet. Det har vi gjort som en del af den service, vi altid stræber efter at levere.

Dårlig service i bygma gråsten trælast

Dårlig service i bygma gråsten trælast
Jeg prøver at returnere en varer til ca 150kr, dog uden kvittering, da deres medarbejder i sønderborg havde bøvl med maskinen.
Jeg fortæller medarbejderen i gråsten, at jeg ikke har kvittering og hvorfor, men skal have nogle andre varer, om vi kan modregne og han fortæller at det finder vi ud af. Jeg pakker de varer jeg skal bruge i bilen og skal op og betale, så fortæller han mig at den ikke kan modregnes alligevel, da jeg ingen kvittering har???
Man får bedre service i Jem&fix, som ellers er høflig selvbetjening…

16. maj 2025

Hej

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med returnering af en vare i vores afdeling i Gråsten. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Som du selv nævner, blev du bedt om at finde de varer, du skulle bruge, med henblik på at lave en modregning ved retur. Da det ved kassen viser sig, at der desværre ikke er nogen kvittering – og vi heller ikke kan finde varen registreret på din konto – gør det desværre, at vi ikke kan gennemføre en retur eller modregning på stedet. Det skyldes, at vi som forretning er forpligtet til at kunne dokumentere både køb og returnering – også ved mindre beløb.

Vi forstår, at du har fået varen udleveret i Bygma Sønderborg, og at der tilsyneladende har været tekniske udfordringer med kvitteringsudskrivningen. I det tilfælde vil det være bedst, at du tager direkte kontakt til Sønderborg-afdelingen, så de kan hjælpe dig med at finde eller genudskrive kvitteringen.

Vi beklager meget, hvis kommunikationen undervejs har skabt forvirring – og vi vil meget gerne hjælpe dig videre, hvis der fortsat er noget, vi kan gøre. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte i Gråsten, så finder vi en løsning sammen.

Bygma Silkeborg

Dårlig kundeservice.
Jeg kommer for at returnere en vare grundet at det er en forkert vare jeg har fået leveret, og selvom jeg har en returseddel og faktura på købet så vil Bygma ikke hjælpe mig da jeg har bestilt varen hos dem, men i afdelingen i Risskov.
Det var ikke så meget det at jeg skulle køre til Risskov med varen, men det at man blev mødt af en medarbejder som var meget arrogant og ikke løsningsorienteret.

7. maj 2025

Hej Jane

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i en af vores butikker. Alle skal føle sig velkomne i Bygma, så for at vi kan finde ud af, hvad der er sket, håber vi at du mulighed for at sende os en mail på support@bygmaonline.dk med yderligere information.

Bygma Roskilde

Der er tilsynelaende ikke styr på særlig meget. Bestiller træ til terasse i god tid for at få levering på specifik dato. Når datoen kommer bliver der leveret ca 1/3 af ordren men i forkerte længder og ikke noget træ så opgaven kan opstartes.

kontakter kundeservise der kommer med meget lange forklaringer, men reelt intet gør for at løse opgaven. De forklarer de varer som jeg har aftalt med butikken skulle leveres (købt efter deres lagerbeholdning) alligevel ikke kunne leveres. I stedet leverer de så andre længder uden at kontakte mig og kræver så bare betaling for de ekstra meter. Samtidig kommer der diverse gebyrer på som ikke står på ordrebekræftelsen.

Vil anbefale at man finder andre steder at købe træ, da det alligevel bliver dyrere og forsinket.

2. maj 2025

Hej Søren

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i Bygma Roskilde. Alle skal føle sig velkomne i Bygma, så for at vi kan finde ud af, hvad der er sket, håber vi at du mulighed for at sende os en mail på support@bygmaonline.dk med yderligere information på ordrenummer m.m.

Bygma

Bygma i skagen - elendig kundeservice!

Bygma i skagen:
Har ikke ord for en dårlig kundeservice af Jan. Min far Ove Jensen har blevet beskyldt både af det ene og det andet i forbindelse med køb af badeværelse udstyr. Hverken jeg eller resten af familien kommer nogensinde til og handle noget som helst hos Bygma og vi er mange! Min far har brugt dette firma i 18 år og har brugt rigtig mange penge men det er slut pga denne sælger med navn Jan

19. april 2025

Hej Andy

Vi er kede af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med et køb hos Bygma Skagen. Vi har naturligvis talt med Jan for at få belyst sagen, og vi oplever et lidt andet forløb end det, der beskrives i anmeldelsen.

Ifølge ham blev varen bestilt hjem efter dialog med din far, hvor der flere gange blev spurgt ind til, om det var den rigtige vare. Da det senere viste sig ikke at være tilfældet, blev varen – på trods af at den normalt ikke kan returneres som bestillingsvare – alligevel taget retur. Der blev herefter købt en hyldevare til en lavere pris.

Vi forstår godt, at det samlede forløb har været frustrerende, og vi anerkender, at sagen ikke er håndteret optimalt hele vejen igennem. Det tager vi til os, og vi beklager, hvis det har givet anledning til utilfredshed.

Skulle der være behov for yderligere dialog, er I meget velkomne til at kontakte Jan direkte på 9845 4595.

Bygma

Bygma i 8464 Galten afviser at levere…

Bygma i 8464 Galten afviser at levere nyt træ til en rådden terrasse. Der er tale om kun 5 år gammelt meget dyrt Sibirisk lærketræ som skal kunne holde meget længe uden vedligehold.

23. april 2025

Hej Mark

Vi er kede af at høre om din oplevelse og har fuld forståelse for din frustration.

Vi har været i kontakt med Bygma Galten, som oplyser, at I allerede har været i dialog omkring sagen.

Generelt vil vi gerne understrege, at selv de mest holdbare træsorter – herunder sibirisk lærk – kræver løbende vedligeholdelse for at sikre lang levetid og undgå råd. Træ er et organisk materiale, og det påvirkes af vejr, fugt og brug over tid.

Vi beklager, hvis dette ikke stod klart ved købet, og tager din feedback til efterretning, så vi kan blive endnu bedre til at rådgive fremadrettet.

Træls oplevelse

Træls oplevelse. Fik hjælp, men bliver mødt af en medarbejder som virkelig formår at signalere at man ikke er velkommen og måske skulle være blevet hjemme.

16. april 2025

Hej Karsten

Den dårligste kundeservice

Simpelthen den dårligste kundeservice nogensinde. De holder ikke hvad de lover og kan tydeligvis ikke finde ud af en simpel instruktion om at ringe til kunden før levering.

16. april 2025

Hej

Vi er i tvivl om, hvilken ordre dette er vedr. For at vi kan finde ud af, hvad der er sket, håber vi at du mulighed for at sende os en mail på support@bygmaonline.dk med yderligere information.

Bygma

Kundeservice ud over det sædvanlige

Hvis du er selvstændig og leder efter det rette sted at handle, så er Bygma stedet – og i særdeleshed Bygma Ringsted.
Men hvis du vil have en service, der går langt ud over det sædvanlige, så skal du tale med Frederikke. Hun er ikke bare dygtig og professionel – hun er en af de sjældne personer, der virkelig forstår, hvad god kundeservice handler om. Hun følger op, finder løsninger og gør det med et smil, der smitter.

Som selvstændig er det altafgørende at kunne stole på sin leverandør, og med Frederikke som kontakt hos Bygma Ringsted, ved man, at man er i de bedste hænder. Tak for en indsats, der hver gang overgår forventningerne!

9. april 2025

Bygma Haderslev

Bygma Haderslev

Super professionel forretning.
Prisen er altid korrekt og konkurrencedygtig.

Leveringen er hurtigt og hvis man selv henter så er varen pakket og ligger klar til dig.
Medarbeiderne er hjælpsomme og gør opmærksom på hvis man har glemt et produkt som giver mening at købe i samme forbindelse.

Vi har udelukkende roser til Bygma !
- Rødkilde Gods

24. marts 2025

Nu har jeg efterhånden handlet en del…

Nu har jeg efterhånden handlet en del hos Bygma i forbindelse med min virksomhed og er altid blevet mødt med smil. Desværre skriver Bygma sig på landkortet med en helt forfærdelig Butikschef i Haderslev. Han er nok den mest arrogante personlighed jeg nogensinde har mødt. Træls for Bygma at skulle vise ansigt den vej igennem, for det kan de gøre meget bedre.

10. marts 2025

Hej John

Vi tager altid sådanne henvendelser alvorligt, og det er beklageligt, at du har haft så kedelig en oplevelse i en af vores butikker.

Du skal være meget velkommen til at kontakte Direktøren i Haderslev, Christian Svane, på 27787957, så I kan få rettet op på den ærgerlige oplevelse.

Vi lever af tilfredse kunder, og alle skal føle sig velkomne i Bygma, så vi håber, at du fortsat har mod på at handle hos os.

De bedste hilsner